greekfragma Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 καλή τύχη με το μαλτεζάκι. ράτσα για άλλες εποχές και άλλη καθημερινότητα. μετά βεβαιότητας θα γίνει ένα ανήσυχο σκυλί καναπέ που θα γαυγίζει συνεχώς όπως το 99% των περιπτώσεων μαλτέζ που όσο μικρά είναι, τόση ηχορύπανση και ενόχληση στους γύρω προκαλούν,. 1 1
XENIAKIM Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 Μόλις τώρα, greekfragma είπε καλή τύχη με το μαλτεζάκι. ράτσα για άλλες εποχές και άλλη καθημερινότητα. μετά βεβαιότητας θα γίνει ένα ανήσυχο σκυλί καναπέ που θα γαυγίζει συνεχώς όπως το 99% των περιπτώσεων μαλτέζ που όσο μικρά είναι, τόση ηχορύπανση και ενόχληση στους γύρω προκαλούν,. Σας ευχαριστώ πολύ! Έχω άλλη άποψη, και δεν συμφωνώ. Είμαστε αρκετά ήρεμοι για να αντλεί κ αυτό ηρεμία..θα ήθελα να πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε! Καλή συνέχεια να έχετε. 2
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 4 λεπτά πριν, greekfragma είπε καλή τύχη με το μαλτεζάκι. ράτσα για άλλες εποχές και άλλη καθημερινότητα. μετά βεβαιότητας θα γίνει ένα ανήσυχο σκυλί καναπέ που θα γαυγίζει συνεχώς όπως το 99% των περιπτώσεων μαλτέζ που όσο μικρά είναι, τόση ηχορύπανση και ενόχληση στους γύρω προκαλούν,. Πολύ αρνητικότητα ,γιατί; 3
greekfragma Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 Just now, Ukforthemoment said: Πολύ αρνητικότητα ,γιατί; γιατί η ράτσα του σκύλου είναι τέρμα απαιτητική στη διαχείριση και τη συμπεριφορά. δεν έχω πετύχει 1 μαλτεζ είτε σε σπίτια γειτόνων, είτε σε επισκέψεις, είτε στο δρόμο πάρκα πλατείες καφετέριες που να κάθονται χωρίς να ενοχλούν. φυσικά δε φταίει η ράτσα και το σκυλί. φταίει ξεκάθαρα η άγνοια του ιδιοκτήτη αν ένα μαλτέζ κουμπώνει στον μέσο Έλληνα και την καθημερινότητά του. Αντίστοιχα με εκείνους που έχουν Βέλγικα Μαλινουά μόνιμα κλεισμένα σε αυλές και ταράτσες για μαντρόσκυλα ασφαλείας. Ξέρω πολύ καλά τι λέω και ποιες ράτσες έχουν ενέργεια. Προσωπικά είχα αδεσποτάκι Μπόρντερ Κόλει με λίγο Ιταλικό Μπρακ. 1
jimmy213 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 9 minutes ago, XENIAKIM said: Έχω ένα αδεσποτάκι στον κήπο μου , είναι 12 χρονών πλέον. Και γιατί είναι στον κήπο κι όχι μέσα στο σπίτι να κάνει και παρέα στο Μαλτέζ; 17 minutes ago, StamTheMan said: Και εγω ενοχλουμαι με τους γειτονες και τα σκυλια τους Και κάποιος άλλος θα ενοχλείται από τα παιδιά του γείτονα ή τα δικά σου. Αν ενοχλούν τόσο γιατί τα παρατάνε στα μπαλκόνια και γαβγίζουν ανά 10 λεπτά, τηλεφωνάκι στους αρμόδιους για καταγγελία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις