HipHopHooligan Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 Καλημέρα στην ομάδα . Είμαι ΕΠΟΠ στο ΠΝ και 23 ετών .Μετά απο βαθύ προβληματισμό αποφάσισα οτι θέλω να ξανά δωσω Πανελλήνιες για ΣΝΔ .Δεν μπορώ να δώσω για του ναυτικού λόγω ηλικιακού οριου αλλά μπορώ του λιμενικού (ναυτικού το όριο είναι 23 και λιμενικού 26) . Ο προβληματισμός μου είναι στο αν επιτρέπεται να μπω στο λιμενικό , αφού το σώμα στο οποίο ανήκω είναι το ΠΝ . Ευχαριστώ για οποιαδήποτε απάντηση .
Ntinaras Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 2 ώρες πριν, HipHopHooligan είπε Καλημέρα στην ομάδα . Είμαι ΕΠΟΠ στο ΠΝ και 23 ετών .Μετά απο βαθύ προβληματισμό αποφάσισα οτι θέλω να ξανά δωσω Πανελλήνιες για ΣΝΔ .Δεν μπορώ να δώσω για του ναυτικού λόγω ηλικιακού οριου αλλά μπορώ του λιμενικού (ναυτικού το όριο είναι 23 και λιμενικού 26) . Ο προβληματισμός μου είναι στο αν επιτρέπεται να μπω στο λιμενικό , αφού το σώμα στο οποίο ανήκω είναι το ΠΝ . Ευχαριστώ για οποιαδήποτε απάντηση . Ολοι θελουν να φυγουν απο το ΠΝ κι εσυ θες να χωθεις πιο βαθια? Θες απλα να παιρνεις τα (ελαχιστα) περισσοτερα λεφτα η τις εξτρα αρμοδιοτητες? Η σχολη ειναι 4 χρονια, και αυτα τα 4 χρονια θα παιρνεις 150 ευρω αντι για τον μισθο που εχεις τωρα.
JakeKaufman Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 58 minutes ago, Ntinaras said: Ολοι θελουν να φυγουν απο το ΠΝ κι εσυ θες να χωθεις πιο βαθια? Θες απλα να παιρνεις τα (ελαχιστα) περισσοτερα λεφτα η τις εξτρα αρμοδιοτητες? Η σχολη ειναι 4 χρονια, και αυτα τα 4 χρονια θα παιρνεις 150 ευρω αντι για τον μισθο που εχεις τωρα. χωρίς να γνωρίζω, δεν είναι καλύτερη η ποιότητα ζωής ενός λιμενικού σε σχέση με ενός εποπ (ΠΝ); μόνο και μόνο που δεν θα έχει ταξίδια 60-70 ημέρες νομίζω αξίζει.
Ntinaras Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 9 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε χωρίς να γνωρίζω, δεν είναι καλύτερη η ποιότητα ζωής ενός λιμενικού σε σχέση με ενός εποπ (ΠΝ); μόνο και μόνο που δεν θα έχει ταξίδια 60-70 ημέρες νομίζω αξίζει. Θεωρητικα ναι.
chios Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 Γνωρίζω πολύ καλά το λιμενικό, για μένα δεν αξίζει ΣΝΔ καλύτερα να πας λιμενοφύλακας.
hp8 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 4 ώρες πριν, HipHopHooligan είπε Είμαι ΕΠΟΠ στο ΠΝ και 23 ετών .Μετά απο βαθύ προβληματισμό αποφάσισα οτι θέλω να ξανά δωσω Πανελλήνιες για ΣΝΔ .Δεν μπορώ να δώσω για του ναυτικού λόγω ηλικιακού οριου αλλά μπορώ του λιμενικού Είσαι στο ΠΝ και αντί να απευθυνθείς στους αρμόδιους της μονάδας σου που πιθανόν θα σε παραπέμψουν σε κάποια μονάδα εκπαίδευσης πχ ΔΝΕ (νομίζω έτσι την έλεγαν παλιά) ζητάς από το ινσομνια τέτοιες απαντήσεις Ούτως η άλλως θα χρειαστείς έγκριση για συμμετοχή στις Πανελλήνιες Δες αν εμπίπτεις στις παρακάτω περιπτώσεις μήπως και σε βολεύουν 5. Υποχρέωση Παραμονής στο ΠΝ α. Όλοι οι Επαγγελματίες Οπλίτες, υποχρεούνται να παραμείνουν στις τάξεις του Π.Ν. επτά (7) χρόνια από την ημερομηνία που θα καταταγούν ως ΕΠ.ΟΠ. εκτός εάν γίνει αποδεκτή αίτηση παραίτησής τους, την οποία έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν μετά την συμπλήρωση τριετούς (3) πραγματικής υπηρεσίας ως Επαγγελματίες Οπλίτες όσοι είχαν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή υπηρετούσαν στις Ένοπλες Δυνάμεις, τετραετούς (4) δε, όσοι δεν είχαν καταταγεί για την εκπλήρωση των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων, κατά τον χρόνο που κλήθηκαν για κατάταξη ως ΕΠ.ΟΠ. 1
HipHopHooligan Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, hp8 είπε Είσαι στο ΠΝ και αντί να απευθυνθείς στους αρμόδιους της μονάδας σου που πιθανόν θα σε παραπέμψουν σε κάποια μονάδα εκπαίδευσης πχ ΔΝΕ (νομίζω έτσι την έλεγαν παλιά) ζητάς από το ινσομνια τέτοιες απαντήσεις Ούτως η άλλως θα χρειαστείς έγκριση για συμμετοχή στις Πανελλήνιες Δες αν εμπίπτεις στις παρακάτω περιπτώσεις μήπως και σε βολεύουν 5. Υποχρέωση Παραμονής στο ΠΝ α. Όλοι οι Επαγγελματίες Οπλίτες, υποχρεούνται να παραμείνουν στις τάξεις του Π.Ν. επτά (7) χρόνια από την ημερομηνία που θα καταταγούν ως ΕΠ.ΟΠ. εκτός εάν γίνει αποδεκτή αίτηση παραίτησής τους, την οποία έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν μετά την συμπλήρωση τριετούς (3) πραγματικής υπηρεσίας ως Επαγγελματίες Οπλίτες όσοι είχαν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή υπηρετούσαν στις Ένοπλες Δυνάμεις, τετραετούς (4) δε, όσοι δεν είχαν καταταγεί για την εκπλήρωση των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων, κατά τον χρόνο που κλήθηκαν για κατάταξη ως ΕΠ.ΟΠ. Ρώτησα σήμερα και μου ειπαν οτι ειναι εφικτό (2 αντιπλοιαρχους αλλα μου ειπαν να παρω και στην σνδ παλι .Είμαι απο τις καινούργια σειρά (9η) . Αύριο θα ξαναπάρω και την σχολή .Είπα να ρωτήσω εδω γιατί με το που ακουστεί οτι ενας εποπ θέλει να φύγει είτε για εκπαιδευτικούς λογους ειτε παραίτηση τον τρεχουν . 5 ώρες πριν, Ntinaras είπε Ολοι θελουν να φυγουν απο το ΠΝ κι εσυ θες να χωθεις πιο βαθια? Θες απλα να παιρνεις τα (ελαχιστα) περισσοτερα λεφτα η τις εξτρα αρμοδιοτητες? Η σχολη ειναι 4 χρονια, και αυτα τα 4 χρονια θα παιρνεις 150 ευρω αντι για τον μισθο που εχεις τωρα. Μαρέσει η ζωή στο σώμα .Οτι ειμαι υποαξιωματικος και θα μαι ολη μου την ζωη δεν μαρεσει . Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2024 από HipHopHooligan 1
panosno1com Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 Πριν δηλωσεις εποπ δεν ειχες παει φανταρος να δεις τι παιζει? Ουσιαστικα φανταρος με κανονικο μισθο είσαι και εναν βαθμουλακο . Και δυστυχώς εδω και καμια δεκαπενταριά χρονια (μπορει και 10?) το χουν κανει να θες 35-40 χρονια για σύνταξη.. Πιο παλια ισως ελεγες οκ μπαινω στα 22 μου και στα 45-47 θα μαι... συνταξιουχος 😛 Οποτε εκανες μια υπομονη
andreas1gr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2024 Στις 29/8/2024 στις 6:56 ΜΜ, HipHopHooligan είπε Μαρέσει η ζωή στο σώμα .Οτι ειμαι υποαξιωματικος και θα μαι ολη μου την ζωη δεν μαρεσει . Άρα εσύ θέλεις γαλόνια και εξουσία....; 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 31 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2024 Πιθανότατα δε θέλει να βγάλει όλη του τη ζωή στο ΠΝ ως χαμάλης για 1,200 ευρώ καταληκτικό μισθό. Κι αν είναι και σε καραβίσια ειδικότητα, καληνύχτα. 1
HipHopHooligan Δημοσ. 31 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2024 Μετά απο ερώτηση στο γεν μου είπαν οτι θα μπορώ σε 2 χρονάκια να αιτηθώ παραίτηση . Δεν ξερω αν ειναι εφικτο να περασω στο εμπορικο ως μηχανικος και να μπω ετσι λιμενικο.
acomaedo Δημοσ. 31 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2024 4 minutes ago, HipHopHooligan said: Μετά απο ερώτηση στο γεν μου είπαν οτι θα μπορώ σε 2 χρονάκια να αιτηθώ παραίτηση . Δεν ξερω αν ειναι εφικτο να περασω στο εμπορικο ως μηχανικος και να μπω ετσι λιμενικο. Υπόψη οι Αεν έχουν 4 ετή φοίτηση.
HipHopHooligan Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2024 16 ώρες πριν, acomaedo είπε Υπόψη οι Αεν έχουν 4 ετή φοίτηση. Οποτε μόνη επιλογη μου ειναι να περιμένω να δώσω ξανά πανελλήνιες 2-3 χρόνια ,πανω στο όριο ηλικίας και να ρισκάρω την παραίτηση τοτε .
dionisis1925 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2024 Και από ΑΕΝ θα πρέπει να βγει προκήρυξη του Λιμενικού για να εισαχθείς δεν μπαίνεις έτσι με το καλημέρα. Αλλα αν βγάλεις την ΑΕΝ φίλε πιο πολλά λεφτά θα παίρνεις από το να μπεις στο λιμενικό. Βέβαια θα μου πεις θα κάνεις πολλά ταξίδια οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα