Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 ώρες πριν, davelos είπε

Παιδιά έκανα συνδρομή σε gosplit και είναι λάθος οι κωδικοί! Έχει συμβεί σε κάποιον το ίδιο; έγραψα στο chat του γκρουπ, μαζί και ένα άλλο παιδί..ο owner έχει κλειδωμένα τα στοιχεία του για άμεσο μήνυμα...κάποια ιδέα;

Στο chat λογικά θα σου απαντήσει. Και σε εμένα κλειδωμένα τα έχει μόνο στο chat μπορώ να στείλω!

Δημοσ.

Έχω πει και σε προηγούμενο ποστ

Έχω βρει την Nayapay και 2,3 άλλες πλατφόρμες που το μόνο που θέλουν για να κάνεις Register είναι πακιστανικο αριθμό 

Μέσω τέτοιας πλατφόρμας μπορούμε να κάνουνε εγγραφή στο πακιστανικο netflix με 2μιση ευρώ το μήνα που αυτή τη στιγμή είναι η χαμηλότερη τιμή παγκοσμίως 

Έχω δοκιμάσει το sms-activate.guru και δεν έχει διαθέσιμο αριθμό προς ενοικίαση 

Αν κάποιος έχει credits σε άλλη πλατφόρμα ενοικίασης sms otp να ρίξει μια ματιά αν έχει Πακιστάν μεσα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, xameleon7 είπε

Έχω πει και σε προηγούμενο ποστ

Έχω βρει την Nayapay και 2,3 άλλες πλατφόρμες που το μόνο που θέλουν για να κάνεις Register είναι πακιστανικο αριθμό 

Μέσω τέτοιας πλατφόρμας μπορούμε να κάνουνε εγγραφή στο πακιστανικο netflix με 2μιση ευρώ το μήνα που αυτή τη στιγμή είναι η χαμηλότερη τιμή παγκοσμίως 

Έχω δοκιμάσει το sms-activate.guru και δεν έχει διαθέσιμο αριθμό προς ενοικίαση 

Αν κάποιος έχει credits σε άλλη πλατφόρμα ενοικίασης sms otp να ρίξει μια ματιά αν έχει Πακιστάν μεσα

Nayapay εκανες με vpn ή κανονικά μεσω του κινητού χωρίς τίποτα? Επίσης είχα μείνει οτι θελει αριθμό κατοίκου ή σαν διαβατηρίου. Δεν ισχυει αυτο?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, konstantin79 είπε

Nayapay εκανες με vpn ή κανονικά μεσω του κινητού χωρίς τίποτα? Επίσης είχα μείνει οτι θελει αριθμό κατοίκου ή σαν διαβατηρίου. Δεν ισχυει αυτο?

Οι περισσότερες θέλουν αλλά η nayapay αποσο είδα θέλει μόνο τηλεφωνικό αριθμό  όπως και κάνα 2 άλλες που βρήκα 

Δημοσ.

Ακόμα κι αν τα καταφέρεις να φτιάξεις Πακιστανικό Νετφλιξ,το περιεχόμενο του θα είναι ίδιο με το Ευρωπαϊκό ή θα είναι Bollywood ;

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, xameleon7 είπε

Οι περισσότερες θέλουν αλλά η nayapay αποσο είδα θέλει μόνο τηλεφωνικό αριθμό  όπως και κάνα 2 άλλες που βρήκα 

Θέλει verification με φωτογραφία κλπ (μπορεί και ταυτότητα) οπότε μάλλον δεν γίνεται 

Screenshot_20250205_155534_Vivaldi.jpg

Δημοσ.
Στις 5/2/2025 στις 7:53 ΠΜ, Chrisl7 είπε

Και από Αλβανία στα 10€ το 4κ , κανονικά πήρε την κάρτα πειραιως

4 ατομα?

Δημοσ.
Στις 5/2/2025 στις 3:57 ΜΜ, redknight5 είπε

Θέλει verification με φωτογραφία κλπ (μπορεί και ταυτότητα) οπότε μάλλον δεν γίνεται 

Screenshot_20250205_155534_Vivaldi.jpg

Έχεις δίκιο

Cnic είναι κάτι σαν ταυτότητα που έχουν τα πακιστανια 

Αξίζει να το ψάξουμε να βρούμε λύση

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Chrisl7 είπε

Κανονικά,  είναι το μεγαλο

Εχετε δοκιμασει απο διαφορετικες τοποθεσιες εντος ελλαδος? Sharing δηλ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτοι εκει στο netflix πολυ μ@@κες..😂😂😂😂 Μονο το 3ευρα που χανει απο εμας που ψαχνομαστε εδω με Νιγηριες κτλ,μεσα μπηκε..

Περα απο την πλακα το ειδα πατριωτικα,το εψαξα,αλλα αν ειναι να κανω απο Αλβανια με 10ε,θα το αφησω προς το παρων,και θα μεινω με το primevideo με 0,28 λεπτα κι αιντε...

Επεξ/σία από optostyle
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 31/1/2025 στις 7:47 ΜΜ, kirileman είπε

Τουρκικό αποκλειστικά με δωροκάρτες λειτουργεί κανονικά.

Τουρκια λειτουργεί πριν μια εβδομάδα έφτιαξα απλώς είναι κλειδωμένο και θέλει vpn για κάνα μηνα

Μπήκα σε Πακιστάν να δω τιμές, σε δολάριο σας βγάζει;

Επεξ/σία από teodgeor

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...