manolis27 Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Διαθέσιμο budget: 400-700 Απόσταση και γωνία θέασης: 3-4 ΜΕΤΡΑ Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο [ταινιες (αναφερτε την πηγή : torrent, bluray, dvd, netflix), gaming, pc monitor (αυτό βεβαία είναι σε άλλη ενότητα του φορουμ), digea, κτλ]: NETFLIX,DISNEY,STREMIO και λιγο PS5 αλλα σε γενικες γραμμες κυριως ταινιες σειρες προτίμηση σε μέγεθος (γιατί "size matters "): νομιζω πανω απο 45 (δεν ξερω ποσο ειναι το καταλληλο) Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: οχι Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ( 3D, smart, ultra HD, HDR κτλ): σιγουρα smart κατα τα αλλα θα ηθελα οσο το δυνατον καλυτερη εικονα στις σειρες-ταινιες γιατι χτυπαει ο ηλιος στην τηλεροραση και το απογευμα δεν μπορουμε να δουμε ταινιες που ειναι σκοτεινες παρα μονο το βραδυ(δεν ξερω αν υπαρχει λυση σε αυτο) Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : οχι Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά): δεν εχω καποιο συγκεκριμενο αλλα θα προτιμουσα καποιο μεγαλο πχ κωτσοβολο για να παω να την παρω κατευθειαν αλλιως και εχει μεγαλη διαφορα θα κινηθω μεσω σκρουτζ. Επεξ/σία 28 Αυγούστου από manolis27 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaptainChris Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου TCL 55C61B Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
super tramp Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 1 ώρα πριν, CaptainChris είπε TCL 55C61B CaptainChris την υποστηρίζει η Ελληνική αντιπροσωπεία σε περίπτωση που πάθει κάτι, ή είναι παραεισαγωγή? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis_vts Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 4 ώρες πριν, super tramp είπε CaptainChris την υποστηρίζει η Ελληνική αντιπροσωπεία σε περίπτωση που πάθει κάτι, ή είναι παραεισαγωγή? Ευχαριστώ. Θα σου πει λογικά ότι έχει εγγύηση και ότι είναι οι καλύτερες. Σε διπλανό θέμα μας τις έβγαλε καλύτερες από oled. Σόρρυ για το off topic εγώ δεν θα κοίταζα tcl. Μια καλή κινεζιά είναι. Αλλά είναι "καλός πωλητής"... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaptainChris Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 18 ώρες πριν, jimis_vts είπε Θα σου πει λογικά ότι έχει εγγύηση και ότι είναι οι καλύτερες. Σε διπλανό θέμα μας τις έβγαλε καλύτερες από oled. Σόρρυ για το off topic εγώ δεν θα κοίταζα tcl. Μια καλή κινεζιά είναι. Αλλά είναι "καλός πωλητής"... Δηλαδή οι Samsung και LG πόσο καλύτερες είναι που είναι Κορεάτικες και ποιο ακριβές; Σχεδόν όλες οι συσκευές που αγοράζουμε στην Κίνα δεν κατασκευάζονται; Μόνο η Sony παραμένει Ιαπωνική αλλά και αυτή έχει τα προβλήματα της στα τελευταία μοντέλα. Το ότι προτείνω TCL τηλεοράσεις προέρχεται από την προσωπική μου εμπειρία μιας και έχω συσκευές της εταιρείας και είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis_vts Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, CaptainChris είπε Δηλαδή οι Samsung και LG πόσο καλύτερες είναι που είναι Κορεάτικες και ποιο ακριβές; Σχεδόν όλες οι συσκευές που αγοράζουμε στην Κίνα δεν κατασκευάζονται; Μόνο η Sony παραμένει Ιαπωνική αλλά και αυτή έχει τα προβλήματα της στα τελευταία μοντέλα. Το ότι προτείνω TCL τηλεοράσεις προέρχεται από την προσωπική μου εμπειρία μιας και έχω συσκευές της εταιρείας και είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Άλλη εμπειρία στα πάνελ, καμία σχέση σε ποιότητα οθόνης. Σε ίδιες ιντσες περισσότερες dimming zones. Αλλά όχι και να βάλουμε tcl ποιο πάνω κι από oled. Η χειρότερη oled είναι καλύτερη από την καλύτερη tcl. Γιατί?? Γιατί σαν τεχνολογία είναι ανώτερη... Τώρα για sony άστο μη πιάσουμε ειδικά στα καλύτερα μοντέλα. Πας να συγκρίνεις τι ακριβώς? A90k κλπ κλπ. Ούτε σαν ιδέα δεν τις αγγίζει η tcl. Είναι απλά μια καλή κινεζιά και ίσως λίγο πιο καλές από φτηνές τύπου toshiba, f&u... Επεξ/σία 29 Αυγούστου από jimis_vts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
listener Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Στα 3 μέτρα 55", στα 3,5 μέτρα 65", στα 4 μέτρα 75" , για θέαση τηλοπτικών καναλιών . Αν το περιεχόμενο είναι ποιότητας 4K HDR ,Netflix,Disney+,Apple tv,gaming τότε: Στα 3 μέτρα 65"+, στα 3,5 μέτρα 75"+, στα 4 μέτρα 85"+. Ποια είναι η κύρια θέση θέασης , σε τι απόσταση; Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου από listener Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis27 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 9 λεπτά πριν, listener είπε Στα 3 μέτρα 55", στα 3,5 μέτρα 65", στα 4 μέτρα 75" , για θέαση τηλοπτικών καναλιών . Αν το περιεχόμενο είναι ποιότητας 4K HDR ,Netflix,Disney+,Apple tv,gaming τότε: Στα 3 μέτρα 65"+, στα 3,5 μέτρα 75"+, στα 4 μέτρα 85"+. Ποια είναι η κύρια θέση θέασης , σε τι απόσταση; περιπου 3-3,5 μετρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georsev Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Στις 29/8/2024 στις 1:00 ΠΜ, jimis_vts είπε Θα σου πει λογικά ότι έχει εγγύηση και ότι είναι οι καλύτερες. Σε διπλανό θέμα μας τις έβγαλε καλύτερες από oled. Σόρρυ για το off topic εγώ δεν θα κοίταζα tcl. Μια καλή κινεζιά είναι. Αλλά είναι "καλός πωλητής"... Δεν ξερω από tcl αν και σκέφτομαι να αγοράσω διότι εχω samsung qled και παρέδωσε πνεύμα στα 2,5 χρόνια...απαράδεκτο για 800ε τηλεόραση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis_vts Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 5 ώρες πριν, georsev είπε Δεν ξερω από tcl αν και σκέφτομαι να αγοράσω διότι εχω samsung qled και παρέδωσε πνεύμα στα 2,5 χρόνια...απαράδεκτο για 800ε τηλεόραση... Να πας σε lg ή sony αν σε παίρνει οικονομικά. Αλλιώς samsung με 5ετη ασφάλιση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskost Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 9 ώρες πριν, georsev είπε Δεν ξερω από tcl αν και σκέφτομαι να αγοράσω διότι εχω samsung qled και παρέδωσε πνεύμα στα 2,5 χρόνια...απαράδεκτο για 800ε τηλεόραση... Να αποφεύγεις τις τηλεοράσεις led, να προτιμάς οπισθίου φωτισμού, βγάζει και η samsung, είναι βέβαια πιο ακριβές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
listener Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, manoskost είπε Να αποφεύγεις τις τηλεοράσεις led, να προτιμάς οπισθίου φωτισμού, βγάζει και η samsung, είναι βέβαια πιο ακριβές. Οι τεχνολογίες στις τηλεοράσεις είναι 2 : η LCD και η OLED. Στις LCD επειδή υπάρχει ο οπίσθιος φωτισμός(backlight) ανάλογα με την τοπολογία χωρίζονται σε Direct LED (mini LED, FALD ,απλές,έχουν τα LED πίσω σε όλη την πλάτη της οθόνης ) και σε Edge LED (έχουν τα LED στο κάτω μέρος). Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου από listener 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
listener Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Στις 12/9/2024 στις 11:40 ΠΜ, manolis27 είπε περιπου 3-3,5 μετρα 65" προτείνω για Netflix,Disney+,Stremio και λίγο PS5 ,αλλα σε γενικες γραμμες κυριως ταινιες σειρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis27 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, listener είπε 65" προτείνω για Netflix,Disney+,Stremio και λίγο PS5 ,αλλα σε γενικες γραμμες κυριως ταινιες σειρες. ευχαριστω για τις απαντησεις σας, θα περιμενω black friday να βγει καμια προσφορα για oled αλλιως θα παω σε tcl Που ειναι και οικονομικες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marduk1 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου LG LED 65UT81006 τι λετε για αυτην εδω?ελεγα για 55 κ οχι 65 https://www.skroutz.gr/s/53916661/LG-Smart-Tileorasi-55-4K-UHD-LED-55UT81006LA-HDR-2024.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα