xameleon7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, stef1981 είπε Τα ιδια και σε εμενα!!Το κακο ειναι οτι δεν περναει η καρτα που πληρωνα Καμία κάρτα δεν περνάει Μπες από Βοσνία με 8ευρω το μεσαιο πακέτο μέχρι να δούμε τι θα κάνουμε, παίρνει την κάρτα κανονικα
xameleon7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 10 ώρες πριν, paiktaras69 είπε οποιαδ΄ποτε κάρτα και με υπάχοντα λογαριασμό ? Οποιαδήποτε κάρτα ναι Με υπάρχοντα λογαριασμό δεν το ξέρω γιατί δεν μου άφησαν τίποτα οι μπάσταρδοι Ότι λογαριασμό είχα με vpn έφαγε ban και δεν μπορώ και να ξαναφτιάξω με το ίδιο mail
paiktaras69 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου λύσεις με αγορά μέσω gamsgo.com ή gosplit.com δεν είναι safe ?
kirileman Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 15 hours ago, xameleon7 said: Δεν συμφέρει με δώρο κάρτες βγαίνει κοντά 7 με 8 ευρώ ο μήνας Λοιπόν βρήκα προσωρινή λύση! Από Βοσνία είναι 8ευρω το μεσαίο πακέτο Δεν έχει προμήθεια συναλλαγματος γιατί πληρώνεις σε ευρώ Γράφτηκα με vpn.lat Δεν θέλει 30ημερες με καρφωμένο vpn το θες μόνο για την εγγραφή Μέχρι να δούμε τι θα κάνουμε νομίζω είναι μια καλή λύση Δε συμφέρει από Τουρκία με δωροκάρτες στα 7-8 ευρώ το 4k πακέτο, αλλά συμφέρει από Βοσνία με 8 ευρώ το μεσαίο; Οκ. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου από kirileman
xameleon7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 5 ώρες πριν, kirileman είπε Δε συμφέρει από Τουρκία με δωροκάρτες στα 7-8 ευρώ το 4k πακέτο, αλλά συμφέρει από Βοσνία με 8 ευρώ το μεσαίο; Οκ. Αρχικα είπα ότι είναι μια προσωρινή λύση για τώρα μέχρι να βρεθεί κάτι άλλο Και ναι προτιμώ την Βοσνία για το 1 ευρώ διαφορά για να μην ταλαιπωρηθώ 1 μήνα με το vpn Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αντιπαρατιθεσε, εμένα με βολεύει αυτό θα κάνω αυτό,εσένα αν σε βολεύει με δωροκαρτες κάνε με δωροκαρτες 5 ώρες πριν, paiktaras69 είπε λύσεις με αγορά μέσω gamsgo.com ή gosplit.com δεν είναι safe ? Δεν μαρεσει να μοιράζομαι συνδρομες🤣 Αν κάποιος βρει λύση για SMS OTP από Πακιστάν έχω βρει ήδη εικονική VISA για νετφλιξ από εκει 1
kirileman Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2 hours ago, xameleon7 said: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αντιπαρατιθεσε, εμένα με βολεύει αυτό θα κάνω αυτό,εσένα αν σε βολεύει με δωροκαρτες κάνε με δωροκαρτες Πού την είδες την αντιπαράθεση; Ένα Οκ έγραψα. Θες να βλέπεις με 8 ευρώ FullHD αντί για 4k και να λες ότι συμφέρει περισσότερο; Βλέπε. Εγώ λέω ότι συμφέρει περισσότερο από Ελλάδα, το μικρό πακέτο με 8,99. Προσωρινά. 1
tasos_87 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, xameleon7 είπε Καμία κάρτα δεν περνάει Μπες από Βοσνία με 8ευρω το μεσαιο πακέτο μέχρι να δούμε τι θα κάνουμε, παίρνει την κάρτα κανονικα Γιατί να μην κάνουμε με 9.99 το πλήρες; Νομίζω για 2 ευρώ παραπάνω αξίζει από την στιγμή που Ελλάδα έχει 15.99 μέχρι να βρούμε άλλη λύση! Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου από tasos_87
xameleon7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, tasos_87 είπε Γιατί να μην κάνουμε με 9.99 το πλήρες; Νομίζω για 2 ευρώ παραπάνω αξίζει από την στιγμή που Ελλάδα έχει 15.99 μέχρι να βρούμε άλλη λύση! Δεν έχω 4κ τηλεόραση έτσι και αλλιώς οπότε τζάμπα λεφτά για την δική μου περίπτωση
mitsakos13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Τα ίδια κ μένα μετά από 8 μήνες από Νιγηρία μου το έκοψε, δε παίρνει πλέον ελληνική κάρτα ούτε payzy κ ούτε wise Revolut. (Κ είχα κάνει επιβεβαίωση με αριθμό από Νιγηρία) Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου από mitsakos13
michkal91 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Ερώτηση. Εγώ μένω στον 1ο και ο κολλητός μου στον 3ο. Αν μια φορά το μήνα φέρνει το μποξακι του σε μένα, και το συνδέσουμε στο δικό μου wifi για να παίξει λίγο. Μετά τον υπόλοιπο μήνα θα βλέπει κανονικά; χωρίς να έχει θέμα με household?
tasos_87 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 10 ώρες πριν, xameleon7 είπε Δεν έχω 4κ τηλεόραση έτσι και αλλιώς οπότε τζάμπα λεφτά για την δική μου περίπτωση Στη δική σου περίπτωση ναι!
qbalaskas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Πάντως αυτή τη στιγμή πετάει error και δεν με αφήνει να ξεκινήσω συνδρομή σε Βοσνία. Δοκίμασα και άλλα κράτη και φυσικά τσέκαρα ότι δουλεύει σωστά το VPN Έχετε το ίδιο θέμα?
tasos_87 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 22 λεπτά πριν, qbalaskas είπε Πάντως αυτή τη στιγμή πετάει error και δεν με αφήνει να ξεκινήσω συνδρομή σε Βοσνία. Δοκίμασα και άλλα κράτη και φυσικά τσέκαρα ότι δουλεύει σωστά το VPN Έχετε το ίδιο θέμα? Δυστυχώς έκανα χθες την συνδρομή και σήμερα μου την ακύρωσαν, οπότε δεν λειτουργεί πλέον! 1
xameleon7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 34 λεπτά πριν, tasos_87 είπε Δυστυχώς έκανα χθες την συνδρομή και σήμερα μου την ακύρωσαν, οπότε δεν λειτουργεί πλέον! Αυτή τη στιγμή που μιλάμε βλέπω από Βοσνία κανονικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα