robi1994 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Ψάχνω να βρω για συγγενικό μου πρόσωπο ένα smartphone όπου η χρήση του θα είναι για Internet,Social Media, Viber, και κυρίως να έχει καλή οθόνη, καλή μπαταρία και φυσικά όσον καλύτερο επεξεργαστή. Xiaomi και Poco τα αποφεύγουμε! Ενδεικτικά κινητά που έχω τσεκαρει είναι: Motorola G54,G84,G85 Για τα Motorola με προβληματίζει το G84 όπου έχει τον Snapdragon 695 όπου είναι παλιός επεξεργαστής και δεν ξέρω κατά πόσο θα ανταποκρίνεται σε επιδόσεις σε 2-3 χρόνια και διαβάζω ότι έχει προβλήματα με εισερχόμενες ειδοποιήσεις σε Viber,WhatsApp! Το G54 ενώ έχει λίγο καλύτερο επεξεργαστή 7020 Dimensity,δεν ξέρω αν η οθόνη του είναι καλή και αξίζει να επιλέξω αυτό αντί για το G84 Για το G85 δεν ξέρω πως είναι ο επεξεργαστής του και αν αξίζει να δώσεις 100 ευρώ παραπάνω σε σύγκριση με το G84! Samsung A35 ή Α34 λόγω υποστήριξης αναβαθμίσεων Android. Ελπίζω τα Samsung να ανταποκρίνονται σε 2-3 χρόνια όσον αφορά τις επιδόσεις αν επιλέξω 6GB RAM αντί για 8GB Ram αλλιώς πάμε κατευθείαν στα 8GB Ram Εκτός από τις προαναφερόμενες συσκευές που έγραψα,αν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτό το εύρος τιμών, δεκτό! Και αν υπάρχει κάτι παραπάνω που αξίζει να δώσουμε για 350 ευρώ πχ δεκτό! Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2024 από robi1994
Fotia Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Πήγαινε σε μια αλυσίδα ,να τα δεις ανοικτά πρώτα .. Για τις ασυμβατότητες αρκετά κινητά έχουν μικρά μεγάλα θέματα με εφαρμογές .Και τα Samsung.. -Στο Μotorola G85 o επεξεργαστής φαίνεται είναι ίδιος με άλλο όνομα ,και τα υπόλοιπα παρόμοια με το G84 . Η Μotorola για να πουλήσει το G85 ,υπόσχεται υποστήριξη με 4 ετη ενημερώσεων. Σε ξένα σχόλια διαβάζω δεν αξίζει αγορά του στην τιμή που το πουλάνε ,γιατί η Motorola πλασάρει τα φθηνά Edge με κοντινές τιμές και καλύτερες επιδόσεις και κατασκευή . -Το Samsung Α35 ειναι καλύτερη κατασκευή ,βαρύ λογισμικό που σε πολλούς δεν αρέσει ,κλειδωμένη κάμερα , αλλά έχει καλύτερη υποστήριξη γενικά.. -Ο Sd 695 είναι τίμιος επεξεργαστής για καθημερινή χρήση ,και τον έχουν ακόμα πολλά κινητά σε διάφορες φίρμες και πρόσφατα μοντέλα https://www.skroutz.gr/s/54640163/OnePlus-Nord-CE4-Lite-5G-Dual-SIM-8GB-256GB-Super-Silver.html Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2024 από Fotia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα