paiktaras69 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου εκανα την διαδικασία από περιέργεια και πήρα το premium με 4,43€. Ζήτησε κινητό και έβαλα Ελληνικό νούμερο μετά το +234 και πέρασε κανονικά
michkal91 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Εγώ δοκίμασα με vpn και Πειραιώς κάρτα αλλά δεν τα κατάφερα. Έβγαζε σφάλμα στη πληρωμή. Όσοι το κάνατε πρόσφατα με ποιο vpn το κάνατε;
paiktaras69 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 56 λεπτά πριν, michkal91 είπε Εγώ δοκίμασα με vpn και Πειραιώς κάρτα αλλά δεν τα κατάφερα. Έβγαζε σφάλμα στη πληρωμή. Όσοι το κάνατε πρόσφατα με ποιο vpn το κάνατε; https://play.google.com/store/apps/details?id=free.unblock.proxy.tunnel.unlimited.turbo.vpnnigeria
xameleon7 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 39 λεπτά πριν, michkal91 είπε Με αυτό το έκανα. Τζιφος Δοκίμασε vpn lat
michkal91 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Τπτ βγάζει μήνυμα there appears to be a problem with the payment method you are trying to use
paiktaras69 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, michkal91 είπε Τπτ βγάζει μήνυμα there appears to be a problem with the payment method you are trying to use αρα είναι θέμα πληρωμής, δοκίμασε με κάποια άλλη κάρτα
xameleon7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Στις 19/1/2025 στις 1:30 ΜΜ, michkal91 είπε Τπτ βγάζει μήνυμα there appears to be a problem with the payment method you are trying to use Σε τι νόμισμα πληρώνεις και με τι κάρτα?
michkal91 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Νιγηρίας έχω δοκιμάσει με εθνική, Πειραιώς και άλφα
xameleon7 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 21 ώρες πριν, michkal91 είπε Νιγηρίας έχω δοκιμάσει με εθνική, Πειραιώς και άλφα Δεν έχω δοκιμάσει καμία απτις 3 Με eurobank την παίρνει κανονικότατα παντως
xameleon7 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Άκυρο,σταμάτησε να μου λειτουργεί το vpn Nigeria Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου από xameleon7
Bourdoulas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, xameleon7 είπε Να σημειώσω ότι η εφαρμογή Nigeria Vpn που μου δουλευε εμένα όλους αυτούς τους μήνες για vpn κατέβηκε από το play store Όποιος θέλει μπορεί να την βρει εδώ https://apkpure.com/nigeria-vpn-get-nigeria-ip/com.countryvpn.nigeriavpn Το θέμα είναι γιατί κατέβηκε;
xameleon7 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Το θέμα είναι γιατί κατέβηκε; Εγώ θεωρώ ότι δωρεάν εφαρμογές που τις χρησιμοποιούν με αυτόν τον τρόπο τις κατεβάζουν επίτηδες μετά από αναφορές πλατφορμών τύπου νετφλιξ Όπως και να χει ακόμα και κακόβουλη ναναι μπορεί κάποιος να την κατεβασει και να κάνει δουλειά του σε μια 2η συσκευη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα