pink_glitter Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου Καλησπέρα σε όλους. Μετακομίζω και ενώ κάνω ξεκαθάρισμα, βλέπω ότι έχω παρα πολλά ρούχα, τα οποία για διάφορους λόγους δεν φοράω πια, ενώ είναι σε άριστη κατάσταση. Υπάρχει κάποιο σημείο που θα μπορούσα να τα αφήσω ώστε να χρησιμοποιηθούν;
takoulou Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου 6 λεπτά πριν, pink_glitter είπε Καλησπέρα σε όλους. Μετακομίζω και ενώ κάνω ξεκαθάρισμα, βλέπω ότι έχω παρα πολλά ρούχα, τα οποία για διάφορους λόγους δεν φοράω πια, ενώ είναι σε άριστη κατάσταση. Υπάρχει κάποιο σημείο που θα μπορούσα να τα αφήσω ώστε να χρησιμοποιηθούν; Σε καμία εκκλησία... Σε κανένα ίδρυμα αστέγων..
tasoe Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου Να μην τα αφήσεις σε κανέναν, κάνε μια διαλογή και πούλησέ τα. Προς Θεού ό,τι και να κάνεις μην τα πετάξεις στα σκουπίδια.
poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου Δημοσ. 29 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 12 hours ago, pink_glitter said: Καλησπέρα σε όλους. Μετακομίζω και ενώ κάνω ξεκαθάρισμα, βλέπω ότι έχω παρα πολλά ρούχα, τα οποία για διάφορους λόγους δεν φοράω πια, ενώ είναι σε άριστη κατάσταση. Υπάρχει κάποιο σημείο που θα μπορούσα να τα αφήσω ώστε να χρησιμοποιηθούν; υπαρχουν καδοι για ρουχα.τωρα ποσο τα κλεβουν καποιοι,ποσο φτανουν στον προορισμο τους και οχι σε καταστηματα που αγοραζουν ρουχα με το κιλο ειναι μεγαλη απορια. αν ειναι αριστη κατασταση παιζει παντα και το να τα πουλησεις Επεξ/σία 30 Αυγούστου από poulinos 1
lector Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου 10 ώρες πριν, takoulou είπε Σε καμία εκκλησία Ποτε δε δινουμε ρουχα σε εκκλησια, διοτι δυο τινα υπαρχουν: Ειτε θα τα πεταξουν γιατι βαριουνται ή γιατι εχουν μαζεψει πολλα, ειτε θα τα καπηλευτουν για να παρουσιασουν δηθεν οτι κανουν κοινωνικο εργο και να δικαιολογησουν τα κερατιατικα που πληρωνονται. 23 λεπτά πριν, poulinos είπε υπαρχουν καδοι για ρουχα.τωρα ποσο τα κλεβουν καποιοι,ποσο φτανουν στον προορισμο τους και οχι σε καταστηματα που αγοραζουν ρουχα με το κιλο εινσι μεγαλη απορια. Γενικα ειναι καπως σκιωδης αυτη η ιστορια με τους καδους για ρουχα. Βασικα με προβληματιζει το γεγονος οτι, ενω υποτιθεται οτι ειναι για αγαθο σκοπο, ειναι κατασκευασμενοι με τετοιο τροπο που μπορεις μονο να βαλεις και οχι να βγαλεις, και επισης ειναι κλειδωμενοι με ενα χοντρο λουκετο λες και ειναι το φορτ νοξ. 10 ώρες πριν, pink_glitter είπε Καλησπέρα σε όλους. Μετακομίζω και ενώ κάνω ξεκαθάρισμα, βλέπω ότι έχω παρα πολλά ρούχα, τα οποία για διάφορους λόγους δεν φοράω πια, ενώ είναι σε άριστη κατάσταση. Υπάρχει κάποιο σημείο που θα μπορούσα να τα αφήσω ώστε να χρησιμοποιηθούν; On topic, εγω σε αντιστοιχες περιπτωσεις τα χαριζω σε φιλους και συγγενεις. 2
poulinos Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου 37 minutes ago, lector said: Γενικα ειναι καπως σκιωδης αυτη η ιστορια με τους καδους για ρουχα. Βασικα με προβληματιζει το γεγονος οτι, ενω υποτιθεται οτι ειναι για αγαθο σκοπο, ειναι κατασκευασμενοι με τετοιο τροπο που μπορεις μονο να βαλεις και οχι να βγαλεις, και επισης ειναι κλειδωμενοι με ενα χοντρο λουκετο λες και ειναι το φορτ νοξ. λογικο.ο.καδος πρεπει να ανοιγει απο την εταιρεια για να τα δωσει οπου πρεπει.αν ηταν να παιρνει οποιος να ναι τοτε δυο τινα παιζουν. ή θα τα παρουν καποιοι και θα τα πουλησουν internet ή σε kilo shop ή θα τα παρουν καποια ατομα με datsun τωρα τι τα κανει η εταιρεια.... 2
lector Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου 11 λεπτά πριν, poulinos είπε λογικο.ο.καδος πρεπει να ανοιγει απο την εταιρεια για να τα δωσει οπου πρεπει.αν ηταν να παιρνει οποιος να ναι τοτε δυο τινα παιζουν. ή θα τα παρουν καποιοι και θα τα πουλησουν internet ή σε kilo shop ή θα τα παρουν καποια ατομα με datsun τωρα τι τα κανει η εταιρεια.... Αυτο το "οπου πρεπει" ειναι το σκιωδες. Που καταληγουν τελικα αυτα τα ρουχα που πεταμε μεσα;
poulinos Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου 22 minutes ago, lector said: Αυτο το "οπου πρεπει" ειναι το σκιωδες. Που καταληγουν τελικα αυτα τα ρουχα που πεταμε μεσα; αυτο δυστυχως δεν το ξερω.θεωρητικα ξερουμε πρακτικα..... προσωπικα τα ειχα χαρισει σε συγγενεις. πλεον αγοραζω ελαχιστα που τα φοραω μεχρι να λιωσουν.
nimik Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου Πριν 4 χρόνια που μετακόμισα στο πατρικό μου ,μάζεψα δικά μου των γονιών μου των ανιψιών μου 3 σακούλες σκουπιδιών XXXL ,μιλάμε για ανδρικά γυναικεία παιδικά επώνυμα τα περισσότερα , ..πολλά τηλεφωνήματα στην Μητρόπολη μέχρι και μειλ τους έστειλα ,κανείς δεν ενδιαφέρθηκε ,σε άλλη εκκλησία που πήρα τηλέφωνο τα ήθελαν και σιδερωμένα να τους τα πάω ..απίστευτο ..στο τέλος τα έδωσα στους εργάτες που ανακαίνιζαν το σπίτι κι ούτε ξέρω τι τα έκαναν .. Καλύτερα σε φίλους και γνωστούς και σε όσους έχουν ανάγκη
SabotazNic Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, lector είπε Γενικα ειναι καπως σκιωδης αυτη η ιστορια με τους καδους για ρουχα. Βασικα με προβληματιζει το γεγονος οτι, ενω υποτιθεται οτι ειναι για αγαθο σκοπο, ειναι κατασκευασμενοι με τετοιο τροπο που μπορεις μονο να βαλεις και οχι να βγαλεις, και επισης ειναι κλειδωμενοι με ενα χοντρο λουκετο λες και ειναι το φορτ νοξ. Λογικο δεν ειναι? Παρτι θα εκαναν ορισμενοι, και ο,τι δεν θα τους αρεσε θα το πετουσαν οπου εβρισκαν (οποιος ξερει πως κατεληξαν καποιες βοηθειες πριν λιγα χρονια, ξερει). Οπως και τα γυαλινα ειναι δυσκολο να αφαιρεθουν μιας και αξιζουν σε καβες, σουπερ μαρκετ κτλ κτλ Επεξ/σία 30 Αυγούστου από SabotazNic 1
Uptheirons Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου Δες το Emfasis που δραστηριοποιειται και στο Ηρακλειο αλλα και το Praksis. Βοηθουν αστεγους. 1
mariosnik_ Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου Για Ηράκλειο Κρήτης δεν έχω ιδέα. Δες μήπως υπάρχει κάδος ανακύκλωσης ρούχων. Τα ρούχα είναι παντού σε επαρκεια, σε δήμους εκκλησίες η άλλες ενώσεις, είτε αρνούνται, είτε τα παίρνουν και κάποια καλά τα καπηλευτουν όπως αναφέρθηκε η να τα πετάξουν. Σε Δήμο Αθηναίων που κάλεσα έχουν γεμίσει ένα τεράστιο κτίριο αποθήκη με ρούχα και πλέον δεν έχουν αλλα. Στους κάδους της περιοχής μου έχω βαρεθεί να βλέπω ρούχα. Ενώ επειδή σε έναν όροφο του κτιρίου που μένω έχουν φροντιστήρια ελληνικών για μετανάστες και μαζεύονται, έχω βαρεθεί να βλέπω αφημένα ζευγάρια από παπούτσια στα σκαλιά και πέριξ του κτιρίου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα