lector Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 9 ώρες πριν, sakisgri είπε Άσε που για να φορτώσει μια σελίδα περίμενες κάνα λεπτό σίγουρα ανάλογα πόσες εικόνες είχε. Καλα αυτο ακομα κραταει, ετσι που ειναι φορτωμενες με τσιρκολικια πολλες σελιδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teot Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2 ώρες πριν, sakisgri είπε Το PC ήταν pentium 4 με 1gb ram ddr, 60 gb σκληρό δίσκο Κάπως έτσι ήταν το 1991 και το δικό μου πρώτο PC .... αλλά στην προηγούμενη τάξη μεγέθους ..... 286/16 με 1ΜΒ μνήμη και 50 ΜΒ σκληρό.... και ήταν δυνατό για την εποχή του γιατι μεχρι τότε κυκλοφορούσαν με 640 ΚΒ μνήμη και 10...20 ΜΒ σκληρό... όσο για τα γραφικά ηταν 256b και επειδή ερχόταν περιστασιακά ο αδελφός μου και δούλευε AUTOCAD την προσθέσαμε μνήμη και την κάναμε1024Κb.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 13 λεπτά πριν, teot είπε Κάπως έτσι ήταν το 1991 και το δικό μου πρώτο PC .... αλλά στην προηγούμενη τάξη μεγέθους ..... 286/16 με 1ΜΒ μνήμη και 50 ΜΒ σκληρό.... και ήταν δυνατό για την εποχή του γιατι μεχρι τότε κυκλοφορούσαν με 640 ΚΒ μνήμη και 10...20 ΜΒ σκληρό... όσο για τα γραφικά ηταν 256b και επειδή ερχόταν περιστασιακά ο αδελφός μου και δούλευε AUTOCAD την προσθέσαμε μνήμη και την κάναμε1024Κb.... Κάπως έτσι θα πρέπει να ήταν ο πρώτος υπολογιστής που πρώτο χρησιμοποίησα στο δημοτικό στην Αυστραλία οπού γεννήθηκα. Δεν θυμάμαι ούτε ήξερα τοτε τι λειτουργικό σύστημα είχε αλλά θυμάμαι παίζαμε το Track & Field από floppy disk. Εσύ θα ξέρεις καλύτερα αλλά αν θυμάμαι καλά δεν κάναμε διπλό click σε κάποιο εικονίδιο για να ξεκινήσει το παιχνίδι αλλά γράφαμε κάποιο command. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teot Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, sakisgri είπε Εσύ θα ξέρεις καλύτερα αλλά αν θυμάμαι καλά δεν κάναμε διπλό click σε κάποιο εικονίδιο για να ξεκινήσει το παιχνίδι αλλά γράφαμε κάποιο command. Σωστά θυμάσαι.... Μέχρι το 1995 που κυκλοφόρησαν τα Windows 95 το λειτουργικό ήταν το MS-DOS με την γραμμή εντολών (Command Prompt) και πληκτρολόγηση των εντολών. Τα Windows 95 έφεραν το γραφικό περιβάλλον (υπήρχε με τις πιο παλιές εκδόσεις των Windows αλλά όχι σαν λειτουργικό) και η επιλογή γινόταν σε εικονίδια με το ποντίκι και σταμάτησε η πληκτρολόγηση. Επεξ/σία 31 Αυγούστου από teot 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stcp Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 14 ώρες πριν, teot είπε Σωστά θυμάσαι.... Μέχρι το 1995 που κυκλοφόρησαν τα Windows 95 το λειτουργικό ήταν το MS-DOS με την γραμμή εντολών (Command Prompt) και πληκτρολόγηση των εντολών. Τα Windows 95 έφεραν το γραφικό περιβάλλον (υπήρχε με τις πιο παλιές εκδόσεις των Windows αλλά όχι σαν λειτουργικό) και η επιλογή γινόταν σε εικονίδια με το ποντίκι και σταμάτησε η πληκτρολόγηση. Τα παιχνιδια που σαν κοινοβιο μεταφερονταν με diskcopy a: a: απο συμμαθητη σε συμμαθητη, συνηθως περιειχαν καποιο crack.com που επρεπε να τρεξεις πρωτο. Εγω ακομα χτυπαω κανα ren σε command prompt, οταν τα windows μου σπανε τα @ με κανενα περιεργο file extension. dir /w/p, cd.., format a: /q/u, type .txt, del *.*, copy *.*, attrib +h, win (για Solitaire) 😀 Εχω 30 χρονια να τα χρησιμοποιησω, αλλα εχουν μεινει ανεξιτηλα. Τι εφαγα χτες δε θυμαμαι... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teot Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 1 ώρα πριν, stcp είπε Τα παιχνιδια που σαν κοινοβιο μεταφερονταν με diskcopy a: a: απο συμμαθητη σε συμμαθητη, συνηθως περιειχαν καποιο crack.com που επρεπε να τρεξεις πρωτο. Εγω ακομα χτυπαω κανα ren σε command prompt, οταν τα windows μου σπανε τα @ με κανενα περιεργο file extension. dir /w/p, cd.., format a: /q/u, type .txt, del *.*, copy *.*, attrib +h, win (για Solitaire) 😀 Εχω 30 χρονια να τα χρησιμοποιησω, αλλα εχουν μεινει ανεξιτηλα. Τι εφαγα χτες δε θυμαμαι... Μεχρι και τα "ΧΡ" χρησιμοποιούσα αρκετέ την γραμμή εντολών.... ειδικά κατι διαγραφές αρχείων που αρνούνταν τα Windows να κάνουν.... C:\>del και τελείωσε.... αλλα απο τα 7αρια και μετά σπάνια την χρησιμοποιώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 17 ώρες πριν, teot είπε Τα Windows 95 έφεραν το γραφικό περιβάλλον (υπήρχε με τις πιο παλιές εκδόσεις των Windows αλλά όχι σαν λειτουργικό) και η επιλογή γινόταν σε εικονίδια με το ποντίκι και σταμάτησε η πληκτρολόγηση. γραφικό περιβάλλον ήταν κ πιο πριν τα win_3.11 περίπου 50-60 δισκέτες για την εγκατάσταση....... μπελαλίκιιιιι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhdenistis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Το Ίντερνετ το 2002 ήταν υπό κατασκευή, το 2005 το είχαμε σπίτι αλλά σπάνια βασικά το πληρώναμε σαν είδος πολυτελείας στο Ίντερνετ καφέ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Πρωτη συνδρομη internet, ουσιαστικα δεν τη λες συνδρομη αλλα προσβαση, με την δωρεαν xtreme, με κουπονια απο την 'Καθημερινη', αν θυμαμαι καλα... Βλεπετε, τοτε το internet ηταν ακομη και καινουργιο και καπως ακριβο σπορ....πληρωνες μονο το τηλεφωνο-τηλεφωνικη κληση, αλλα οχι συνδρομη με την xtreme...φυσικα, αθλιες ταχυτητες ακομη και σε σχεση με μια isdn, αλλα ομως δεν ειχαμε και σοβαρο μετρο συγκρισης και φυσικα καμια σχεση το web του τοτε και του τωρα.... Καθε τι, πρεπει, πρεπει να το κρινεις με το σωστο πλαισιο, με τα δεδομενα της εποχης του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teot Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Στις 31/8/2024 στις 7:10 ΜΜ, Kthulhou είπε γραφικό περιβάλλον ήταν κ πιο πριν τα win_3.11 περίπου 50-60 δισκέτες για την εγκατάσταση....... μπελαλίκιιιιι Και τα Windows 3.0 (αλλά και οι παλιότερες γενιές) που είχα στον πρώτο μου υπολογιστή το 1991 είχαν γραφικό περιβάλλον αλλά προϋπόθεση για να λειτουργήσουν ήταν η ύπαρξη στον υπολογιστή του MS-DOS.... έπρεπε πρώτα να φορτωθεί το DOS και στην συνέχεια ο χρήστης να ανοίξει τα Windows.... ενώ τα 95αρια ήταν το πρώτο λειτουργικό που φόρτωνε απευθείας γραφικό περιβάλλον και ο χρήστης έφυγε τελείως απο την γραμμή εντολών και δούλευε αποκλειστικά σε γραφικό περιβάλλον. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Ετσι xtreme και γω. Και η διαφημιση παιδικα χωρια sos να δινει πονο στο 1/3 της οθονης..Και μετα κλασσικα irc,κανα napster κλπ. Ωραια αθωα χρονια. Και κυριως τα νιατα μας....Καπου το 1999. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Γι'αυτο τοτε (2001) γραφονταν μεχρι και τραγουδια για αυτες τις αξεχαστες στιγμες!!! Εν τω μεταξυ,, ο τοτε φουτουριστικος imac με το πολυχρωμο κουτι στο videoclip, apple παντα πρωτοπορα! ----- Παμε λοιπον, τραγουδι με τον ηχο του μοντεμ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Θελω να γελασω και να κλαψω ταυτοχρονα😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα