xameleon7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Να αναφέρω ότι με vpnLat που δοκίμασα σήμερα μπαίνει κανονικά και υπάρχει κανονικά στο playstore 1
michkal91 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Πάντως μετά 7 περίπου μήνες μας πέταξε σε άλλο account
xameleon7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, michkal91 είπε Πάντως μετά 7 περίπου μήνες μας πέταξε σε άλλο account Προσωπικά από Νιγηρία δεν με χει πετάξει ποτέ Αιγυπτο κάθε μήνα με πέταγε 2 φορές και ήθελε πάλι να περάσεις την κάρτα και phone verification
paiktaras69 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου και σε εμένα το ίδιο, τώρα τι κάνουμε ? Την διαδικασία από την αρχή ?
xameleon7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Μόλις με πέταξε και εμένα,ενημερώστε αν βρεθεί κάτι το ίδιο θα κάνω και εγώ Υπόψιν από κινητό μπαίνω κανονικά
paiktaras69 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 7 λεπτά πριν, xameleon7 είπε Μόλις με πέταξε και εμένα,ενημερώστε αν βρεθεί κάτι το ίδιο θα κάνω και εγώ Υπόψιν από κινητό μπαίνω κανονικά εγώ δεν μπαινω ουτε από κινητό
xameleon7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Μόλις με πέταξε και από κινητό,και σας έχω καλύτερο, δεν παίρνει Καμία ελληνική καρτα 1
paiktaras69 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου και στο youtube τα ίδια διαβάζω....οπότε πάπαλα για την ώρα, για πάντα ?? θα δείξει
xameleon7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Μπορεί να δοκιμάσει κάποιος από αιγυπτο η Τουρκία να μας πει?
kirileman Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Τουρκικό αποκλειστικά με δωροκάρτες λειτουργεί κανονικά.
xameleon7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Έχω δοκιμάσει ότι χώρα υπάρχει και δεν υπάρχει,δεν παίρνει καμία ελληνική κάρτα Ούτε payzy Revolut και n26 δεν έχω δοκιμάσει Βρήκα μια άκρη Πακιστάν μπορείς να πληρώσεις με μια εφαρμογή που λέγεται nayapay Ζητάει μόνο πακιστανικο νούμερο, δοκίμασα να πάρω με το sms-activate αλλά δεν κατάφερα Έχει κάποιος καμία ιδέα?
vangelisnt Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Τουρκία δουλεύει κανονικά με δωροκάρτες... αλλά τον πρώτο μήνα θα παίζει μόνο με "κουμπωμένο" TR VPN!
xameleon7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 17 λεπτά πριν, vangelisnt είπε Τουρκία δουλεύει κανονικά με δωροκάρτες... αλλά τον πρώτο μήνα θα παίζει μόνο με "κουμπωμένο" TR VPN! Δεν συμφέρει με δώρο κάρτες βγαίνει κοντά 7 με 8 ευρώ ο μήνας Λοιπόν βρήκα προσωρινή λύση! Από Βοσνία είναι 8ευρω το μεσαίο πακέτο Δεν έχει προμήθεια συναλλαγματος γιατί πληρώνεις σε ευρώ Γράφτηκα με vpn.lat Δεν θέλει 30ημερες με καρφωμένο vpn το θες μόνο για την εγγραφή Μέχρι να δούμε τι θα κάνουμε νομίζω είναι μια καλή λύση
stef1981 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Τα ιδια και σε εμενα!!Το κακο ειναι οτι δεν περναει η καρτα που πληρωνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα