e1995kati Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου Καλησπέρα σε όλους δελεαστικά από ένα βίντεο που είδα και έκανα netflix Νιγηρίας με 3.90 ευρώ τον μήνα το premium πακέτο με 4 προφίλ 7.000 NGN συγκεκριμένα....κατέβασα το nigerian vpn έκανα την εγράφη όταν ζητούσε κινητό έκανα skip αρκετές φορές και πέρασε....να συμπληρώσω ότι δεν δέχονταν revolut η wise αλλά δέχτηκε visa πειρεως....έχει κάνει κάποιος κάτι παρόμοιο??? Άκουσα πολλά για Τουρκία....αλλά από ότι είδα είναι πιο ακριβά.....γνωρίζει κανείς αν πχ κατά τον δεύτερο μήνα στην πληρωμή θα χρειαστώ vpn??? Γνωρίζω ότι η ανάρτηση μου θα πυροδοτήσει αρκετά και αμφιλεγόμενα σχόλια αλλά συνεχίζω να πιστεύω ότι ολλες αυτές οι πλατφόρμες στην Ελλάδα είναι πανάκριβες....για την τσέπη του μέσου πολιτη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 4 ώρες πριν, e1995kati είπε Καλησπέρα σε όλους δελεαστικά από ένα βίντεο που είδα και έκανα netflix Νιγηρίας με 3.90 ευρώ τον μήνα το premium πακέτο με 4 προφίλ 7.000 NGN συγκεκριμένα....κατέβασα το nigerian vpn έκανα την εγράφη όταν ζητούσε κινητό έκανα skip αρκετές φορές και πέρασε....να συμπληρώσω ότι δεν δέχονταν revolut η wise αλλά δέχτηκε visa πειρεως....έχει κάνει κάποιος κάτι παρόμοιο??? Άκουσα πολλά για Τουρκία....αλλά από ότι είδα είναι πιο ακριβά.....γνωρίζει κανείς αν πχ κατά τον δεύτερο μήνα στην πληρωμή θα χρειαστώ vpn??? Γνωρίζω ότι η ανάρτηση μου θα πυροδοτήσει αρκετά και αμφιλεγόμενα σχόλια αλλά συνεχίζω να πιστεύω ότι ολλες αυτές οι πλατφόρμες στην Ελλάδα είναι πανάκριβες....για την τσέπη του μέσου πολιτη Θα σου κλειδώσει σε μερικές μέρες στο 95+% των λογαριασμών αυτό γίνεται, δεν είναι κάτι καινούριο. Δυστυχώς άργησες πολυυυυυυυυ να το ανακαλύψεις. Αν από την άλλη δεν έχεις πρόβλημα να ασχολείσαι κάθε δεύτερη βδομάδα με disputes για τις συνδρομές που χάνεις και VPN μπορείς να το δοκιμάσεις. Με αναζήτηση σε αυτό το θέμα για ότι απορία έχεις θα βρεις τα πάντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MatthaiosKia Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου Εγώ το χρησιμοποιώ καιρό αυτό και ακόμη δουλεύει κανονικά, τραβάει τα λεφτά μόνο του από την Αλφα μπανκ που έχω, στις αρχές μου έκανε κάτι περίεργα, ότι ήμουν από άλλη χώρα και μου το ακύρωναν, έγινε αυτό 2 φορές στην αρχή, και μέχρι σήμερα είναι όλα οκ! (Περίπου 6 μήνες το έχω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e1995kati Δημοσ. 29 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου Τι ακριβός έκανε? Σε εμένα προς το παρών λειτουργεί κανονικά δεν δέχτηκε όμως revolut και wise Τι ακριβός έκανε? Σε εμένα προς το παρών λειτουργεί κανονικά δεν δέχτηκε όμως revolut και wise....η ερώτηση είναι η εξής την πρώτη φορά με vpn πληρώθηκε σε ngn που αντιστοιχεί σε 3.95 ευρώ.....την δεύτερη χωρίς vpn θα γίνεται αυτό....?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xameleon7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Και πάλι κλείδωσε! Έφτιαξα από Νιγηρία χθες Δεν ζητάει τηλέφωνο είναι εξαιρετικά εύκολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos_87 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Στις 8/9/2024 στις 11:22 ΠΜ, xameleon7 είπε Και πάλι κλείδωσε! Έφτιαξα από Νιγηρία χθες Δεν ζητάει τηλέφωνο είναι εξαιρετικά εύκολο Σήμερα έκανα συνδρομή και πλήρωσα με κάρτα της Πειραιώς (3.88 ευρώ) και αφού πλήρωσα μου ζήτησε κινητό τηλέφωνο Νιγηρίας για ταυτοποίηση!Έκανα refresh αρκετές φορές αλλά δεν δούλεψε με αποτέλεσμα να μην μπορώ να συνδεθώ στο λογαριασμό μου!Αποφάσισα με τα πολλά να βάλω το Ελληνικό κινητό μου και δούλεψε κανονικά!Υπάρχει περίπτωση να μου το κλείσουν επειδή δήλωσα Ελληνικό νούμερο; Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου από tasos_87 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xameleon7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 1 ώρα πριν, tasos_87 είπε Σήμερα έκανα συνδρομή και πλήρωσα με κάρτα της Πειραιώς (3.88 ευρώ) και αφού πλήρωσα μου ζήτησε κινητό τηλέφωνο Νιγηρίας για ταυτοποίηση!Έκανα refresh αρκετές φορές αλλά δεν δούλεψε με αποτέλεσμα να μην μπορώ να συνδεθώ στο λογαριασμό μου!Αποφάσισα με τα πολλά να βάλω το Ελληνικό κινητό μου και δούλεψε κανονικά!Υπάρχει περίπτωση να μου το κλείσουν επειδή δήλωσα Ελληνικό νούμερο; Πως κατάφερες να βάλεις κινητό τηλέφωνο ελληνικό σε Νιγηρίας για ταυτοποίηση? Μήπως σου ζήταγε προαιρετικά να προσθέσεις τηλέφωνο ανάκτησης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos_87 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Όχι!ήθελε κινητό για να γίνει ταυτοποίηση και δεν με άφηνε να συνδεθώ στην εφαρμογή καθόλου (μου έβγαζε σφάλμα!). Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή που έβαλα το κινητό μου δεν προχωρούσε και με πέταγε πάλι στο να βαλω κινητό Νιγηρίας, αλλά πατώντας συνέχεια μπρος πίσω στην σελίδα μου το πέρασε, μου ήρθε ο κωδικός επιβεβαίωσης και μπήκα κανονικά στην εφαρμογή!μέχρι στιγμής από το πρωί που έγινε αυτό λειτουργει κανονικά ο λογαριασμός! 1 λεπτό πριν, tasos_87 είπε Όχι!ήθελε κινητό για να γίνει ταυτοποίηση και δεν με άφηνε να συνδεθώ στην εφαρμογή καθόλου (μου έβγαζε) σφάλμα! Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή που έβαλα το κινητό μου δεν προχωρούσε και με πέταγε παλι στο να βαλω κινητό Νιγηρίας, αλλά πατώντας συνέχεια μπρος πίσω στην σελίδα μου το πέρασε, μου ήρθε ο κωδικός επιβεβαίωσης και μπήκα κανονικά στην εφαρμογή!μέχρι στιγμής από το πρωί που έγινε αυτό λειτουργει κανονικά ο λογαριασμός! Εξυπακούεται ότι είχα αλλάξει το αριστερά στον κωδικό χώρας σε Ελλάδα και όχι σε Νιγηρία (δηλ το +30) Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου από tasos_87 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xameleon7 Δημοσ. Κυριακή στις 01:10 πμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 01:10 πμ 10 ώρες πριν, tasos_87 είπε Όχι!ήθελε κινητό για να γίνει ταυτοποίηση και δεν με άφηνε να συνδεθώ στην εφαρμογή καθόλου (μου έβγαζε σφάλμα!). Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή που έβαλα το κινητό μου δεν προχωρούσε και με πέταγε πάλι στο να βαλω κινητό Νιγηρίας, αλλά πατώντας συνέχεια μπρος πίσω στην σελίδα μου το πέρασε, μου ήρθε ο κωδικός επιβεβαίωσης και μπήκα κανονικά στην εφαρμογή!μέχρι στιγμής από το πρωί που έγινε αυτό λειτουργει κανονικά ο λογαριασμός! Εξυπακούεται ότι είχα αλλάξει το αριστερά στον κωδικό χώρας σε Ελλάδα και όχι σε Νιγηρία (δηλ το +30) Αγαπητέ αυτό που λες πιθανότατα έχει να κάνει με 2nd factor authentication και όχι με country verification Έχω φτιάξει μέχρι τώρα Τουρκικο,αιγυπτιακό,και Νιγηρία ΔΕΝ σε αφήνει να αλλάξεις το prefix του αριθμού σε +30 σε country verification Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos_87 Δημοσ. Κυριακή στις 08:13 πμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 08:13 πμ Καλημέρα!παραθέτω παρόμοιο παράθυρο με αυτό που εμφάνισε σε εμένα αλλά δεν το κράτησα σε screenshot (είναι από τον οδηγό που ακολούθησα για να φτιάξω το λογαριασμό). Όπως είχε εμφανιστεί και σε εμένα στον κωδικό χώρας έχει την επιλογή να τον αλλάξεις, απλά όπως είπα και χθες ενώ τον άλλαζα σε Ελλάδας και πατούσα next δεν προχωρούσε και έβγαζε παλι κωδικό Νιγηρίας. Μετά από κάποιες προσπάθειες πέρασε όμως!Σε εμένα δεν εμφάνισε άλλο παράθυρο που να ζητούσε country verification, ούτε στον οδηγό που βρήκα στο youtube και με βοήθησε να φτιάξω το λογαριασμό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xameleon7 Δημοσ. Κυριακή στις 05:36 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 05:36 μμ 9 ώρες πριν, tasos_87 είπε Καλημέρα!παραθέτω παρόμοιο παράθυρο με αυτό που εμφάνισε σε εμένα αλλά δεν το κράτησα σε screenshot (είναι από τον οδηγό που ακολούθησα για να φτιάξω το λογαριασμό). Όπως είχε εμφανιστεί και σε εμένα στον κωδικό χώρας έχει την επιλογή να τον αλλάξεις, απλά όπως είπα και χθες ενώ τον άλλαζα σε Ελλάδας και πατούσα next δεν προχωρούσε και έβγαζε παλι κωδικό Νιγηρίας. Μετά από κάποιες προσπάθειες πέρασε όμως!Σε εμένα δεν εμφάνισε άλλο παράθυρο που να ζητούσε country verification, ούτε στον οδηγό που βρήκα στο youtube και με βοήθησε να φτιάξω το λογαριασμό! Το ίδιο λέμε Σου γράφει ξεκάθαρα "your number will be used to help you access and recover your account" Δεν χρειάζεται καν να προσθέσεις,μπορείς να κάνεις login και χωρίς να βάλεις νούμερο Αλλα στην ερώτηση σου ή απάντηση είναι όχι, δεν θα φας μπαν εξαιτίας αυτού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos_87 Δημοσ. Κυριακή στις 05:52 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 05:52 μμ 13 λεπτά πριν, xameleon7 είπε Το ίδιο λέμε Σου γράφει ξεκάθαρα "your number will be used to help you access and recover your account" Δεν χρειάζεται καν να προσθέσεις,μπορείς να κάνεις login και χωρίς να βάλεις νούμερο Αλλα στην ερώτηση σου ή απάντηση είναι όχι, δεν θα φας μπαν εξαιτίας αυτού Τότε γιατί ο δημιουργός του συγκεκριμένου οδηγού λέει να κάνουμε skip όταν μας ζητάει νούμερο; Εγώ αν δεν έβαζα νούμερο δεν με άφηνε να συνδεθώ στο app για να δω ταινίες (μου έβγαζε σφάλμα στην σύνδεση). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xameleon7 Δημοσ. Κυριακή στις 06:34 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 06:34 μμ 41 λεπτά πριν, tasos_87 είπε Τότε γιατί ο δημιουργός του συγκεκριμένου οδηγού λέει να κάνουμε skip όταν μας ζητάει νούμερο; Εγώ αν δεν έβαζα νούμερο δεν με άφηνε να συνδεθώ στο app για να δω ταινίες (μου έβγαζε σφάλμα στην σύνδεση). Την ώρα που σου ζητάει το νούμερο ο λογαριασμός έχει ήδη φτιαχτεί,αν κλείσεις το παράθυρο εκείνη την ώρα και πας να μπεις από την εφαρμογή θα μπει κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos_87 Δημοσ. Κυριακή στις 08:09 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 08:09 μμ 1 ώρα πριν, xameleon7 είπε Την ώρα που σου ζητάει το νούμερο ο λογαριασμός έχει ήδη φτιαχτεί,αν κλείσεις το παράθυρο εκείνη την ώρα και πας να μπεις από την εφαρμογή θα μπει κανονικά Και όμως σε εμένα δεν έμπαινε, μόνο αφού έβαλα το κινητό κατάφερα και συνδέθηκα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xameleon7 Δημοσ. Κυριακή στις 09:53 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 09:53 μμ 1 ώρα πριν, tasos_87 είπε Και όμως σε εμένα δεν έμπαινε, μόνο αφού έβαλα το κινητό κατάφερα και συνδέθηκα! Δεν έχει καμία σημασία Απτην στιγμή που μπήκες Δεν σου ζήτησε region verification Έχεις κανει την διαδικασία σωστά Με μπαν κινδυνεύουμε όλοι ανεξαρτήτως το αν βάλαμε η όχι κινητό ελληνικό,τουρκικο η απτην γουαδελουπη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα