Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

έχω να γράψω ή να ανοίξω θέμα χρόνια αλλά χρειάζομαι λίγη βοήθεια.

Θα ήθελα να αγοράσω ένα smartwatch. Απο το 2020 και μετά φοράω κυριώς διάφορα Casios (Gshock και καποια πιο ρετρο)

Εχω 2 iphone (ιδιωτικό, εταιρικό) στο iOS17.6 και τα δυο και θα ήθελα να δουλευει καλά αλλά δε θέλω να αγοράσω applewatch για δυο λόγους

1. ο κύριος είναι η ζωή της μπαταρίας. Θα ήθελα να παρω κάτι που όταν δε χρησιμοποιώ gps & AOD να κραταει ξερω γώ τουλαχιστον 5 24ωρα αν όχι βδομάδα με μια φορτιση. 

2. form factor. Δεν είμαι φαν των τετράγωνων ρολογιών. Θελώ καμπύλες και κύκλους.

Οπότε για μενα ειναι σηματικό:

Α. Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου features για αθλήματα, προπονήσεις κλπ πέραν του να μετρά με αξιοπρεπή ακρίβεια βήματα κλπ σε περπάτημ και κανα τζοκινγκ. Δεν το πολυ έχω με την άθληση.

Β. Με ενδιαφέρουν όμως πάρα πολύ features για καρδια οξυγόνα, στρεςς, στατιστικά υγειας, υπνος κλπ.

Γ. Επισης κλασσικές λειτουργίες ρολογιού όπως ώρα, ημερομηνια, χρονομετρο, timer κλπ.

Δ. Θα το εκτιμούσα να είναι και καλό στον να προωθεί ειδοποιησεις από κλησεις sms mail κανα whatsapp, viber η και αλλες και ας μη μπορω να απαντήσω από το ρολοι αρκει να μαθω οτι ήρθε κάποια ειδοποίηση. Αλλά να είναι αξιοπιστό και να μη είναι σήμερα τα προωθεί αυριο γιοκ με κακή συνδεσιμότητα.

Ε. Δε θα ήθελα να είναι και τέρμα πλαστικο και ragged για να το φοράω παντού, αντε όχι σε γαμο ξερω γω αλλά καταλαβαίνετε πιστεύω.

Z. Δε θα ήθελα να δώσω πάνω από 400 Ε για την αγορά, άντε βαριά 430 αν ειναι σε καμια προσφορά κάποιο πολύ καλό.

H. Το software του να μην ειναι για τον π$%^&* 

Από αυτά που έχω δει μέχρι τώρα χωρίς απαραίτητα να καλύπτουν ολα τα προαπαιτούμενα από πάνω έχω ξεχωρίσει το 

Garmin Venu 3

Garmin Fenix 7

Garmin Venu 2 ( η και το plus)

Garmin vivoactive 5

Ρωτάω λοιπόν για γνώμες από αυτα που βρήκα ή άλλα από κατόχους και μη.

Ινφλουενσερς και μεγάλα διεθνή σαιτ στο ιντερνετ πλεον σπάνια εμπιστεύομαι γιατί έχω καεί πολλές φορές απο δήθεν αντικειμενικές γνώμες..

Ευχαριστώ πολύ

Επεξ/σία από repanas
τυπογραφικά και εξτρα κείμενο
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...