Προς το περιεχόμενο

Πιέσεις υποστηρίζει ότι δέχτηκε από την κυβέρνηση Μπάιντεν ο Ζάκερμπεργκ την περίοδο του Covid

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω οτι το άρθρο αναφέρει κάτι προφανές στο οποιο ο περισσότερος κόσμος δεν δίνει σημασία, δεν γνωρίζει και δεν το ενδιαφέρει, διότι έχει σημαντικότερα πράγματα να ασχοληθεί .. ( ομάδες, γκομενάκια, εμβόλια - βλεπε πιο πάνω και κάτω, instagram,προέδροι, freddo espresso σκέτο..)

Πόσο εύκολο είναι πλέον να ελέγξεις σκέψεις, αντιδράσεις, συμπεριφορές μέσα απο τα social και όχι μόνο media. 

Social bots, cambridge analytica, deep fake και άλλα ωραία.

Social media manipulation

Behind Social Media: A world of Manipulation and Control

Επεξ/σία από tuxpower
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

23 minutes ago, asmilon said:

Το να λεγονται ψεμματα ή παραπληροφορησεις για μια πανδημια και τα εμβολια για την καταπολεμηση της να το θεωρησουμε θρησκεια και τα θυματα που προκυπτουν μαρτυρες της; Εισαι σοβαρος; Ζεις στον μεσαιωνα και πιστευεις πως οι ασθενεις ειναι το κακο πνευμα που μπαινει μεσα σου; Στον συγχρονο κοσμο ολα αυτα μπορουν να αποδειχθουν και να ελεχθουν ανεξάρτητα απο αλλους επιστημονες.

Συμφωνα με την λογικη σου λοιπον οτι δε θες λογοκρισια και κεντρικο ελεγχο αληθειας, αρκει να μην σε επηρεαζει προσωπικα. Αν σε επηρεαζει προσωπικα πρεπει να μπει αυτεπαγγελτα εισαγγελεας και τοτε να γινει λογοκρισια και κεντρικος ελεγχος της αληθειας - επειδη σε επηρεασε και πρεπει το κρατος να επεμβει απο μονο του για να σε προστατεψει. Το αφηνω να το σκεφτεις λιγο ποσο λογικο ειναι αυτο που λες 😉

Τα κάνω λίγο νια-νια.

"Το να λεγονται ψεμματα ή παραπληροφορησεις για μια πανδημια και τα εμβολια για την καταπολεμηση της να το θεωρησουμε θρησκεια και τα θυματα που προκυπτουν μαρτυρες της;"

Όχι. Απλά μπορείς να μην τους πιστεύεις. 

" Εισαι σοβαρος;" 

Ναι.

" Ζεις στον μεσαιωνα και πιστευεις πως οι ασθενεις ειναι το κακο πνευμα που μπαινει μεσα σου;"

πότε είπα κάτι τέτοιο; 

"Συμφωνα με την λογικη σου λοιπον οτι δε θες λογοκρισια και κεντρικο ελεγχο αληθειας"

Ναι

"αρκει να μην σε επηρεαζει προσωπικα. Αν σε επηρεαζει προσωπικα πρεπει να μπει αυτεπαγγελτα εισαγγελεας και τοτε να γινει λογοκρισια" 

Ναι, επίσης αν δεν προλάβει μπορώ να κάνω εξώδικο ή μύνηση. Έτσι προβλέπει ο νόμος στα αστικά κράτη δικαίου.

" και κεντρικος ελεγχος της αληθειας"

Φάουλ. Εδώ ενεπλάκη μόνο η δικαστική εξουσία είτε αυτεπάγγελτα, είτε από δική μου πρωτοβουλία. Δεν αποφάσισε νομοθετική ή εκτελεστική εξουσία. Δεν τους πέφτει καν λόγος.

"πρεπει το κρατος να επεμβει απο μονο του για να σε προστατεψει."

Ναι. Π.χ. αυτεπάγγελτα εισαγγελέας ή πυροσβεστική ή τα σώματα ασφαλείας αν κινδυνεύεις. Δεν είναι κακό να παρεμβαίνει το κράτος για να σε προστατέψει. Από συκοφαντία ή βία. Αλλά αν δε προλαβαίνουν θα ήθελα να μπορώ να και μόνος. Π.χ. μήνυση, εξώδικο, σβήσιμο φωτιάς ή εκτέλεση του διαρρήκτη με το όπλο μου, όταν μπει στο σπίτι μου όπως γίνεται σε σοβαρά κράτη όπως στις Ηνωμένες Πολιτείες. (για να καλύψουμε και τα παραδείγματα). Δεν χρειάζεται να πάρει τηλ. ο Τσίπρας ή ο Κασελάκης ή ο Κούλης για να σβήσει μία φωτιά, να πιάσουν ένα ληστή-βιαστή ή να μας πουν τι είναι αλήθεια. Γιατί πες αυτούς τους γουστάρεις. Αύριο θα είναι ο κουτσούμπας ή ο κασιδιάρης. Τι θα κάνεις όταν σου λέει το άσπρο μαύρο με το στανιό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, oKoBoko είπε

Τα κάνω λίγο νια-νια.

"Το να λεγονται ψεμματα ή παραπληροφορησεις για μια πανδημια και τα εμβολια για την καταπολεμηση της να το θεωρησουμε θρησκεια και τα θυματα που προκυπτουν μαρτυρες της;"

Όχι. Απλά μπορείς να μην τους πιστεύεις. 

" Εισαι σοβαρος;" 

Ναι.

" Ζεις στον μεσαιωνα και πιστευεις πως οι ασθενεις ειναι το κακο πνευμα που μπαινει μεσα σου;"

πότε είπα κάτι τέτοιο; 

"Συμφωνα με την λογικη σου λοιπον οτι δε θες λογοκρισια και κεντρικο ελεγχο αληθειας"

Ναι

"αρκει να μην σε επηρεαζει προσωπικα. Αν σε επηρεαζει προσωπικα πρεπει να μπει αυτεπαγγελτα εισαγγελεας και τοτε να γινει λογοκρισια" 

Ναι, επίσης αν δεν προλάβει μπορώ να κάνω εξώδικο ή μύνηση. Έτσι προβλέπει ο νόμος στα αστικά κράτη δικαίου.

" και κεντρικος ελεγχος της αληθειας"

Φάουλ. Εδώ ενεπλάκη μόνο η δικαστική εξουσία είτε αυτεπάγγελτα, είτε από δική μου πρωτοβουλία. Δεν αποφάσισε νομοθετική ή εκτελεστική εξουσία. Δεν τους πέφτει καν λόγος.

"πρεπει το κρατος να επεμβει απο μονο του για να σε προστατεψει."

Ναι. Π.χ. αυτεπάγγελτα εισαγγελέας ή πυροσβεστική ή τα σώματα ασφαλείας αν κινδυνεύεις. Δεν είναι κακό να παρεμβαίνει το κράτος για να σε προστατέψει. Από συκοφαντία ή βία. Αλλά αν δε προλαβαίνουν θα ήθελα να μπορώ να και μόνος. Π.χ. μήνυση, εξώδικο, σβήσιμο φωτιάς ή εκτέλεση του διαρρήκτη με το όπλο μου, όταν μπει στο σπίτι μου όπως γίνεται σε σοβαρά κράτη όπως στις Ηνωμένες Πολιτείες. (για να καλύψουμε και τα παραδείγματα). Δεν χρειάζεται να πάρει τηλ. ο Τσίπρας ή ο Κασελάκης ή ο Κούλης για να σβήσει μία φωτιά, να πιάσουν ένα ληστή-βιαστή ή να μας πουν τι είναι αλήθεια. Γιατί πες αυτούς τους γουστάρεις. Αύριο θα είναι ο κουτσούμπας ή ο κασιδιάρης. Τι θα κάνεις όταν σου λέει το άσπρο μαύρο με το στανιό;

Εσυ μιλησες για θρησκεια και τωρα το παιρνεις πισω; Καλα πηγε αυτο 😅

Εγω μπορει να εχω κριση και να μην τους πιστευω, αρκετος κοσμος ομως, ειδικα αυτος που φοβαται και δεν ειναι ενημερωμενος οχι μπορει να πεσει, επεσε θυμα της παραπληροφορησης και αρκετοι το πληρωσαν με την ζωη τους. Δεν ειναι ελευθερια του λογου να τρομοκρατεις τον κοσμο οτι τα εμβολια σκοτωνουν χωρις να εχεις αποδειξεις και δεν εινα υπουργειο αληθειας οταν το κρατος προσπαθει να προστατεψει τους πολιτες του απο αυτη την παραπληροφορηση. Οπως δεχεσαι την παρεμβαση του κρατους στα αλλα που αναφερεις, ακριβως το ιδιο ειναι και εδω. Γιατι εδω θεωρεις οτι ειναι κατι διαφορετικο;

Επεξ/σία από asmilon
  • Like 2

• Super Moderators
15 minutes ago, harispao said:

Πωωω ρε φίλε τι περισπούδαστη απάντηση ήταν αυτή; 

Δηλαδή εσύ δεν συμφωνείς;  

Άσε τον Βολταίρο εκεί που είναι και ανέπτυξέ μας την θεωρία σου...μόρφωσέ μας δάσκαλε!

Ευχαρίστως! 

Ξεκινάμε από το γεγονός πως αυτή είναι φράση κάποιας που κάποτε του έγραψε τη βιογραφία. Ο ίδιος δεν θα μπορούσε να πει ποτέ κάτι τέτοιο, μιας και θα ξερνούσε αν ας πούμε άκουγε κάποιον να μιλάει για τον Χριστιανισμό, τον οποίο και θεωρούσε θρησκεία κατάλληλη μόνο για την πλέπα και όχι για τους αριστοκράτες.

😛 

• Like 2

8 minutes ago, billdanos said:

Ευχαρίστως! 

Ξεκινάμε από το γεγονός πως αυτή είναι φράση κάποιας που κάποτε του έγραψε τη βιογραφία. Ο ίδιος δεν θα μπορούσε να πει ποτέ κάτι τέτοιο, μιας και θα ξερνούσε αν ας πούμε άκουγε κάποιον να μιλάει για τον Χριστιανισμό, τον οποίο και θεωρούσε θρησκεία κατάλληλη μόνο για την πλέπα και όχι για τους αριστοκράτες.

😛 

Και ειχε απολυτο δικιο!

2 minutes ago, asmilon said:

Εγω μπορει να εχω κριση και να μην τους πιστευω, αρκετος κοσμος ομως, ειδικα αυτος που φοβαται και δεν ειναι ενημερωμενος οχι μπορει να πεσει, επεσε θυμα της παραπληροφορησης και αρκετοι το πληρωσαν με την ζωη τους. Δεν ειναι ελευθερια του λογου να τρομοκρατεις τον κοσμο οτι τα εμβολια σκοτωνουν χωρις να εχεις αποδειξεις και δεν εινα υπουργειο αληθειας οταν το κρατος προσπαθει να προστατεψει τους πολιτες του απο αυτη την παραπληροφορηση. Οπως δεχεσαι την παρεμβαση του κρατους στα αλλα που αναφερεις, ακριβως το ιδιο ειναι και εδω. Γιατι εδω θεωρεις οτι ειναι κατι διαφορετικο;

"Εσυ μιλησες για θρησκεια και τωρα το παιρνεις πισω; Καλα πηγε αυτο"
Όχι απλά βλέπω ότι δεν σου αρέσει η κριτική στις θρησκείες όπως π.χ. ισλάμ ή κομμουνισμό κ.ο.κ και δεν θέλεις να τα κρίνεις ως αληθινά ή ψέμματα. Εγώ σου εξηγώ (νια νια) ότι όπως δεν σε ενοχλούν τα ψεύδη αυτά και μπορεί να ζεις με αυτά έτσι πρέπει να μην σε ενοχλούν και άλλα ψεύδη. Ο κόσμος δεν είναι τέλειος και μπορείς να μην πιστεύεις τα ψέματα. Επιτρέπεται.

" ειδικα αυτος που φοβαται και δεν ειναι ενημερωμενος οχι μπορει να πεσει, επεσε θυμα της παραπληροφορησης και αρκετοι το πληρωσαν με την ζωη τους."

Μπορούμε να βρούμε τους υπεύθυνους αν αληθεύει και να τους δικάσουμε. όχι το μέσο. Απλά είσαι ερεθισμένος γιατί δεν περίμενες αυτοκριτική του ζουγκ για το θέμα. Γούσταρες π.χ. που τρώνε πλοκ και μπαν αυτοί με τους οποίους διαφωνείς;

"Οπως δεχεσαι την παρεμβαση του κρατους στα αλλα που αναφερεις, ακριβως το ιδιο ειναι και εδω. Γιατι εδω θεωρεις οτι ειναι κατι διαφορετικο;"

Γιατί η παρέμβαση έγινε με ιδεολογικά-πολιτικά κριτήρια. Ο πυροσβέστης δεν ρωτάει την άποψη σου πριν σβήσει την φωτιά από το σπίτι σου. Η αστυνομία θα σε σώσει είτε ο διαρρήκτης είναι πακιστανός είτε είναι κινέζος βουδιστής. Ο νόμος πρέπει να είναι αντικειμενικός, γενικός και αφαιρετικός. Όχι δεν μου αρέσει η άποψη σου, άρα δεν μιλάς.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, asmilon είπε

Προπαγανδα ειναι ο περιορισμος των fake news τα οποια ειχαν αμεσο αντικτυπο σε ζητημα ζωης και θανατου εκατομμυρια ανθρωπων σε περιοδο πανδημιας; Νομιζω οτι γινεται μπλεξιμο των εννοιων ελευθεριας του λογου με ασυδοσια του λογου.

"Zuckerberg also said he would not repeat contributions he made in the last presidential election cycle to fund election infrastructure, saying that although they were intended to be nonpartisan, some people still interpreted the effort as benefiting one party or the other."

Προφανώς και δεν αναφέρομαι σε ζητήματα δημόσιας υγείας.

Επεξ/σία από Nakis93

• Super Moderators
1 minute ago, oKoBoko said:

Όχι απλά βλέπω ότι δεν σου αρέσει η κριτική στις θρησκείες όπως π.χ. ισλάμ ή κομμουνισμό κ.ο.κ και δεν θέλεις να τα κρίνεις ως αληθινά ή ψέμματα. Εγώ σου εξηγώ (νια νια) ότι όπως δεν σε ενοχλούν τα ψεύδη αυτά και μπορεί να ζεις με αυτά έτσι πρέπει να μην σε ενοχλούν και άλλα ψεύδη. Ο κόσμος δεν είναι τέλειος και μπορείς να μην πιστεύεις τα ψέματα. Επιτρέπεται.

" ειδικα αυτος που φοβαται και δεν ειναι ενημερωμενος οχι μπορει να πεσει, επεσε θυμα της παραπληροφορησης και αρκετοι το πληρωσαν με την ζωη τους."

Μπορούμε να βρούμε τους υπεύθυνους αν αληθεύει και να τους δικάσουμε. όχι το μέσο. Απλά είσαι ερεθισμένος γιατί δεν περίμενες αυτοκριτική του ζουγκ για το θέμα. Γούσταρες π.χ. που τρώνε πλοκ και μπαν αυτοί με τους οποίους διαφωνείς;

"Οπως δεχεσαι την παρεμβαση του κρατους στα αλλα που αναφερεις, ακριβως το ιδιο ειναι και εδω. Γιατι εδω θεωρεις οτι ειναι κατι διαφορετικο;"

Γιατί η παρέμβαση έγινε με ιδεολογικά-πολιτικά κριτήρια. Ο πυροσβέστης δεν ρωτάει την άποψη σου πριν σβήσει την φωτιά από το σπίτι σου. Η αστυνομία θα σε σώσει είτε ο διαρρήκτης είναι πακιστανός είτε είναι κινέζος βουδιστής. Ο νόμος πρέπει να είναι αντικειμενικός, γενικός και αφαιρετικός. Όχι δεν μου αρέσει η άποψη σου, άρα δεν μιλάς.

Βρε ‘σύ περίμενε λίγο! Κανείς δεν λογόκρινε τη διαφορετική άποψη γιατί σε αυτή την περίπτωση δεν θα μπορούσαμε καν να συζητάμε τώρα για όλα αυτά! Μια χαρά μπορούσες να διαβάσεις παντού διαφορετικές απόψεις, αρκεί να ήταν …σοβαρές και τεκμηριωμένες. Τα τέρατα που διαβάζαμε παράλληλα τότε, δεν είχαν καμία σχέση με αυτό που λέμε «διαφορετική άποψη» αλλά αντίθετα ήταν επιθετικά, απαξιωτικά, προσβλητικά, ατεκμηρίωτα και δεν ξέρω τι άλλο… Και ταυτόχρονα, δεδομένου του πανικού που επικρατούσε τότε σε παγκόσμιο επίπεδο, πολλές φορές όλα αυτά γινόταν έως και επικίνδυνα! 

• Like 2
  • Haha 1

55 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε

Just saying....

Το twitter πέρασε στα χέρια του Μασκ τέλος του 22 ο Κορονοϊος άρχισε τέλος του 19....

Εγώ δεν μίλησα για κορωνοιο, μίλησα για λογοκρισία γενικότερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, oKoBoko είπε

Σου εξηγησα πολύ καθαρα την διαφορα μεταξυ θρησκείας και επιστημης, με παραδείγματα κιολας για να γινει ακομα πιο εμφανης η διαφορα. Συνεχιζεις να τα θεωρεις ισα και ομοια παρολο που το δε μπορεις να αποδειξεις κατι στην θρησκεια παρα μονο να πιστευεις ενω στην επιστημη όχι μονο μπορεις, αλλα μπορουν οι αλλοι με διαφορετικες μεθόδους να φτασουν στο ιδιο συμπερασμα.

Δεν δικασε κανεις το Facebook, ειδες να λεει κατι τετοιο ο Ζουκεμπεργκ; Ειπε ότι πιεστηκε, όπως θα πιεζοταν να σβησει μηνυματα πειρατικου περιεχομενου, διακινησης ναρκωτικών κλπ κλπ από την πλατφορμα. Ποιο ακριβως ηταν το πολιτικο κριτηριο για να σβηστουν μηνυματα παραπληροφόρησης για τον covid;; Θες να μου πεις οτι στην Αμερικη αν ενας Δημοκρατικος παραπληροφορουσε για τον covid τον αφηναν και αν ενας Ρεπουμπλικανος το εκανε τον εκοβαν; Εχεις παραδειγμα για να στηριξεις τα λεγομενα σου; Ο αστυνομικος δε θα ρωτησει τον κλεφτη αν είναι πακιστανος ή κινεζος βουδιστης πριν τον συλλαβει, αν γινεται παρανομια οφειλει και πρεπει να επεμβει.

Επεξ/σία από asmilon
  • Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα όρια της "ελευθερίας του λόγου" μιας και τούτη είναι η ουσία του θέματος καθορίζονται με βάση τα συμφέροντα που υπηρετεί κάθε "αρχή" ή "μέσο" στο (υποτιθέμενο πολλές φορές) όνομα  είτε "υψηλών αξιών" είτε "ταπεινών ελατηρίων". Αν τώρα αυτή η περίφημη "ελευθερία του λόγου" τυχαίνει να ταυτίζεται με την αντικειμενική αλήθεια.. ευτυχής σύμπτωσης - αν όχι, ε.. συμβαίνουν αυτά!

Spoiler

ΥΓ.
"Πάντων χρημάτων μέτρον άνθρωπος" όπως έλεγε και ο περίφημος σοφιστής Πρωταγόρας προ αμνημονεύτων ετών ως βαθύς γνώστης της ανθρώπινης ψυχοσύνθεσης ή πιο πρόσφατα "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα"- σε κάθε περίπτωση είναι αγαπημένη προσέγγιση "κομματόσκυλων" και πολιτικάντιδων
😉

Επεξ/σία από Directx
  • Like 1
  • Thanks 1

Η κατάσταση είναι τραγική στα κοινωνικά δίκτυα, προχθές διάβασα ότι η τιμή της κιλοβατώρας είναι 256 ευρώ και όταν προσπαθούσα να τους εξηγήσω ότι πρόκειται περί μεγαβατωρας ειδάλλως μια ώρα κλιματισμού θα μας στοίχιζε 300+ ευρώ κόντεψε να με φάνε 😄

• Haha 3

Μια χαρα τα κανανε και αυτοι και το Twitter και ολα τα υπόλοιπα μέσα και μαλιστα πολλάκις και σε διάφορα ακομα θέματα.

Το θέμα ειναι και που τα εκαναν τι έπαθαν? Τιποτα.

Οταν τα ξανακανουν? Τίποτα.

Ίσα ίσα που τα άρπαξαν κιολας ολα τσέπη.

Καλα να πάθουμε, πάμε τωρα βουρ τρέχοντας να αγοράσουμε και τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους!

Ο λαος για ενα επιδοματάκι, ενα VR headset, δωρεαν social, μια καλη καρτα γραφικων και ούτε κάθε εξής τα ξεχναει ολα οτι και να κανει η καθε εταιρεία/κυβέρνηση/οργανισμός.

Δυστυχώς απο βρεφική ηλικία μεγαλώνουμε διδασκόμενοι οτι ο υλισμός, ο εγωκεντρισμός και ο ωχαδερφισμός ειναι τα ανωτερα ιδανικα που μπορει να εχει ενας άνθρωπος.

2 ώρες πριν, asmilon είπε

Μιλας για διαφορετικα πραγματα, δεν υπαρχει αντικειμενικη αληθεια στην θρησκεια ουτε μπορεις να αποδειξεις κατι αντιθετο, ειτε πιστευεις ειτε οχι. Απεδειξε μου εσυ οτι δεν υπαρχει παραδεισος, οπως λενε οι αρκετες θρησκειες, αν δε πιστευεις ή απεδειξε οτι υπαρχει αν πιστευεις. Στην επιστημη η αληθεια ειναι αντικειμενικη, αν σου πω οτι το νερο ειναι 2 υδρογονα και ενα οξυγονο, μπορεις μονος σου να διαπιστωσεις αν ισχυει και αν εχω δικιο ή οχι.

Οι εισαγγελεις και τα δικαστηρια μαντεψε που πεφτουν.... Στο Υπουργειο Δικαιοσυνης. Επειδη εχει αλλο ονομα απο το Υπουργειο Αληθειας, το κανει κατι διαφορετικο; Οποτε συμφωνεις οτι η ελευθερια πρεπει να εχει ορια και αν καποιος τα καταπατα πρεπει να υπαρχουν ευθυνες και ποινες.

Μα τότε ποιό το πρόβλημα να γράφονται ανακρίβειες-βλακείες-τρέλες-δράκοι ως προς την επιστήμη στη συγκεκριμένη περίπτωση? Αν μπορώ να τσεκάρω ότι όντως το Η-ΟΗ (δεν) ισχύει δεν μπορώ να τσεκάρω και απορρίψω και τις λάθος αναρτήσεις?

Θεωρούμε ότι (οποτεδήποτε) κόβονται/κατεβαίνουν/μπλοκάρονται μόνο δράκοι και λοιπά μυθικά τέρατα, ότι τότε η (US) κυβέρνηση τα έκανε όλα αυτά με γνωμονα το καλό μας και μόνο, αποκλειστικά, ότι δεν μπλόκαρε οποιαδήποτε μη βολική αλήθεια/πληροφορία?

Έχουμε πραγματικά εκχωρήσει το αλάθητο στις κυβερνήσεις μας?

1 ώρα πριν, asmilon είπε

Πολύ σωστά.

Όμως ο Σαυράνθρωπος όσο καταλαβαίνω δεν είπε ότι "η Κυβέρνηση μου ζήτησε τα στοιχεία του κάθε επικίνδυνου για να περάσει από due process και να αποδοθεί δικαιοσύνη σύμφωνα με τις χ-ψ κείμενες διατάξεις". Είπε ότι απλά "μου είπαν να κατεβάσω τα χ-ψ-ζ επειδή ήταν <<λάθος>> και εγώ το έκανα".

Οκ, ειδικές καταστάσεις ενίοτε απαιτούν ειδικά μέτρα, αλλά δεν μπορεί να θεωρείται defacto σωστό αυτό σαν πρακτική, πολύ περισσότερο δεν μπορεί να μην υπάρχει έστω μετέπειτα κάποια ανάλυση για το τί έγινε.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...