tasos_87 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 18 λεπτά πριν, xameleon7 είπε Αυτή τη στιγμή που μιλάμε βλέπω από Βοσνία κανονικά Μήπως έπεσε ακύρωση επειδή χρησιμοποίησα τον ίδιο λογαριασμό που είχα με το Νιγηρίας;
xameleon7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 27 λεπτά πριν, tasos_87 είπε Μήπως έπεσε ακύρωση επειδή χρησιμοποίησα τον ίδιο λογαριασμό που είχα με το Νιγηρίας; Ξεκάθαρα...εμένα δεν υπήρχε καν λογαριασμός Νιγηρίας από προχθές Σκέψου έβαζα το mail μετά για νέα εγγραφη και έριχνε άκυρο Αναγκάστηκα να φτιάξω άλλο mail για να μπω
tasos_87 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, xameleon7 είπε Ξεκάθαρα...εμένα δεν υπήρχε καν λογαριασμός Νιγηρίας από προχθές Σκέψου έβαζα το mail μετά για νέα εγγραφη και έριχνε άκυρο Αναγκάστηκα να φτιάξω άλλο mail για να μπω Έκανα έν τέλει στο Gosplit με 5.75 το μήνα Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου από tasos_87
paiktaras69 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 15 λεπτά πριν, tasos_87 είπε Έκανα έν τέλει στο Gosplit με 5.75 το μήνα από προχτές το ΄΄κοιτάω΄΄ δεν είχα βρεί ελευθερη θέση . . . .
tasos_87 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 47 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε από προχτές το ΄΄κοιτάω΄΄ δεν είχα βρεί ελευθερη θέση . . . . Κάνε εγγραφή και θα σου έρθει ειδοποίηση στο email σου όταν βρεθεί ελεύθερη θέση!εμένα μου ήρθε χθες βράδυ! 1
xameleon7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, tasos_87 είπε Κάνε εγγραφή και θα σου έρθει ειδοποίηση στο email σου όταν βρεθεί ελεύθερη θέση!εμένα μου ήρθε χθες βράδυ! Ενημερώστε με κάποιος αν στο gosplit επιτρέπει ταυτόχρονη θέαση από 2 τηλεορασεις
mitsakos13 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Στις 1/2/2025 στις 6:19 ΜΜ, xameleon7 είπε Αρχικα είπα ότι είναι μια προσωρινή λύση για τώρα μέχρι να βρεθεί κάτι άλλο Και ναι προτιμώ την Βοσνία για το 1 ευρώ διαφορά για να μην ταλαιπωρηθώ 1 μήνα με το vpn Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αντιπαρατιθεσε, εμένα με βολεύει αυτό θα κάνω αυτό,εσένα αν σε βολεύει με δωροκαρτες κάνε με δωροκαρτες Δεν μαρεσει να μοιράζομαι συνδρομες🤣 Αν κάποιος βρει λύση για SMS OTP από Πακιστάν έχω βρει ήδη εικονική VISA για νετφλιξ από εκει Που βρίσκεις virtual card από Πακιστάν; πάντως από Νιγηρία που έψαξα δε βρήκα.
paiktaras69 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, tasos_87 είπε Κάνε εγγραφή και θα σου έρθει ειδοποίηση στο email σου όταν βρεθεί ελεύθερη θέση!εμένα μου ήρθε χθες βράδυ! και κάτι άλλο, έχει 2 ενδειξεις , 1 profile (TV supported) και 1 profile (TV not supported), Ποια η διαφορά τους ?
xameleon7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 17 λεπτά πριν, mitsakos13 είπε Που βρίσκεις virtual card από Πακιστάν; πάντως από Νιγηρία που έψαξα δε βρήκα. Nayapay Θελει πακιστανικο αριθμό χωρίς ταυτότητα ΜΗΝ νοικιάσεις από sms-activate λέει ότι έχει άλλα δεν έχει available αυτή τη στιγμή.
tasos_87 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, paiktaras69 είπε και κάτι άλλο, έχει 2 ενδειξεις , 1 profile (TV supported) και 1 profile (TV not supported), Ποια η διαφορά τους ? Φαντάζομαι το ένα θα είναι μόνο για κινητές συσκευές! 1 ώρα πριν, xameleon7 είπε Ενημερώστε με κάποιος αν στο gosplit επιτρέπει ταυτόχρονη θέαση από 2 τηλεορασεις Παίζει ταυτόχρονα σε δύο! Το μόνο αρνητικό στο Gosplit για όσους έχουν παιδιά είναι ότι έχεις μόνο ένα προφίλ, οπότε δεν μπορείς να έχεις ξεχωριστά τα παιδικά! 1
xameleon7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 15 λεπτά πριν, tasos_87 είπε Φαντάζομαι το ένα θα είναι μόνο για κινητές συσκευές! Παίζει ταυτόχρονα σε δύο! Το μόνο αρνητικό στο Gosplit για όσους έχουν παιδιά είναι ότι έχεις μόνο ένα προφίλ, οπότε δεν μπορείς να έχεις ξεχωριστά τα παιδικά! Άρα και αυτό είναι ωραία εναλλακτική Επίσης είναι ωραία εναλλακτική για εξωτερικού νετφλιξ που σίγουρα θα ναι φθηνότερα και δεν ψαχνόμαστε με κάρτες μιας που τεχνικά πληρώνεται με τοπική καρτα
tasos_87 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, xameleon7 είπε Άρα και αυτό είναι ωραία εναλλακτική Επίσης είναι ωραία εναλλακτική για εξωτερικού νετφλιξ που σίγουρα θα ναι φθηνότερα και δεν ψαχνόμαστε με κάρτες μιας που τεχνικά πληρώνεται με τοπική καρτα Στην ουσία ο κάτοχος του Netflix μέσω του Gosplit κάνει διαμερισμό του προφίλ του και προφανώς θα παίρνει κάποιο ποσοστό από τις συνδρομές!Στο λογαριασμό που μπήκα εγώ ο κάτοχος βλέπω ότι έχει κάνει συνδρομή με 9.99, οπότε πιθανόν έχει κάνει της Βοσνίας! Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου από tasos_87
xameleon7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 6 λεπτά πριν, tasos_87 είπε Στην ουσία ο κάτοχος του Netflix μέσω του Gosplit κάνει διαμερισμό του προφίλ του και προφανώς θα παίρνει κάποιο ποσοστό από τις συνδρομές!Στο λογαριασμό που μπήκα εγώ ο κάτοχος βλέπω ότι έχει κάνει συνδρομή με 9.99, οπότε πιθανόν έχει κάνει της Βοσνίας! Κανονικά δεν επιτρέπεται αυτό, είναι ενάντια στους όρους χρήσης της gosplit Διαμοιραζεις λογαριασμό της χώρας που δηλώνεις 1
davelos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Παιδιά έκανα συνδρομή σε gosplit και είναι λάθος οι κωδικοί! Έχει συμβεί σε κάποιον το ίδιο; έγραψα στο chat του γκρουπ, μαζί και ένα άλλο παιδί..ο owner έχει κλειδωμένα τα στοιχεία του για άμεσο μήνυμα...κάποια ιδέα;
barimagas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 10€ Βοσνίας Ερζεγοβίνης, μακάρι να κρατήσει... Τώρα θέλω χέρια για μετακόμιση από Νιγηρία😅 Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου από barimagas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα