tasos_87 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 16 ώρες πριν, davelos είπε Παιδιά έκανα συνδρομή σε gosplit και είναι λάθος οι κωδικοί! Έχει συμβεί σε κάποιον το ίδιο; έγραψα στο chat του γκρουπ, μαζί και ένα άλλο παιδί..ο owner έχει κλειδωμένα τα στοιχεία του για άμεσο μήνυμα...κάποια ιδέα; Στο chat λογικά θα σου απαντήσει. Και σε εμένα κλειδωμένα τα έχει μόνο στο chat μπορώ να στείλω!
Chrisl7 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Και από Αλβανία στα 10€ το 4κ , κανονικά πήρε την κάρτα πειραιως
xameleon7 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Έχω πει και σε προηγούμενο ποστ Έχω βρει την Nayapay και 2,3 άλλες πλατφόρμες που το μόνο που θέλουν για να κάνεις Register είναι πακιστανικο αριθμό Μέσω τέτοιας πλατφόρμας μπορούμε να κάνουνε εγγραφή στο πακιστανικο netflix με 2μιση ευρώ το μήνα που αυτή τη στιγμή είναι η χαμηλότερη τιμή παγκοσμίως Έχω δοκιμάσει το sms-activate.guru και δεν έχει διαθέσιμο αριθμό προς ενοικίαση Αν κάποιος έχει credits σε άλλη πλατφόρμα ενοικίασης sms otp να ρίξει μια ματιά αν έχει Πακιστάν μεσα
konstantin79 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, xameleon7 είπε Έχω πει και σε προηγούμενο ποστ Έχω βρει την Nayapay και 2,3 άλλες πλατφόρμες που το μόνο που θέλουν για να κάνεις Register είναι πακιστανικο αριθμό Μέσω τέτοιας πλατφόρμας μπορούμε να κάνουνε εγγραφή στο πακιστανικο netflix με 2μιση ευρώ το μήνα που αυτή τη στιγμή είναι η χαμηλότερη τιμή παγκοσμίως Έχω δοκιμάσει το sms-activate.guru και δεν έχει διαθέσιμο αριθμό προς ενοικίαση Αν κάποιος έχει credits σε άλλη πλατφόρμα ενοικίασης sms otp να ρίξει μια ματιά αν έχει Πακιστάν μεσα Nayapay εκανες με vpn ή κανονικά μεσω του κινητού χωρίς τίποτα? Επίσης είχα μείνει οτι θελει αριθμό κατοίκου ή σαν διαβατηρίου. Δεν ισχυει αυτο?
xameleon7 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Μόλις τώρα, konstantin79 είπε Nayapay εκανες με vpn ή κανονικά μεσω του κινητού χωρίς τίποτα? Επίσης είχα μείνει οτι θελει αριθμό κατοίκου ή σαν διαβατηρίου. Δεν ισχυει αυτο? Οι περισσότερες θέλουν αλλά η nayapay αποσο είδα θέλει μόνο τηλεφωνικό αριθμό όπως και κάνα 2 άλλες που βρήκα
Fronimitis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Ακόμα κι αν τα καταφέρεις να φτιάξεις Πακιστανικό Νετφλιξ,το περιεχόμενο του θα είναι ίδιο με το Ευρωπαϊκό ή θα είναι Bollywood ;
redknight5 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 45 λεπτά πριν, xameleon7 είπε Οι περισσότερες θέλουν αλλά η nayapay αποσο είδα θέλει μόνο τηλεφωνικό αριθμό όπως και κάνα 2 άλλες που βρήκα Θέλει verification με φωτογραφία κλπ (μπορεί και ταυτότητα) οπότε μάλλον δεν γίνεται
klai9991 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Στις 5/2/2025 στις 7:53 ΠΜ, Chrisl7 είπε Και από Αλβανία στα 10€ το 4κ , κανονικά πήρε την κάρτα πειραιως 4 ατομα?
xameleon7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Στις 5/2/2025 στις 3:57 ΜΜ, redknight5 είπε Θέλει verification με φωτογραφία κλπ (μπορεί και ταυτότητα) οπότε μάλλον δεν γίνεται Έχεις δίκιο Cnic είναι κάτι σαν ταυτότητα που έχουν τα πακιστανια Αξίζει να το ψάξουμε να βρούμε λύση
Chrisl7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, klai9991 είπε 4 ατομα? Κανονικά, είναι το μεγαλο
klai9991 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 26 λεπτά πριν, Chrisl7 είπε Κανονικά, είναι το μεγαλο Εχετε δοκιμασει απο διαφορετικες τοποθεσιες εντος ελλαδος? Sharing δηλ
Chrisl7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Αθηνα 3 άτομα από διαφορετικές περιοχές. Δουλεύει 1
klai9991 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 7 λεπτά πριν, Chrisl7 είπε Αθηνα 3 άτομα από διαφορετικές περιοχές. Δουλεύει Thanks
optostyle Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Αυτοι εκει στο netflix πολυ μ@@κες..😂😂😂😂 Μονο το 3ευρα που χανει απο εμας που ψαχνομαστε εδω με Νιγηριες κτλ,μεσα μπηκε.. Περα απο την πλακα το ειδα πατριωτικα,το εψαξα,αλλα αν ειναι να κανω απο Αλβανια με 10ε,θα το αφησω προς το παρων,και θα μεινω με το primevideo με 0,28 λεπτα κι αιντε... Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου από optostyle 1
teodgeor Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 31/1/2025 στις 7:47 ΜΜ, kirileman είπε Τουρκικό αποκλειστικά με δωροκάρτες λειτουργεί κανονικά. Τουρκια λειτουργεί πριν μια εβδομάδα έφτιαξα απλώς είναι κλειδωμένο και θέλει vpn για κάνα μηνα Μπήκα σε Πακιστάν να δω τιμές, σε δολάριο σας βγάζει; Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου από teodgeor
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα