Προς το περιεχόμενο

Ο υπολογιστής κάνει επανεκκίνηση μόνος του

Manectric
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από alxnt,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά,

Όπως γράφει και το τίτλος, ο υπολογιστής μου κάνει επανεκκίνηση από μόνος του. Αυτό δεν συμβαίνει όταν κάθομαι στον υπολογιστή, αλλά όταν πάω να κάτσω στον υπολογιστή που είναι ήδη ανοιχτός. Π.χ. πάω στην κουζίνα να πιω νερό και μόλις πλησιάσω για να κάτσω στον υπολογιστή, κάνει επανεκκίνηση. Γενικώς κάθε φορά που είμαι απομακρυσμένος από τον υπολογιστή και ενώ λειτουργεί κανονικά, με το πού πλησιάζω για να κάτσω, κάνει επανεκκίνηση. Τι στο καλό συμβαίνει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για δυνατούς λύτες το συγκεκριμένο. Ετοιμάσου για βάσανα!

Για αρχή ξεκίνα με το να κουνήσεις λίγο όλα τα καλώδια του συστήματος και να πιέσεις καλά τους κονέκτορες, RAM, κτλ. 

Αν αυτό δεν λύσει το πρόβλημα, άλλαξέ τον πρίζα και αν ακόμα το κάνει δωμάτιο.

Αν με αυτό δε φτιάξει, δοκίμασε να αποσυνδέσεις εντελώς όλο το front panel του κουτιού σου από την μητρική (power switch, reset, usb κτλ). Άνοιξε τον υπολογιστή βραχυκυκλώνοντας τα πινάκια power on στην μητρική με κάτι μεταλλικό (κατσαβίδι, κλειδί κτλ). 

Αν και με αυτό δεν φτιάξει λύσε όλα τα κομμάτια και συναρμολόγησε τον πάνω στο γραφείο, με μόνο τα απαραίτητα πάνω, κάνε 2-3 προσευχές όπου πιστεύεις και στείλε μου μήνυμα για το πως θα προχωρήσεις. 

• Like 1

• Λύση

Μήπως ακουμπάει κάποιο σημείο απ το σασί του κουτιού σε καποιο μέταλλο(πχ μεταλλικό πόδι γραφείου);

Αλλιώς κοίτα τα καλώδια και την πρίζα όπως ειπώθηκε παραπάνω.

9 hours ago, Manectric said:

Καλησπέρα παιδιά,

Όπως γράφει και το τίτλος, ο υπολογιστής μου κάνει επανεκκίνηση από μόνος του. Αυτό δεν συμβαίνει όταν κάθομαι στον υπολογιστή, αλλά όταν πάω να κάτσω στον υπολογιστή που είναι ήδη ανοιχτός. Π.χ. πάω στην κουζίνα να πιω νερό και μόλις πλησιάσω για να κάτσω στον υπολογιστή, κάνει επανεκκίνηση. Γενικώς κάθε φορά που είμαι απομακρυσμένος από τον υπολογιστή και ενώ λειτουργεί κανονικά, με το πού πλησιάζω για να κάτσω, κάνει επανεκκίνηση. Τι στο καλό συμβαίνει;

Η διατυπωση σου ειναι καπως περιεργη,αλλα ας ρωτησω.Δηλαδη αν κατσεις στον υπολογιστη,οταν γυρισεις απο την δουλεια ας πουμε, τον ανοιξεις ενω ηταν κλειστος,δεν κανει επανεκινηση αλλα λειτουργει κανονικα οσες ωρες και αν κατσεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...