xameleon7 Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 8 ώρες πριν, LostP είπε Καλησπερα υπαρχει καποιος να με βοηθησει με νετφλιξ τουρκιας η καποιον οδηγο να ακολουθησω ενημερωμενο? το προβλημα μου ειναι στα νεα μειλ και στα sms verification Sms-activate guru
StamTheMan Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου Στις 12/4/2025 στις 3:26 ΜΜ, optostyle είπε Φυσικα και δεν ειπαν κατι,επεμεναν οτι ο τροπος πληρωμης δεν κανει,αλλα το εβγαλα απο μεσα μου.. Τι εβγαλες απο μεσα σου; Οτι δε σε αφησαν να τους κλεψεις;
optostyle Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου 14 ώρες πριν, StamTheMan είπε Τι εβγαλες απο μεσα σου; Οτι δε σε αφησαν να τους κλεψεις; Νομιζω στην τελικη καταλαβαν οτι τους εχω γραμμενους στα π@π@ρια μου,και οτι θα συμβιβαστω με disney και amazon,και αργοτερα θα με ξανακανουν πελατακι τους
StamTheMan Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου 11 λεπτά πριν, optostyle είπε Νομιζω στην τελικη καταλαβαν οτι τους εχω γραμμενους στα π@π@ρια μου,και οτι θα συμβιβαστω με disney και amazon,και αργοτερα θα με ξανακανουν πελατακι τους Η λεξη κλειδι ειναι αυτη. 1
gbal_phoenix Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου Αν έχεις κάποιος πρόβλημα η θέλει βοήθεια με sms verification ας στείλει μνμ..έχω μεγάλο υπόλοιπο στο 5sim.net 1
Paragontas-x Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου Τελικά υπάρχει ακόμα τρόπος που να δουλεύει και να μπορούμε να πάρουμε netflix premium μέσω Νιγηρίας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα