haga Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 8 ώρες πριν, teot είπε ...τηλεόραση σε λειτουργεία 10 ωρες την ημέρα, υπολογιστής περίπου ένα 8ωρο... 🤔 Ξέρω πως δεν προσθέτω τίποτα στην κουβέντα, αλλά το 24ωρο δεν μου φαίνεται αρκετό...🤪 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teot Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 7 ώρες πριν, haga είπε 🤔 Ξέρω πως δεν προσθέτω τίποτα στην κουβέντα, αλλά το 24ωρο δεν μου φαίνεται αρκετό...🤪 Το να δουλεύουν παράλληλα ... μάλλον δεν το σκέφτηκες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grgz Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου Στις 28/8/2024 στις 3:53 ΜΜ, bluecity1600 είπε Από 208 μέσο όρο (λόγω δίμηνης μέτρησης) σε 478 Το 208 είναι υπερβολικά λίγο. Εγώ που ζω μόνος μου και λείπω τις περισσότερες ώρες, μόνο το ψυγείο δουλεύει και το ρούτερ, δεν μαγειρεύω επίσης, και έχω λίγο μεγαλύτερη κατανάλωση από εσένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volman Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου On 28/08/2024 at 15:24, bluecity1600 said: Την καλησπέρα μου σε όλους, Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα σχετικά με τον έξυπνο μετρητή που μου εγκατέστησαν προ τριμήνου περίπου. Η μέτρηση μετά την εγκατάσταση του έχει διπλασιαστεί και βάλε, σε σχέση με τα προηγούμενα έτη την ίδια περίοδο (κρατάω γενικά αρχεία κατανάλωσης ρεύματος και μπορώ να συγκρίνω) και το μόνο που έχει αλλάξει είναι ότι πήρα καινούργιο ψυγείο το οποίο καταναλώνει λιγότερο από το παλιό που ήταν 40 χρονών! Έκανα έλεγχο μόνη μου για τυχόν διαρροή και δεν έχω, και τα ηλεκτρολογικά έχουν ελεγχθεί πρόσφατα σχετικά. Ζήτησα να έρθει τεχνικός να ελέγξει τον μετρητή από κοντά (όπου αν τον βρει εντάξει θα πληρώσω κι από πάνω κάνα 35άρι) και ρώτησα αν μπορώ να τον αφαιρέσω και να γυρίσω στον παλιό μετρητή και μου είπαν όχι. Έχετε αντίστοιχη εμπειρία με αυξημένη μέτρηση και τι κάνατε? Ή αν έχετε ακούσει από το περιβάλλον σας σχετικά. Ευχαριστώ πολύ! Κοπελιά, δυστυχώς ο έξυπνος μετρητής μετράει σωστά. Εγώ έχω μηνιαία κατανάλωση 220 - 250 KW χωρίς κλιματισμό και με λίγο μαγείρεμα. Αναλογικά στ δίμηνο βγαίνει όσο μετράει και εσένα. Και το χειρότερο είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γιατί αυτή είναι μία μίνιμουμ κατανάλωση για ένα σπίτι με 2 άτομα που δεν σπαταλάει τίποτα. Δοκίμασε να μπεις στο κοινωνικό τιμολόγιο. Με αυτό το τρόπο το κόστος πηγαίνει στα 50-60 ευρώ κάθε μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου Αμα θες στον ανταλλαζω με τον δικο μου μετρητη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kax54638 Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου Αν και εμένα τα 208 κατανάλωση τον μήνα μου φαίνονται λίγα, πρόσφατα ήρθε ο εκκαθαριστικός μου (με μέτρηση δηλαδή απο ΔΕΔΔΗΕ) και έχω κατά μέσο όρο κάτω από 150 Kwh το μήνα 4-7 του 2024. Μένω μόνος, πλυντήριο 1-2 φορές την εβδομάδα, air fryer μόνο σχεδόν καθημερινά, θερμοσίφωνο ποτέ λόγω ηλιακού και aircondition εξαιτίας καύσωνα αλλά όχι πολλές ώρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Weiss Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου Στις 28/8/2024 στις 9:10 ΜΜ, takoulou είπε Δύσκολο το βλέπω.. https://deddie.gr/el/eggyimenes-ypirisies-katanaloton/ Το αντίθετο εννοεί, αν δεν γίνει ο έλεγχος στους χρόνους που γράφει δικαιούσαι και αποζημίωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluecity1600 Δημοσ. 29 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 23 ώρες πριν, toyo73 είπε 7kw την ημερα, συμφωνα με τις εξηγησεις που εδωσε ειναι φυσιολογικοτατα.Εαν μενει Καστορια δεν χρειαζεται air.Tο ΣΚ που πηγα στον υιο στην Καστορια καθως μενει σε περιοχη με απολυτη υσυχια,Το βραδυ με ανοιχτα παραθυρα θες κατι να σκεπαστεις. Να'στε καλά που με γλιτώνετε από περιττές εξηγήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vali Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 5 hours ago, kax54638 said: Αν και εμένα τα 208 κατανάλωση τον μήνα μου φαίνονται λίγα, Σε δίμηνο αναφέρεται η κοπέλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluecity1600 Δημοσ. 29 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 5 ώρες πριν, volman είπε Κοπελιά, δυστυχώς ο έξυπνος μετρητής μετράει σωστά. Εγώ έχω μηνιαία κατανάλωση 220 - 250 KW χωρίς κλιματισμό και με λίγο μαγείρεμα. Αναλογικά στ δίμηνο βγαίνει όσο μετράει και εσένα. Και το χειρότερο είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γιατί αυτή είναι μία μίνιμουμ κατανάλωση για ένα σπίτι με 2 άτομα που δεν σπαταλάει τίποτα. Δοκίμασε να μπεις στο κοινωνικό τιμολόγιο. Με αυτό το τρόπο το κόστος πηγαίνει στα 50-60 ευρώ κάθε μήνα. Οκ, ευχαριστώ 5 ώρες πριν, Ntinaras είπε Αμα θες στον ανταλλαζω με τον δικο μου μετρητη 😳 Κι εσείς ζευγάρι μόνο? Τι να πω... 5 ώρες πριν, kax54638 είπε Αν και εμένα τα 208 κατανάλωση τον μήνα μου φαίνονται λίγα, πρόσφατα ήρθε ο εκκαθαριστικός μου (με μέτρηση δηλαδή απο ΔΕΔΔΗΕ) και έχω κατά μέσο όρο κάτω από 150 Kwh το μήνα 4-7 του 2024. Μένω μόνος, πλυντήριο 1-2 φορές την εβδομάδα, air fryer μόνο σχεδόν καθημερινά, θερμοσίφωνο ποτέ λόγω ηλιακού και aircondition εξαιτίας καύσωνα αλλά όχι πολλές ώρες. Τι να σας πω, κάνουμε οικονομία. Χρόνια κρατάω στατιστικα για την κατανάλωση, δεν λέω αερολογίες. Ευχαριστώ για την απάντηση σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 26 minutes ago, bluecity1600 said: Οκ, ευχαριστώ 😳 Κι εσείς ζευγάρι μόνο? Τι να πω... Τι να σας πω, κάνουμε οικονομία. Χρόνια κρατάω στατιστικα για την κατανάλωση, δεν λέω αερολογίες. Ευχαριστώ για την απάντηση σας στατιστικα που μπορει να ειναι απο προβληματικο μετρητη η μια λυση ειναι μετρητης στον πινακα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluecity1600 Δημοσ. 29 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, poulinos είπε στατιστικα που μπορει να ειναι απο προβληματικο μετρητη η μια λυση ειναι μετρητης στον πινακα Μου το είπαν εδώ, ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 33 λεπτά πριν, bluecity1600 είπε 😳 Κι εσείς ζευγάρι μόνο? Τι να πω... Οχι, 3 εως 5 ατομα, σε σπιτι με 3 ψυγεια, ενα καταψυκτη 6 AC και ενα nas συν τα υπολοιπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 7 minutes ago, Ntinaras said: Οχι, 3 εως 5 ατομα, σε σπιτι με 3 ψυγεια, ενα καταψυκτη 6 AC και ενα nas συν τα υπολοιπα Αυτό το άτιμο το NAS στα τρώει, πέτα το! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 27 minutes ago, bluecity1600 said: Μου το είπαν εδώ, ευχαριστώ ναι το ειχα γραψει και πιο πριν. γινεται και με ενα μετρητη πριν απο μια συσκευη αλλα προυποθετει να κλεισεις τις αλλες συσκευες.και να δεις τι καιει και μετα να συγκρινεις με την δεη.δεν ειναι βολικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα