erikiorai Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 Η ιστορία ξεκίνησε όταν ο μπαμπάς ήθελε να πάρει iphone από τα public. Ο πωλητής επέμενε να πληρώσει έξτρα εγγηση για οθόνη (σπασιματα) και επιπλέον 1 χρόνο γιατί η apple δείχνει 1 χρόνο. Ενώ η ΕΕ λει 2 χρόνια υποχρεωτικά τελικά δεν τι πήρε επιδη έκλεισε το μαγαζι και δεν λειτουργούσε το pos. Τελικά πήρε το iphone στην nova 800€ με 2 χρόνια εγγυση
LLLEFTERIS Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 Ειναι η τακτικη που ειχε σαν Mediamarkt Ανεμιστηρας Μορρις που εγραφε πανω στο κουτι 5 χρονια εγγυηση μου ηθελαν να μου πουλησουν 5 χρονια επεκταση εγγυησης και οταν του ειπα δηλαδη τα 5 θα γινουν 10 και μου ειπε οχι τα 2 θα γινουν 5 και μολις του εδειξα το κουτι που εγραφε 5 χρονια με κοιτουσε σαν χαζος. Ουτε τι πουλανε δεν ξερουν. Ασε που σε προιον που ειχε 1000 ευρω και εχει εξαντληθει γραφουν οτι το πουλουσαν 500 και εσυ που το εχεις αγορασει 1000 και θελέις να το πουλησεις αγγελια 500-700 ευρω σου ερχεται ο αλλος και σου λεει ρε φιλε 500 το ειχε το Public Αντε να του εξηγησεις οτι αυτη την απατεωνια την κανουν για να πεις ω τι εχασα και να εισαι ολη μερα στα καταστηματα και στην σελιδα τους. 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 14 hours ago, erikiorai said: Η ιστορία ξεκίνησε όταν ο μπαμπάς ήθελε να πάρει iphone από τα public. Ο πωλητής επέμενε να πληρώσει έξτρα εγγηση για οθόνη (σπασιματα) και επιπλέον 1 χρόνο γιατί η apple δείχνει 1 χρόνο. Ενώ η ΕΕ λει 2 χρόνια υποχρεωτικά τελικά δεν τι πήρε επιδη έκλεισε το μαγαζι και δεν λειτουργούσε το pos. Τελικά πήρε το iphone στην nova 800€ με 2 χρόνια εγγυση Δεν δινει η apple εγγυηση 2 ετων για σπασιματα οθονης,εγγυηση καλης χρησης
filip123go Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 14 hours ago, erikiorai said: Η ιστορία ξεκίνησε όταν ο μπαμπάς ήθελε να πάρει iphone από τα public. Ο πωλητής επέμενε να πληρώσει έξτρα εγγηση για οθόνη (σπασιματα) και επιπλέον 1 χρόνο γιατί η apple δείχνει 1 χρόνο. Ενώ η ΕΕ λει 2 χρόνια υποχρεωτικά τελικά δεν τι πήρε επιδη έκλεισε το μαγαζι και δεν λειτουργούσε το pos. Τελικά πήρε το iphone στην nova 800€ με 2 χρόνια εγγυση Είναι 2 διαφορετικά πράγματα. Η ο πατέρας σου δεν κατάλαβε καλά, η ο υπάλληλος του εξήγησε ότι να ναι. 1ον, η apple δίνει 1 χρόνο εγγύηση, εκτός αν πάρεις apple care. Τέλος μέχρι εδώ. 2ον, ο δεύτερος χρόνος που αναφέρεις, πολύ σωστά υπάρχει, αλλά είναι υποχρέωση του καταστήματος να τ παρέχει (εκτός αν έχεις αγοράσει apple care όπως είπαμε πιο πάνω). Η εγγύηση, από μόνη της καλύπτει συγκεκριμένα πράγματα. Κατά κύριο λόγο καλύπτει ελαττώματα που υπάρχουν από το εργοστάσιο. Πχ να πας ενα πρωί να ανοίξεις το κινητό και να μην ανοίγει. Ή να πας να το φορτίσεις και να μην φορτίζει. Εάν σπάσεις εσύ την οθόνη, προφανώς και δεν σε καλύπτει η εγγύηση. Οπότε έρχεται το πλαίσιο και σου λέει "πλήρωσε x ευρώ κατά την αγορά, και εγώ σου καλύπτω μια δωρεάν εγκατάσταση οθόνης, σε περίπτωση που σπάσει, μια δωρεάν αλλαγή back plate κλπ κλπ κλπ" (Τυχαία τα παραδείγματα , δεν ξέρω τι προσφέρουν ακριβώς). Είναι πάγια τακτική και Κοτσου και public. Στο public εμενα με ζαλιζαν να δεχθώ την "έξτρα εγγύηση για σπάσιμο οθόνης" . Τους είπα ότι τόσα λεφτά που τους αφήνω , κανονικά θα έπρεπε να μου τη δώσουν δωρεάν (s24u πήρα) , ντράπηκαν και δεν το ξανά ανέφεραν.
Fotia Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Αν δεν σε συμφέρει μια εγγύηση ή λένε διάφορα ....κοιτάς και ένα άλλο προιόν που προσφέρει καλύτερη εγγύηση ή πας ρωτάς και σε άλλο κατάστημα . Τα υπόλοιπα εκ των υστέρων ,είναι να έχουμε να λέμε .Δεν υποχρέωσε κανείς κανένα για αγορά... Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2024 από Fotia
AntiCambeR Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, filip123go είπε 1ον, η apple δίνει 1 χρόνο εγγύηση, εκτός αν πάρεις apple care. Τέλος μέχρι εδώ. 2ον, ο δεύτερος χρόνος που αναφέρεις, πολύ σωστά υπάρχει, αλλά είναι υποχρέωση του καταστήματος να τ παρέχει (εκτός αν έχεις αγοράσει apple care όπως είπαμε πιο πάνω). Γνωρίζεις πόσο κοστίζει το apple care;Δίνει εγγύηση+1 χρόνο και μόνο μέσω συγκεκριμένων καταστημάτων; Και πόσο κοστίζει η εγγύηση του καταστήματος +1 χρόνο; Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2024 από AntiCambeR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα