sarakinos Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 43 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε Τιμη 700-800€ 749 - θέλω να δω αν επαναφέρουν το 8k στο κουτί 😅 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου και θα ερχεται bundled με το GTA 6. mark my words. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, sarakinos είπε 749 - θέλω να δω αν επαναφέρουν το 8k στο κουτί 😅 650 Επεξ/σία 28 Αυγούστου από solid21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zengar Zombolt Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, sarakinos είπε 749 - θέλω να δω αν επαναφέρουν το 8k στο κουτί 😅 τα predictions λενε για ιδια specs με μονο 2 φορες καλυτερη GPU. ισως να βγει με λιγο μεγαλυτερη ram/ssd αλλα ο CPU θα ειναι ιδιος οποτε παλι δεν θα εχει ΚΑΘΑΡΟ 4K/60fps με RT στα AAA games Επεξ/σία 28 Αυγούστου από Zengar Zombolt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amigagr Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 1 hour ago, Psycho_Warhead said: Καλά σε κόστος και η κονσόλα δεν πάει πίσω, με τις συνδρομές online αλλά και το τι ζητάνε τα παιχνίδια για αγορά..Βέβαια οκ, το high-end PC ξεφεύγει. τις συνδρομες και τα εξτρα των παιχνιδιων θα σου τα παρουν σε ο,τι συστημα και να εισαι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
svartevarg Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Zengar Zombolt είπε Τιμη 700-800€ 799€. Αλλά στην Ελλάδα θα πωλείται 899€ (ως συνήθως η ακρίβεια είναι εθνικό σπορ). 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
playtak Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Θα προτιμούσα να έβγαζε 2-3 καλά exclusives παρά την pro έκδοση ουτε συ αλλος και το ps4 με το ps4 pro ειχε μικρές διάφορες,για μενα τουλαχιστον δεν ειχε κάποια διαφορά ουσιας όταν έκανα το upgrade,βεβαια για να δουμε τωρα αλλα και παλι εχουμε πηξει στα remakes Επεξ/σία 28 Αυγούστου από playtak 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Zengar Zombolt είπε τα predictions λενε για ιδια specs με μονο 2 φορες καλυτερη GPU. ισως να βγει με λιγο μεγαλυτερη ram/ssd αλλα ο CPU θα ειναι ιδιος οποτε παλι δεν θα εχει ΚΑΘΑΡΟ 4K/60fps με RT στα AAA games Καθαρό 4k/60 με rt δεν έχει ούτε η 4090 των 2k euro και θα έχει το PS5 Pro? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zengar Zombolt Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 16 λεπτά πριν, music_lover είπε Καθαρό 4k/60 με rt δεν έχει ούτε η 4090 των 2k euro και θα έχει το PS5 Pro? ενταξει δεν περιμενω full graphics 4k/60fps/rt αλλα πιστευω πως αν ειναι οντως 2 φορες ποιο γρηγορη η gpu του Ps5 pro ισως να τα φτανει με console settings αναλογα το game και παντα με χρηση PSSR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου Καινουριο hardware για gaming μονο το gta και τα παιχνιδια της valve (half life/portal) μπορουν να με κάνουν να αγοράσω. Οπότε αναμένουμε για τελη του 2025, εχουμε χρονο μεχρι τότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ne0n Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου Έχω PS5 γιατί να αγοράσω και το pro? Α ναι ξέχασα γιατί θα μου το παρουσιάσουν ακριβώς λίγο πριν τις γιορτές που θα πάρω και κάτι δώρα και πρέπει να μου ενισχύσουν την καταναλωτική μανία, πιο εύκολα τα ξοδεύουμε τα έξτρα στις γιορτές, φυσικά-φυσικά! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SteveWisejohn Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 1080p σταθερά για πάντα μέχρι να δύσει ο ήλιος 😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου Μην πάρετε το προ είναι βλακεία (μην έχουμε πάλι ελλείψεις) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 4 ώρες πριν, sarakinos είπε 749 - θέλω να δω αν επαναφέρουν το 8k στο κουτί 😅 Για το 8κ υπήρχε και ένας αστερίσκος πάνω στο κουτί, αλλά ποιος τα διαβάζει αυτά... 🙃 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 5 hours ago, SabotazNic said: Για το 8κ υπήρχε και ένας αστερίσκος πάνω στο κουτί, αλλά ποιος τα διαβάζει αυτά... 🙃 Ακριβώς. Υπό προϋποθέσεις, ναί το PS5 μπορεί να βγάλει 8Κ. Απλά ο κόσμος το γενικεύει. Στο Pro μοντέλο μπορούν άνετα να βάλουν 16Κ με αστερίσκο. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα