Basketikos_ Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Έχω ένα όχημα που έχω καταθέσει ηλεκτρονικά τις πινακίδες του εδώ και κάμποσα χρόνια και το έχω σταθμευμένο σε ιδιωτικό χώρο. Θέλω να το μετακινήσω σε νέο ιδιόκτητο πάρκινγκ με μεταφορέα οδικής βοήθειας. Μπήκα στη δήλωση ακινησίας του οχήματος για να δω πως θα γίνει να δηλωσω τη νέα διεύθυνση στάθμευσης και δε βρήκα να με αφήνει να το κάνω κάπως. Έχει μια τροποποιητική να κάνεις, αλλά δε με άφηνε να αλλάξω κανένα σχεδόν στοιχείο, παρά μόνο το αν το πάρκινγκ στην ήδη υπάρχουσα διεύθυνση είναι ιδιωτικό, νοικιάζεται ή παραχωρείται. Ξέρει κάποιος πώς μπορεί να δηλωθεί αλλαγή διεύθυνσης; Έχει χρειαστεί κανείς σας να το κάνει; Μήπως ακόμα και με μεταφορέα θεωρείται ότι το κινείς και δε με αφήνει να αλλάξω διεύθυνση αν δεν κάνω πρώτα άρση ακινησίας, έστω για ένα μήνα; Επίσης, το minimum που μπορείς να κάνεις ασφάλιση και να πληρώσεις τέλη ποιό είναι; 1 μήνας; Παρακαλώ μόνο όσοι ξέρουν ή έχουν προσωπική εμπειρία. Όχι εικασίες. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 28 Αυγούστου από Basketikos_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου Πρακτικά δε θα ασχοληθεί κανένας , το φορτώνεις και το πας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basketikos_ Δημοσ. 28 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου Ναι, αλλά δεν είναι ότι το πήρες και το οδήγησες μία φορά και θα το επιστρέψεις στη θέση του και αν δε σε πιάσει κάποιος καθάρισες. Πρόκειται να μείνει στη νέα θέση για χρόνια καλώς εχόντων των πραγμάτων, οπότε θέλω να είναι δηλωμένη η πραγματική διεύθυνση. Δε θέλω να περάσουν χρόνια και να φαίνεται ότι είναι αλλού. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου στείλε ερωτημα μεσω της ααδε. ασφάλεια δεν ξερω να γινετε κατω απο μήνα. πινακιδες μπορεις να βγαλεις Μ με δεκα ευρω. για φορτωμενο δεν θες τιποτα απο αυτα αλλα καπως πρεπει να αλλαξει η διευθυνση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basketikos_ Δημοσ. 29 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 9 ώρες πριν, basilis_k6 είπε στείλε ερωτημα μεσω της ααδε. Καλή ιδέα. Το έχεις δοκιμάσει; Απαντάνε γρήγορα; Πινακίδες έχω κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Basketikos_ είπε Πινακίδες έχω κανονικά. Δε σου είπε αυτό. Πινακίδες στην ουσία δεν έχεις γιατί τις έχεις παραδώσει. Σου είπε να βγάλεις πινακίδες Μ. Κοίτα εδώ Αναφορά σε κείμενο Η προσωρινή άδεια και πινακίδα Μ δύναται να χορηγηθεί και για τις ημέρες του Σαββάτου και της Κυριακής.Η άδεια έχει διάρκεια μέχρι τρεις (3) ημέρες, κατ’ έτος, αποκλειστικά και μόνο για την παράδοσή τους σε σημεία συλλογής οχημάτων Τέλους Κύκλου Ζωής (ΟΤΚΖ), ή για την επισκευή και έλεγχο από ΚΤΕΟ ή για την αλλαγή του χώρου φύλαξης του οχήματος. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basketikos_ Δημοσ. 29 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Α μάλιστα. Δεν έδωσα βάση νωρίτερα. Μάλλον αυτή την απάντηση θα μου δώσουν και από την ΑΑΔΕ λογικά. Για να δούμε. Επεξ/σία 29 Αυγούστου από Basketikos_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 10 ώρες πριν, Basketikos_ είπε Α μάλιστα. Δεν έδωσα βάση νωρίτερα. Μάλλον αυτή την απάντηση θα μου δώσουν και από την ΑΑΔΕ λογικά. Για να δούμε. πιθανο. αλλωστε με την Μ και ενα μηνα ασφάλεια παλι στα ιδια λεφτα με το φορτωμα θα εισαι. αν δουλευει το αμαξι δλδ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basketikos_ Δημοσ. 29 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε πιθανο. αλλωστε με την Μ και ενα μηνα ασφάλεια παλι στα ιδια λεφτα με το φορτωμα θα εισαι. αν δουλευει το αμαξι δλδ. Δουλεύει κανονικότατα. Συντηρείται. Ευχαριστώ και πάλι. Επεξ/σία 29 Αυγούστου από Basketikos_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basketikos_ Δημοσ. 30 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου Ενημερώνω το θέμα για να ξέρουν και άλλοι που μπορεί να ψάξουν μελλοντικά. Μου απάντησαν κι όλας! Πινακίδα «Μ» μου σύστησαν όπως προτάθηκε κι εδώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα