Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω πάρει ήδη τα υπόλοιπα κομμάτια για το νέο σύστημα και μένει μόνο η κάρτα.

Έχουμε:

Ryzen 5 5600,b550m msi pro vdh, 16gb ram 3600 ripjaw, 750w be quiet τροφοδοτικό, 1tb crucial p3 nvme gen3.

Το budget είναι γύρω στα 300-350.

Για μεταχειρισμένες η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι λίγο οπότε δεν νομίζω να πάω προς τα εκεί. Από αυτά που έχω ψάξει κοιτάω για 6700xt η 6750xt, στο Σκρουτζ βρίσκω υλοποίηση της biostar και της asrock  αντίστοιχα ,γύρω στα 340 η καθεμία.

Εσείς τι έχετε να προτείνετε? Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Αν βρεις υλοποίηση της sapphire στο μπάτζετ σου θα είναι η καλύτερη επιλογή.  Η μεταχειρισμένη από μέλη με θετικές αξιολογήσεις (αν έχει και εγγύηση ακόμα καλύτερα)  δεν είναι κακή επιλογή. Ο,τι κάρτες πήρα από ινσομνια μέχρι τώρα ήταν εντάξει.

• Λύση
Δημοσ.

Της Biostar είχα την 6700ΧΤ,ανέβαζε αρκετή θερμοκρασία και έκανε σαν αεροπλάνο.Δλδ για να καταλάβεις έπρεπε να φτάνουν σχεδόν 3000rpm οι ανεμιστήρες της και έφτανε 78 πυρήνα και 98-99 hot spot.Μονο με αρκετό uv και uc γινόταν καπως δουλειά,καθόταν γύρω στο 70αρι πυρήνα.Στην θέση σου θα την απέφευγα.

Καλύτερα να κοιτάξεις για 7600ΧΤ που βλέπω στα 330€ την pulse.Αν μπορούσες να ανέβεις ένα 50αρικο να πας για την 7700ΧΤ θα ήσουν αρχηγός αλλά αν δεν μπορείς με τίποτα,τότε η 7600ΧΤ είναι καλύτερη επιλογή.

• Like 1
Δημοσ.

Κοίταζα λίγο 7600xt vs 6750xt και η αλήθεια είναι ότι δεν εντυπωσιάστηκα. Αλλά τώρα βλέπω ότι όντως κοντά στα 400 έχει την 7700xt της sapphire που φαίνεται πολύ καλή περίπτωση και ίσως προχωρήσω έτσι 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 28/8/2024 στις 11:10 ΠΜ, xristakos95 είπε

Έχω πάρει ήδη τα υπόλοιπα κομμάτια για το νέο σύστημα και μένει μόνο η κάρτα.

Έχουμε:

Ryzen 5 5600,b550m msi pro vdh, 16gb ram 3600 ripjaw, 750w be quiet τροφοδοτικό, 1tb crucial p3 nvme gen3.

Το budget είναι γύρω στα 300-350.

Για μεταχειρισμένες η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι λίγο οπότε δεν νομίζω να πάω προς τα εκεί. Από αυτά που έχω ψάξει κοιτάω για 6700xt η 6750xt, στο Σκρουτζ βρίσκω υλοποίηση της biostar και της asrock  αντίστοιχα ,γύρω στα 340 η καθεμία.reactoonz free

Εσείς τι έχετε να προτείνετε? Ευχαριστώ πολύ!

Γεια σου! Από αυτά που λες, τόσο η 6700xt όσο και η 6750xt είναι εξαιρετικές επιλογές για το σύστημά σου, ειδικά για το budget που διαθέτεις. Η Biostar και η Asrock είναι καλές εταιρείες, αν και δεν είναι τόσο δημοφιλείς όσο άλλες μάρκες. Ωστόσο, θα σου πρότεινα να δεις και άλλες υλοποιήσεις αν βρεις, ίσως από MSI ή Gigabyte, για λίγο καλύτερη ποιότητα κατασκευής και ψύξης. Σίγουρα όμως είναι πολύ καλές επιλογές για gaming.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...