iliasleon Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου Στις 12/3/2025 στις 12:52 ΠΜ, PhoneKiller είπε 1. Δηλαδή για τον πρώτο μήνα μπορώ να δω μόνο μέσω VPN? 2. Πρέπει να αγοράσω VPN? γιατί τα free σέρονται. 3. Εαν μπω κατά λάθος χωρίς VPN με banάρει? 1.Ναι 2.Για tablet και smartphone εγώ βλέπω με vpnlat(είναι free) 3.Οχι
paiktaras69 Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου Στις 10/3/2025 στις 6:16 ΜΜ, teodgeor είπε Το τουρκικο παιζει προσπάθησε να κάνεις καινούργιο με τι κάρτα ?
iliasleon Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 8 ώρες πριν, paiktaras69 είπε με τι κάρτα ? Εγώ έκανα με δωροκαρτα...Κυριακή κλείνω μήνα, οπότε θα βλέπω κανονικά.
manolis940 Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 2 ώρες πριν, iliasleon είπε Εγώ έκανα με δωροκαρτα...Κυριακή κλείνω μήνα, οπότε θα βλέπω κανονικά. Και θα συνεχίσεις με δωροκάρτα μετά; Την δωροκάρτα την βρήκες στο eneba ;
iliasleon Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 1 ώρα πριν, manolis940 είπε Και θα συνεχίσεις με δωροκάρτα μετά; Την δωροκάρτα την βρήκες στο eneba ; Ναι...ηδη έχω φορτώσει,να πάρει αυτόματα. Καρτα πήρα από εδώ https://www.oyunfor.com/...νομίζω ήταν λίγο πιο φθηνά από eneba. 1
xameleon7 Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 11 λεπτά πριν, iliasleon είπε Ναι...ηδη έχω φορτώσει,να πάρει αυτόματα. Καρτα πήρα από εδώ https://www.oyunfor.com/...νομίζω ήταν λίγο πιο φθηνά από eneba. Με τι πληρωσες το συγκεκριμένο site? Αποτι βλέπω έχει δωροκαρτες playstation η eneba τις βαράει πολύ αυτές Κράτησε προμηθεια?
iliasleon Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 22 λεπτά πριν, xameleon7 είπε Με τι πληρωσες το συγκεκριμένο site? Αποτι βλέπω έχει δωροκαρτες playstation η eneba τις βαράει πολύ αυτές Κράτησε προμηθεια? 2
xameleon7 Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 8 ώρες πριν, iliasleon είπε Αξίζει φουλ όπως το βλέπω,με το που λήξει η ιαπωνική συνδρομή στο psn σίγουρα αξίζει να κάνω μια προσπάθεια
george2143 Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Καλησπερα , πλεον ο τροπος συνδρομης απο Νιγηρια δεν ισχυει , ακομα και με δημιουργια νεου λογαριασμου? Επισης εγω ειχα απο πιο παλια τουρκικο netflix ,σε περιπτωση που το ενεργοποιησω ξανα θα χρειαστει να περιμενω 30 ημερες μεχρι να ξεκλειδώσει ή θα λειτουργει κατευθειαν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα