Προς το περιεχόμενο

Πιέσεις υποστηρίζει ότι δέχτηκε από την κυβέρνηση Μπάιντεν ο Ζάκερμπεργκ την περίοδο του Covid

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειδικα μετα τα οσα εχει αποδειχθει οτι εκαναν και κανουν φατσαμπουκ και google πρεπει να παραπεμθουν για διαλυση και κατι μου λεει οτι η νεα κυβερνηση τους φτιαχνει αντι - trust κουραμπιε και αυτη τη φορα θα το εφαρμοσει κιολας και ας επικαλεστουν οτι θελουν  :devil:

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 λεπτά πριν, billdanos είπε

ον συγκεκριμένο Κένεντυ δεν θέλει να τον ξέρει ούτε καν η ίδια του η οικογένεια… Δεν ήταν καν υπολογίσιμη δύναμη εδώ και καιρό (μέχρι να τον ακούσουν να μιλάει βασικά, γιατί στην αρχή πουλούσε απλά το επώνυμό του)… 😛 

Παρόλα αυτά όμως είχε ένα 5% του συνόλου το οποίο πήγε στον Τράμπ.

• Like 1

9 minutes ago, asmilon said:

Τωρα αν βαζεις την επιστημονικη αληθεια στο ιδιο κουβα με τις θρησκειες δεν μπορουμε να κανουμε και πολυ σοβαρη συζητηση. Αλλο να λες οτι η αληθεια ειναι μια και εχει διαφορες ερμηνειες και αλλο να λες οτι αληθεια ειναι αυτο που πιστευω και δε με ενδιαφερουν αποδειξεις και γεγονοτα.

Αν λοιπον καποιος, με σκοπιμοτητα οπως λες, αρχιζει και σε συκοφαντει και επηρεαζει τον κοινωνικο σου περιγυρο θα ζητησεις βοηθεια να περιοριστει το οριο της ελευθεριας λογου του ή θα τον αφησεις να συνεχιζει ελευθερος για να μην περιορισεις το οριο του;

Ή συζητάμε επί της αρχής ή τι μας αρέσει άρα δεν είσαι αντικειμενικός. Αν δεν θέσεις ακραίο παράδειγμα πως θα ελέγξεις την ιδέα σου;

Υπάρχουν εισαγγελείς που δουλεύουν αυτεπάγγελτα και αν δεν προλαβαίνουν υπάρχουν ποινικά δικαστήρια και εξώδικα και τα υπόλοιπα. Στην αστική δημοκρατία και τον διαχωρισμό εξουσιών προβλέπονται αυτά. Ο κόσμος δεν είναι τέλειος. Αλλά αν θες υπουργείο αλήθειας σκέψου τι θα γίνει αν κυβερνάει το ΚΚΕ ή ο κασιδιάρης.

• Super Moderators
Just now, cpc464 said:

Παρόλα αυτά όμως είχε ένα 5% του συνόλου το οποίο πήγε στον Τράμπ.

Δεν μετακινείται έτσι το ποσοστό του επειδή ξαφνικά ο ίδιος έδειξε τον Τραμπ.

Μόλις τώρα, billdanos είπε

Δεν μετακινείται έτσι το ποσοστό του επειδή ξαφνικά ο ίδιος έδειξε τον Τραμπ.

Το ποσοστό του ήταν ποιο φιλικά προσκείμενο στον Τράμπ από ότι ήταν στην Καμάλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, angmar είπε

Πως έχει καταλάβει ότι θα βγει;

...Ο ιδιοκτήτης του Facebook πως εχει καταλάβει οτι θα βγει;
Μήπως γιατί εχει πρόσβαση σε όλους τους Αμερικανούς και τις συζητήσεις τους; :D

Μακάρι να μπορεί να καταλάβει μονο αυτά... γιατί από τα Big Data  που έχει μέσω της πλατφόρμας μπορεί να αναλύσει ακόμη και σε πόσους αρέσει το κόκκινο σώβρακο.

Επεξ/σία από Volga
  • Like 2

2 λεπτά πριν, oKoBoko είπε

Ή συζητάμε επί της αρχής ή τι μας αρέσει άρα δεν είσαι αντικειμενικός. Αν δεν θέσεις ακραίο παράδειγμα πως θα ελέγξεις την ιδέα σου;

Υπάρχουν εισαγγελείς που δουλεύουν αυτεπάγγελτα και αν δεν προλαβαίνουν υπάρχουν ποινικά δικαστήρια και εξώδικα και τα υπόλοιπα. Στην αστική δημοκρατία και τον διαχωρισμό εξουσιών προβλέπονται αυτά. Ο κόσμος δεν είναι τέλειος. Αλλά αν θες υπουργείο αλήθειας σκέψου τι θα γίνει αν κυβερνάει το ΚΚΕ ή ο κασιδιάρης.

Μιλας για διαφορετικα πραγματα, δεν υπαρχει αντικειμενικη αληθεια στην θρησκεια ουτε μπορεις να αποδειξεις κατι αντιθετο, ειτε πιστευεις ειτε οχι. Απεδειξε μου εσυ οτι δεν υπαρχει παραδεισος, οπως λενε οι αρκετες θρησκειες, αν δε πιστευεις ή απεδειξε οτι υπαρχει αν πιστευεις. Στην επιστημη η αληθεια ειναι αντικειμενικη, αν σου πω οτι το νερο ειναι 2 υδρογονα και ενα οξυγονο, μπορεις μονος σου να διαπιστωσεις αν ισχυει και αν εχω δικιο ή οχι.

Οι εισαγγελεις και τα δικαστηρια μαντεψε που πεφτουν.... Στο Υπουργειο Δικαιοσυνης. Επειδη εχει αλλο ονομα απο το Υπουργειο Αληθειας, το κανει κατι διαφορετικο; Οποτε συμφωνεις οτι η ελευθερια πρεπει να εχει ορια και αν καποιος τα καταπατα πρεπει να υπαρχουν ευθυνες και ποινες.

• Like 2
  • Haha 1

• Super Moderators
1 minute ago, Volga said:

...Ο ιδιοκτήτης του Facebook πως εχει καταλάβει οτι θα βγει;
Μήπως γιατί εχει πρόσβαση σε όλους τους Αμερικανούς και τις συζητήσεις τους; :D

Μακάρι να μπορεί να καταλάβει μονο αυτά... γιατί από τα Big Data  που έχει μέσω της πλατφόρμας μπορεί να αναλύσει ακόμη και σε πόσους αρέσει το κόκκινο σώβρακο.

Κάτι αντίστοιχα λέει και ο Τραμπ πάντως! «Αφού είμαι τόσο τέλειος, βγάλτε με και δεν θα χρειαστεί να ξαναψηφίσετε»! & “αφού ξέρω πως θα βγω πρώτος, γιατί να τρέχω σε debate”? 😛 

• Like 2
  • Thanks 1
  • Haha 2

3 minutes ago, asmilon said:

Μιλας για διαφορετικα πραγματα, δεν υπαρχει αντικειμενικη αληθεια στην θρησκεια ουτε μπορεις να αποδειξεις κατι αντιθετο, ειτε πιστευεις ειτε οχι. Απεδειξε μου εσυ οτι δεν υπαρχει παραδεισος, οπως λενε οι αρκετες θρησκειες, αν δε πιστευεις ή απεδειξε οτι υπαρχει αν πιστευεις. Στην επιστημη η αληθεια ειναι αντικειμενικη, αν σου πω οτι το νερο ειναι 2 υδρογονα και ενα οξυγονο, μπορεις μονος σου να διαπιστωσεις αν ισχυει και αν εχω δικιο ή οχι.

Οι εισαγγελεις και τα δικαστηρια μαντεψε που πεφτουν.... Στο Υπουργειο Δικαιοσυνης. Επειδη εχει αλλο ονομα απο το Υπουργειο Αληθειας, το κανει κατι διαφορετικο; Οποτε συμφωνεις οτι η ελευθερια πρεπει να εχει ορια και αν καποιος τα καταπατα πρεπει να υπαρχουν ευθυνες και ποινες.

Άρα καταλήγουμε,  κάτι δεν μπορεί να αποδειχθεί π.χ. δόγμα θρησκείας τύπου ισλάμ/κομμουνισμού κ.ο.κ μπορείς να το αντέξεις στο facebook ως αλήθεια.

Ε απλά θεώρησε ένα ενοχλητικό ψέμα κάποιου ως θρησκεία και το πρόβλημα λύθηκε. Μαζί σου είμαι. Εγώ δεν θέλω λογοκρισία και κεντρικό έλεγχο αλήθειας. 

Μελέτησε λίγο τί είναι ο διαχωρισμός εξουσιών.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, oKoBoko είπε

Άρα καταλήγουμε,  κάτι δεν μπορεί να αποδειχθεί π.χ. δόγμα θρησκείας τύπου ισλάμ/κομμουνισμού κ.ο.κ μπορείς να το αντέξεις στο facebook ως αλήθεια.

Ε απλά θεώρησε ένα ενοχλητικό ψέμα κάποιου ως θρησκεία και το πρόβλημα λύθηκε. Μαζί σου είμαι. Εγώ δεν θέλω λογοκρισία και κεντρικό έλεγχο αλήθειας. 

Μελέτησε λίγο τί είναι ο διαχωρισμός εξουσιών.

Το να λεγονται ψεμματα ή παραπληροφορησεις για μια πανδημια και τα εμβολια για την καταπολεμηση της να το θεωρησουμε θρησκεια και τα θυματα που προκυπτουν μαρτυρες της; Εισαι σοβαρος; Ζεις στον μεσαιωνα και πιστευεις πως οι ασθενεις ειναι το κακο πνευμα που μπαινει μεσα σου; Στον συγχρονο κοσμο ολα αυτα μπορουν να αποδειχθουν και να ελεχθουν ανεξάρτητα απο αλλους επιστημονες.

Συμφωνα με την λογικη σου λοιπον οτι δε θες λογοκρισια και κεντρικο ελεγχο αληθειας, αρκει να μην σε επηρεαζει προσωπικα. Αν σε επηρεαζει προσωπικα πρεπει να μπει αυτεπαγγελτα εισαγγελεας και τοτε να γινει λογοκρισια και κεντρικος ελεγχος της αληθειας - επειδη σε επηρεασε και πρεπει το κρατος να επεμβει απο μονο του για να σε προστατεψει. Το αφηνω να το σκεφτεις λιγο ποσο λογικο ειναι αυτο που λες 😉

Επεξ/σία από asmilon
  • Like 2
  • Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μάλλον τώρα εισέπραξε άλλη "πίεση" από τον Trump 😁

το metaverse δεν πούλησε και χρειάζεται λεφτά , τι να κάνει και αυτός , κλέφτης να γίνει;

Επεξ/σία από shadowlike

Αναφορά σε κείμενο

Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ εκτιμά πλέον ότι κακώς δέχτηκε να "λογοκρίνει" περιεχόμενο το οποίο δημοσιευόταν στο Facebook και το Instagram στη διάρκεια της πανδημίας του κορονοΐού.

τι ελεεινός γυμνοσάλιαγκας είναι αυτός ο τύπος πραγματικά.

1 ώρα πριν, billdanos είπε

Αλήθεια, αυτή τη φράση αν τη διάβαζε ο ίδιος ο Βολταίρος πιστεύεις πως θα συμφωνούσε μαζί της? 😛 

Πωωω ρε φίλε τι περισπούδαστη απάντηση ήταν αυτή; 

Δηλαδή εσύ δεν συμφωνείς;  

Άσε τον Βολταίρο εκεί που είναι και ανέπτυξέ μας την θεωρία σου...μόρφωσέ μας δάσκαλε!

• Like 2

1 ώρα πριν, kokoviosR είπε

Σου απανταω ακριβως επί του θεματος και μου απαντας αλλα λογια να αγαπιομαστε. Μίιλησα μονο για ομολογημενη λογοκρισία κορυφαιων επιστημονων. 

Περαν αυτου τα προβληματα ξεκινησαν απο την ΑΠΟΚΡΥΨΗ δεδομενων απο τους πλεον επισημους κρατικους φορεις. Αποτέλεσμα ηταν  μια αθλια αντιμετωπιση της πανδημιας με χειριστα αποτελεσματα (θανατοι κλπ). Κλεινω εδω.

Εγώ τον Δρ. Ι. Ιωαννίδη μια χαρά τον άκουγα πάντως.

To θέμα ήταν ότι ποστ στα σοσιαλ δεν έκαναν οι σοβαροί επιστήμονες αλλά ο Πετράκος και παρόμοιοι.

Λάθη φυσικά και έγιναν. Ήταν όμως σε κάτι που δεν ξέραμε και όχι με δόλο όπως πολλοί άφηναν να εννοηθεί.
Δεν μπαίνω σε πιο βάθος γιατί έχει ζητηθεί να το αποφύγουμε και όντως το θέμα έχει εξαντληθεί στο παρελθόν.

1 ώρα πριν, Bil79 είπε

Εεεελα! Φέρτε μου ένα σύννεφο να πέσω....

Και το twitter έτσι ήταν, έπεφτε τσεκούρι σε ότι δεν ευθυγραμμιζοταν με την επίσημη γραμμή, γι αυτό τους χάλασε τη σούπα ο Μασκ...

Just saying....

Το twitter πέρασε στα χέρια του Μασκ τέλος του 22 ο Κορονοϊος άρχισε τέλος του 19....

• Like 1
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...