Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει βρει κανείς online κανα μαγαζί ? Όλοι σπρώχνουν πλέον χάπια και κάποια άλλη αμπούλα που εκτός πιο ακριβά θέλει να κοιτάω και ημερομηνίες μιας και έχουν διαφορετική διάρκεια . Advocate/vectra δεν καλύπτει ψώρα σίγουρα και νομίζω κάποια απο τις 2 ούτε όλα τα ενδοπαράσιτα

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, korakios είπε

Έχει βρει κανείς online κανα μαγαζί ? Όλοι σπρώχνουν πλέον χάπια και κάποια άλλη αμπούλα που εκτός πιο ακριβά θέλει να κοιτάω και ημερομηνίες μιας και έχουν διαφορετική διάρκεια . Advocate/vectra δεν καλύπτει ψώρα σίγουρα και νομίζω κάποια απο τις 2 ούτε όλα τα ενδοπαράσιτα

Online δε θα βρεις (εύκολα) κανονικές αμπούλες γιατί νομίζω είναι θέμα με τη νομοθεσία περί κτηνιατρικών φαρμάκων. Εδώ και χρόνια το μόνο που βρίσκεις online είναι οι "φυσικές" που δεν είναι φάρμακα και δεν κάνουν τίποτα.

Πάρε χάπι για ενδοπαράσιτα και μια απλή αμπούλα για τα εξωπαράσιτα. Η τιμή δε θα έχει διαφορά στο σύνολο. Απλά προσοχή στη δραστική ουσία του χαπιού αν έχετε σκουλήκι της καρδιάς στην περιοχή και δεν έχεις κάνει πρόληψη για να είσαι σίγουρος.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, DreamAxe είπε

Πάρε χάπι για ενδοπαράσιτα και μια απλή αμπούλα για τα εξωπαράσιτα.

αυτό προσπαθώ να αποφύγω

Η τιμή δε θα έχει διαφορά στο σύνολο.

δεν είναι τόσο η τιμή , κανα 10ευρω το δίμηνο παραπάνω , απλά έχουν διαφορετική διάρκεια και πρέπει να κοιτάω πότε να δίνω το ένα και πότε το άλλο

Online δε θα βρεις (εύκολα) κανονικές αμπούλες γιατί νομίζω είναι θέμα με τη νομοθεσία περί κτηνιατρικών φαρμάκων.

όντως κάποια site γράφουν για συνταγη απο κτηνίατρο που αν τον ζαλίσω ίσως κάτι γίνει

Εδώ και χρόνια το μόνο που βρίσκεις online είναι οι "φυσικές" που δεν είναι φάρμακα και δεν κάνουν τίποτα.

ναι , δεν τα κοιτάω καν . Για κάποιο λόγο την έχουν σαμποτάρει (τη stronghold) οι κτηνίατροι ,τουλάχιστον Βόλο που είμαι

Μάλλον σε advocate θα καταλήξω

Απλά προσοχή στη δραστική ουσία του χαπιού αν έχετε σκουλήκι της καρδιάς στην περιοχή και δεν έχεις κάνει πρόληψη για να είσαι σίγουρος.

η advocate έκανε και αυτή πρόληψη , απλά δε θυμάμαι τι ακριβώς δεν κάλυπτε σε σχέση με τη stronghold

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.

Έχω γάτα-(ες), όχι σκύλο, απλά τ' αναφέρω.

20 minutes ago, korakios said:

αυτό προσπαθώ να αποφύγω

Γιατί; Δυσκολία στο να το πάρει; Αν μπορείς να δώσεις χάπι, κάντο, φαρμακευτικά είναι πιο καλή λύση. Αν δε το παίρνει με τίποτα, είσαι άτυχος.

20 minutes ago, korakios said:

Για κάποιο λόγο την έχουν σαμποτάρει (τη stronghold) οι κτηνίατροι ,τουλάχιστον Βόλο που είμαι

Όλα τα σκευάσματα με σελαμεκτίνη, αποκλείεται. Θα βρεις κάποια άλλη μάρκα με την ουσία που θες. Αν και πιθανότατα μιλάμε για εποχική έλλειψη, όχι ότι τη «σαμπόταραν». Επ' ευκαιρίας, πολλά καταστήματα δίνουν αμπούλες στο χέρι, αλλά δε τα έχουν στο eshop (που εκεί όντως έχουν μόνο τ' άθλια φυτικά).

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Haldol είπε

Αν και πιθανότατα μιλάμε για εποχική έλλειψη, όχι ότι τη «σαμπόταραν».

έχει 3 σχεδόν χρόνια , με το ζόρι έβρισκα

5 λεπτά πριν, Haldol είπε

Γιατί; Δυσκολία στο να το πάρει; Αν μπορείς να δώσεις χάπι, κάντο, φαρμακευτικά είναι πιο καλή λύση. Αν δε το παίρνει με τίποτα, είσαι άτυχος.

όλα τα τρώει , το να δίνω 2 διαφορετικά πράγματα θέλω να αποφύγω

6 λεπτά πριν, Haldol είπε

Επ' ευκαιρίας, πολλά καταστήματα δίνουν αμπούλες στο χέρι, αλλά δε τα έχουν στο eshop (που εκεί όντως έχουν μόνο τ' άθλια φυτικά).

αμπούλες ναι , stronghold όχι

7 λεπτά πριν, Haldol είπε

Όλα τα σκευάσματα με σελαμεκτίνη, αποκλείεται. Θα βρεις κάποια άλλη μάρκα με την ουσία που θες.

θα το ψάξω , αν και 3 κτηνίατροι τη vectra σπρώχνουν σε συνδυασμό με κάποιο χάπι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...