Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, xameleon7 είπε

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε βλέπω από Βοσνία κανονικά 

Μήπως έπεσε ακύρωση επειδή χρησιμοποίησα τον ίδιο λογαριασμό που είχα με το Νιγηρίας;

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, tasos_87 είπε

Μήπως έπεσε ακύρωση επειδή χρησιμοποίησα τον ίδιο λογαριασμό που είχα με το Νιγηρίας;

Ξεκάθαρα...εμένα δεν υπήρχε καν λογαριασμός Νιγηρίας από προχθές

Σκέψου έβαζα το mail μετά για νέα εγγραφη και έριχνε άκυρο 

Αναγκάστηκα να φτιάξω άλλο mail για να μπω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, xameleon7 είπε

Ξεκάθαρα...εμένα δεν υπήρχε καν λογαριασμός Νιγηρίας από προχθές

Σκέψου έβαζα το mail μετά για νέα εγγραφη και έριχνε άκυρο 

Αναγκάστηκα να φτιάξω άλλο mail για να μπω

Έκανα έν τέλει στο Gosplit με 5.75 το μήνα

Επεξ/σία από tasos_87
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, tasos_87 είπε

Έκανα έν τέλει στο Gosplit με 5.75 το μήνα

από προχτές το ΄΄κοιτάω΄΄ δεν είχα βρεί ελευθερη θέση . . . . 

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε

από προχτές το ΄΄κοιτάω΄΄ δεν είχα βρεί ελευθερη θέση . . . . 

Κάνε εγγραφή και θα σου έρθει ειδοποίηση στο email σου όταν βρεθεί ελεύθερη θέση!εμένα μου ήρθε χθες βράδυ!

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tasos_87 είπε

Κάνε εγγραφή και θα σου έρθει ειδοποίηση στο email σου όταν βρεθεί ελεύθερη θέση!εμένα μου ήρθε χθες βράδυ!

Ενημερώστε με κάποιος αν στο gosplit επιτρέπει ταυτόχρονη θέαση από 2 τηλεορασεις

Δημοσ.
Στις 1/2/2025 στις 6:19 ΜΜ, xameleon7 είπε

Αρχικα είπα ότι είναι μια προσωρινή λύση για τώρα μέχρι να βρεθεί κάτι άλλο

Και ναι προτιμώ την Βοσνία για το 1 ευρώ διαφορά για να μην ταλαιπωρηθώ 1 μήνα με το vpn

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αντιπαρατιθεσε, εμένα με βολεύει αυτό θα κάνω αυτό,εσένα αν σε βολεύει με δωροκαρτες κάνε με δωροκαρτες

Δεν μαρεσει να μοιράζομαι συνδρομες🤣

Αν κάποιος βρει λύση για SMS OTP από Πακιστάν έχω βρει ήδη εικονική VISA για νετφλιξ από εκει

Που βρίσκεις virtual card από Πακιστάν; 

πάντως από Νιγηρία που έψαξα δε βρήκα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tasos_87 είπε

και κάτι άλλο, έχει 2 ενδειξεις , 1 profile (TV supported) και 1 profile (TV not supported), Ποια η διαφορά τους ?

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, mitsakos13 είπε

Που βρίσκεις virtual card από Πακιστάν; 

πάντως από Νιγηρία που έψαξα δε βρήκα.

Nayapay

Θελει πακιστανικο αριθμό χωρίς ταυτότητα 

ΜΗΝ νοικιάσεις από sms-activate λέει ότι έχει άλλα δεν έχει available αυτή τη στιγμή. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, paiktaras69 είπε

και κάτι άλλο, έχει 2 ενδειξεις , 1 profile (TV supported) και 1 profile (TV not supported), Ποια η διαφορά τους ?

Φαντάζομαι το ένα θα είναι μόνο για κινητές συσκευές!

1 ώρα πριν, xameleon7 είπε

Ενημερώστε με κάποιος αν στο gosplit επιτρέπει ταυτόχρονη θέαση από 2 τηλεορασεις

Παίζει ταυτόχρονα σε δύο!

Το μόνο αρνητικό στο Gosplit για όσους έχουν παιδιά είναι ότι έχεις μόνο ένα προφίλ, οπότε δεν μπορείς να έχεις ξεχωριστά τα παιδικά!

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, tasos_87 είπε

Φαντάζομαι το ένα θα είναι μόνο για κινητές συσκευές!

Παίζει ταυτόχρονα σε δύο!

Το μόνο αρνητικό στο Gosplit για όσους έχουν παιδιά είναι ότι έχεις μόνο ένα προφίλ, οπότε δεν μπορείς να έχεις ξεχωριστά τα παιδικά!

Άρα και αυτό είναι ωραία εναλλακτική 

Επίσης είναι ωραία εναλλακτική για εξωτερικού νετφλιξ που σίγουρα θα ναι φθηνότερα και δεν ψαχνόμαστε με κάρτες μιας που τεχνικά πληρώνεται με τοπική καρτα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, xameleon7 είπε

Άρα και αυτό είναι ωραία εναλλακτική 

Επίσης είναι ωραία εναλλακτική για εξωτερικού νετφλιξ που σίγουρα θα ναι φθηνότερα και δεν ψαχνόμαστε με κάρτες μιας που τεχνικά πληρώνεται με τοπική καρτα

Στην ουσία ο κάτοχος του Netflix μέσω του Gosplit κάνει διαμερισμό του προφίλ του και προφανώς θα παίρνει κάποιο ποσοστό από τις συνδρομές!Στο λογαριασμό που μπήκα εγώ ο κάτοχος βλέπω ότι έχει κάνει συνδρομή με 9.99, οπότε πιθανόν έχει κάνει της Βοσνίας!

Επεξ/σία από tasos_87
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, tasos_87 είπε

Στην ουσία ο κάτοχος του Netflix μέσω του Gosplit κάνει διαμερισμό του προφίλ του και προφανώς θα παίρνει κάποιο ποσοστό από τις συνδρομές!Στο λογαριασμό που μπήκα εγώ ο κάτοχος βλέπω ότι έχει κάνει συνδρομή με 9.99, οπότε πιθανόν έχει κάνει της Βοσνίας!

Κανονικά δεν επιτρέπεται αυτό, είναι ενάντια στους όρους χρήσης της gosplit 

Διαμοιραζεις λογαριασμό της χώρας που δηλώνεις 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά έκανα συνδρομή σε gosplit και είναι λάθος οι κωδικοί! Έχει συμβεί σε κάποιον το ίδιο; έγραψα στο chat του γκρουπ, μαζί και ένα άλλο παιδί..ο owner έχει κλειδωμένα τα στοιχεία του για άμεσο μήνυμα...κάποια ιδέα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

10€ Βοσνίας Ερζεγοβίνης, μακάρι να κρατήσει... Τώρα θέλω χέρια για μετακόμιση από Νιγηρία😅

Επεξ/σία από barimagas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...