kostasbm Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 έχω ένα λαπτοπ πεταμένο σε ντουλαπι με windows 7 το οποίο θέλει ο ανηψιος μου αλλά παίρνω ένα μυνημα για password με το που βγαινει το logo αν θυμόμουν τι είχα κάνει θα ήταν καλά......προσπάθησα να μπω στο ΒΙΟΣ αλλά με κανένα συνδυασμό Φ1 2 8 10 del δε μπαινει επειδή είμαι έτοιμος να το ανοίξω για να κάνω ρεσετ από τη μπαταρία του ΒΙΟΣ μήπως υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για δώστε καμμία ιδέα..... ευχαριστώ
kostasbm Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, KaRLoSSaLoNiKa said: F9 bios key δεν καταλαβαίνει τίποτα ...υποψιάζομαι μήπως η μπαταρια του ΒΙΟΣ έχει τελειώσει.......και πρέπει να εντοπίσω που είναι....... Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2024 από kostasbm
LLLEFTERIS Δημοσ. 31 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2024 Στις 28/8/2024 στις 10:11 ΠΜ, kostasbm είπε έχω ένα λαπτοπ πεταμένο σε ντουλαπι με windows 7 το οποίο θέλει ο ανηψιος μου αλλά παίρνω ένα μυνημα για password με το που βγαινει το logo αν θυμόμουν τι είχα κάνει θα ήταν καλά......προσπάθησα να μπω στο ΒΙΟΣ αλλά με κανένα συνδυασμό Φ1 2 8 10 del δε μπαινει επειδή είμαι έτοιμος να το ανοίξω για να κάνω ρεσετ από τη μπαταρία του ΒΙΟΣ μήπως υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για δώστε καμμία ιδέα..... ευχαριστώ Αν ο κωδικος ειναι στο Bios και να προσπαθησεις αν μπεις στο Bios παλι κωδικο θα σου ζητησει για να μπει, εκτος και αν ειναι στα Windows και θελεις να κανεις Format Reset απο την μπαταριοα δεν κανεις δηλαδη δεν ξεκλειδωνει το Bios θα πρεπει να μας πεις το μοντελο ακριβως να δουμε με ποιον τροπο ξεκελιδωνει.
kostasbm Δημοσ. 31 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2024 19 minutes ago, LLLEFTERIS said: Αν ο κωδικος ειναι στο Bios και να προσπαθησεις αν μπεις στο Bios παλι κωδικο θα σου ζητησει για να μπει, εκτος και αν ειναι στα Windows και θελεις να κανεις Format Reset απο την μπαταριοα δεν κανεις δηλαδη δεν ξεκλειδωνει το Bios θα πρεπει να μας πεις το μοντελο ακριβως να δουμε με ποιον τροπο ξεκελιδωνει. x409fa-bv311 ........στο ΒΙΟΣ πρεπει να ειναι γιατι δεν φορτωνει καθολου και ζηταει πασσ με το που ανοιγει το logo..........και ματια που εριξα δεν εχει μπαταρια οπως εχουν τα desktop στο ΒΙΟΣ.....
LLLEFTERIS Δημοσ. 31 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2024 5 λεπτά πριν, kostasbm είπε x409fa-bv311 ........στο ΒΙΟΣ πρεπει να ειναι γιατι δεν φορτωνει καθολου και ζηταει πασσ με το που ανοιγει το logo..........και ματια που εριξα δεν εχει μπαταρια οπως εχουν τα desktop στο ΒΙΟΣ..... Δοκιμασε αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα