tasosx329 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Πήρε ο γιος μου το iphone 11 και του το έστειλαν με ένα καλώδιο iphone. Ήθελα να ρωτήσω ο φορτιστής από το xiaomi κάνει να βάλουμε το καλώδιο του iphone να το φορτίσουμε; ή πρέπει να πάρουμε iphone φορτιστή. Γιατί κάπου άκουσα πώς αν βάζεις άλλον φορτιστή μπορεί να κάνει ζημιά στην μπαταρία του κινητού Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2024 από tasosx329
Λύση koutsis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 Λύση Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 Just now, tasosx329 said: Καλησπέρα παιδιά. Πήρε ο γιος μου το iphone 11 και του το έστειλαν με ένα καλώδιο iphone. Ήθελα να ρωτήσω ο φορτιστής από το xiaomi κάνει να βάλουμε το καλώδιο του iphone να το φορτίσουμε; ή πρέπει να πάρουμε iphone φορτιστή. Κάνει, μην αγοράζεις τίποτα 😉
Lewnidas1995 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2024 εγω το δικο μου (15 Pro max) το φορτιζω με εναν huawei το βραδυ (18w) Και οταν βιαζομαι εναν χιαομι (27w)
kalmik Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Αν ο φορτιστής έχει θύρα USB-C είναι Universal δηλ. μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεξαρτήτως κατασκευαστή. Απλά συνδέεις εκεί τοκαλώδιο από USB-C σε Lightning . Mόνο η ισχύς Watt μπορεί να διαφέρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα