Προς το περιεχόμενο

Η Sony ετοιμάζεται να αποκαλύψει το PS5 Pro πριν την εορταστική περίοδο


nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

PS4 VS Pro 

Pro ειχε άλλο SATA interface και φόρτωνε καλύτερα, καλύτερη GPU, overclock στον επεξεργαστή (θερμάστρα κανονική και το ανεμιστηράκι στο full) και με έναν SSD Samsung έπαιζε ανεκτά.

Για το 5 Pro παιχνίδια δεν υπάρχουν,

μέχρι στιγμής το 5 τρέχει του 4 και κάποια που βγήκαν για αυτό αλλά όχι τίποτα extreme

η SONY δεν ξεκολλάει από την φιλοσοφία της, είναι φτηνό και με hardware τεχνολογία πίσω, δεν πρόκειται ποτέ να βάλει κάρτα γραφικών top notch και ούτε επεξεργαστή. 

τι μας έμεινε… αυτά… Δέσε τα εκεί και πούλα το να μπορεί να το αγοράσει κάποιος και να το σύνδεση στην TV 

ή μόνη κίνηση να παει κάποιος  από 5 σε Pro 5 , πες τα 2 χρόνια εγγύησης και αφού ξεφορτωθεί  το παλιό 5αρι.

για το Gaming μέχρι να βγάλουν παιχνίδι απέχουμε πολύ. 


 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γιατί δεν βελτίωσαν την cpu στο Pro;

Θα ήταν δύσκολο η θα κόστιζε;

Η μήπως ο λόγος είναι να μπει αναβαθμισμένη cpu στο PS6;

Ακόμα και στα κινητά, cpu+gpu αλληλοσυνδέονται και συνεργάζονται μεταξύ τους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάποιοι εδώ νομίζετε ότι το hardware είναι το πρόβλημα, ενώ είναι καθαρά θέμα developer. και το Pro αν ήταν θεωρητικά το κανονικό ps5 και έβγαινε το 20 πάλι 30fps θα ήταν κάποια games γιατί κάποιοι developers/publishers θέλουν να τερματίσουν τα γραφικά όσο γίνεται και στα @@τους το performance.

Εγώ προσωπικά δεν υποστηρίζω τέτοια games.. Σίγουρα όχι στο πρώτο χρόνο κυκλοφορίας τους. Μετά αν τα έχουν ισώσει με κάνα 30ρι ίσως να αξίζουν κάποια να αγοραστούν. Κάπως πρέπει να το καταλάβουν ότι ας είναι λιγότερο wow το φωτορεαλιστικό που κυνηγάνε και ας έχουν τουλάχιστον 60FPS

Το Pro μοντέλο ουσιαστικά έρχεται για να μαζέψει τα σπασμένα τώρα.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καθαρα απο τεχνικης αποψης. 

Το PS5 εχει 10.20tflops δηλαδη επιδοσεις σαν 5700/2070 στην καλυτερη. Με +45% θα παει σε 3060ti/6700xt. Οποτε δεν ξερω αν θα μπορεσει στα νεα παιχνιδια να μην πεφτει πολυ χαμηλα σε αναλυση ωστε να κραταει λογικα frames. Aν ερθει οπως τα λενε δηλαδη με 15tflops τοτε μιλαμε για 3-4 φορες κατω απο 4090 η 2.5 φορες κατω απο 4080. Και δεν βαζω μεσα ray tracing που εκει απλα δεν μπορουν καθολου οι κονσολες. Πιστευα θα πανε αμεσα σε PS6 αλλα το βλεπω για 2028 τωρα που ερχεται το PS5 pro. 

Στις 28/8/2024 στις 9:22 ΜΜ, geomrk είπε

οτιδηποτε ειναι καλυτερο εχει λογο υπαρξης

Αναλογως παντα την τιμη. Αν ριξει την τιμη στο απλο ps5 ειναι καλυτερο αν παιξει στα 700 για να κρατησει τα 500 το απλο ps5 τοτε οχι δεν ειναι καλυτερο. 

Στις 28/8/2024 στις 9:49 ΜΜ, sarakinos είπε

749 - θέλω να δω αν επαναφέρουν το 8k στο κουτί 😅

Ουτε το 4Κ πρεπει κανονικα να βαζουν πανω στο κουτι. Σκεψου τα περισσοτερα παιχνιδια ειναι 1080p με checkerboard και μπολικο motion blur στα 1440p η 4Κ κυριως στα 30fps για quality settings. Ανεβηκαν αποτομα οι απαιτησεις των παιχνιδιων οταν γονατιζει 4090 σε 1080p με path tracing τι να κανουν και οι κονσολες που ειναι 3-4 φορες πιο αδυναμες. 

Στις 29/8/2024 στις 3:30 ΜΜ, BlueBlade είπε

Αντικειμενικά, έχει υπάρξει παιχνίδι που να αξιοποιεί το hardware του Ps5 στο 100%; Θυμάμαι στο Ps3 και μετά στο Ps4 βγαίνανε παιχνίδι που κάνανε ξεζούμισμα του 101% του υλικού που είχαν (Uncharted και Last of Us πχ ).

Κάτι παρόμοιο δεν έχουμε δει ακόμα. Όχι ότι είναι απαραίτητα κακή/εντελώς ανούσια κίνηση, αλλά στα μάτια μου είναι ένα καθαρά cash grab στην μέση μιας γενιάς που όπως φαίνεται ήρθε για να μείνει για τα καλά.

Σε κάθε περίπτωση, προσωπικά έφτασα 2024 και δεν έχω πάρει ακόμα Ps5 άρα αφού είναι να βγει Pro θα πάω κατευθείαν σε αυτό. Χαλάλι του, όλα για το GTA 6!

Το PS3 με τον cell η sony εβγαλε τον πιο περιπλοκο cpu μεχρι σημερα. Μονο οι first party τον ξεζουμιζαν τα υπολοιπα παιχνιδια ετρεχαν λιγο χαλια συγκριτικα με το 360. Με το PS4 και μετα πηγαν σε Χ86 οποτε δεν υπαρχει κατι να ξεζουμισουν. Δεν υπαρχουν κρυφα κολπα δηλαδη να γινει καποιο θαυμα και να βρεθει κρυμμενη δυναμη. 10gflops ειναι απο custom RDNA 2. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...