johnyb98 Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου Καλησπέρα. Στο σπίτι, υπάρχει μια συνδεσμολογία που είναι η παρακάτω... Υπάρχει γραμμή aDSL 24Mbps , υπάρχει PS5 , και υπάρχει κινητό. Αρχικά, το PS5 , συνδεόταν στο router για να έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο, και έτσι να μπορεί να παίζει online ποδόσφαιρο, μπάσκετ κ.α. Τώρα, για την ώρα, ο δρομολογητής είναι εκτός. Οπότε, το κινητό, όντας what's up, και σε προγράμματα με απεριόριστα data για πχ ημέρα, συνδέεται σε αυτό το κινητό αφού γίνει κάτι σαν access point, συνδέεται, λοιπόν, σε αυτό το κινητό το PS5, και γίνεται η δουλειά που επιθυμειται σαν να υπάρχει router. Το ερώτημα είναι: χωρίς router, με το κινητό να έχει data, και γνωρίζοντας τη MAC address της wifi τού PS5 (την αναφέρω διότι νομίζω θα βοηθήσει), και όντας σε πεδίο που ψάχνοντας από διπλανό δωμάτιο, είμαι σε ακτίνα που πιάνω το PS5, μπορώ με δικό μου κινητό, να κάνω αποσυνδέσεις τού PS5 από το κινητό με τα what's up data; Ευχαριστώ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geosoftgr Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου Σπάστα και ξαναρίχτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
verylife78 Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου Το διαβασα δυο φορες.... τι να κανεις ???να κάνω αποσυνδέσεις τού PS5 από το κινητό με τα what's up data; ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyb98 Δημοσ. 29 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου Ας πούμε... Είναι κάποιος συνδεδεμένος, και θέλω να του κάνω μια χρονική στιγμή ένα disconnect τού PS5 από το κινητό -access point χωρίς να το ξέρει ότι το έκανα εγώ το disconnect Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geosoftgr Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου από τις ρυθμίσεις του κινητού. Setting > Portable hotspot > Connected devices 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
verylife78 Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου ααα θες να παιξεις το κλασικο σεναριο...😇 χαλασε ωρα για υπνο στα μικρα??? 😂🤣 ε, πες μας καλε απο την αρχη τι θες να κανεις!!! τοσο ευκολο οσο ειπε ο @geosoftgr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyb98 Δημοσ. 29 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 1 hour ago, verylife78 said: ααα θες να παιξεις το κλασικο σεναριο...😇 χαλασε ωρα για υπνο στα μικρα??? 😂🤣 ε, πες μας καλε απο την αρχη τι θες να κανεις!!! τοσο ευκολο οσο ειπε ο @geosoftgr Εεεετσσι!!! Να μπορώ να κάνω ανυποψίαστα disconnects από το διπλανό (δικό μου) δωμάτιο. 2 hours ago, verylife78 said: ααα θες να παιξεις το κλασικο σεναριο...😇 χαλασε ωρα για υπνο στα μικρα??? 😂🤣 ε, πες μας καλε απο την αρχη τι θες να κανεις!!! τοσο ευκολο οσο ειπε ο @geosoftgr Εεεετσσι!!! Να μπορώ να κάνω ανυποψίαστα disconnects από το διπλανό (δικό μου) δωμάτιο. υγ άλλο το κινητό τού μικρού άλλο το δικό μου. Στο PS5 + κινητό hotspot υποτίθεται δεν έχω πρόσβαση. Από το δικό μου θέλω ανυποψίαστα να κάνω disconnect Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα