thessalos_ Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου Καλησπέρα..Επειδή με έχουν ζαλίσει να μπω σε μια πλατφόρμα "επενδυτική" τύπου ponzi που ακούγεται πολύ τώρα τελευταία και επειδή δεν το έχω με αυτά, εκτός από το αρχικό κεφάλαιο αν δεν προλάβεις να το βγάλεις τι άλλο ρισκάρεις να χάσεις και τι κίνδυνοι θεωρητικά υπάρχουν? 2
gorge18 Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Γενικα ρισκαρεις να χασεις. Φιλους, ζωη κλπ Επεξ/σία 28 Αυγούστου από gorge18
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου 3 ώρες πριν, thessalos_ είπε Καλησπέρα..Επειδή με έχουν ζαλίσει να μπω σε μια πλατφόρμα "επενδυτική" τύπου ponzi που ακούγεται πολύ τώρα τελευταία και επειδή δεν το έχω με αυτά, εκτός από το αρχικό κεφάλαιο αν δεν προλάβεις να το βγάλεις τι άλλο ρισκάρεις να χάσεις και τι κίνδυνοι θεωρητικά υπάρχουν? Δεν είναι ότι σε έχουν ζαλίσει να συμμετεχεις σε μια απάτη αλλά το θες και εσύ. 2 2
StamTheMan Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου 3 ώρες πριν, thessalos_ είπε τι άλλο ρισκάρεις να χάσεις Φιλους,γνωστους και συγγενεις.
mariosnik_ Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου Εμένα με έχουν ζαλίσει με μια άλλη απάτη. Λενε ότι σας χαρίζουμε 1 εκ. ευρώ, αλλά πρώτα στείλτε μας το 0.5% ως έξοδο εμβάσματος, φακέλου και ελέγχου γνησιότητας των στοιχείων μου. Τους λέω στείλτε μου πρώτα εσείς το 1 εκ. μειωμένο κατά 0.5% με τα έξοδα που θέλετε και είμαστε κομπλέ. 4
gorge18 Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, mariosnik_ είπε Εμένα με έχουν ζαλίσει με μια άλλη απάτη. Λενε ότι σας χαρίζουμε 1 εκ. ευρώ, αλλά πρώτα στείλτε μας το 0.5% ως έξοδο εμβάσματος, φακέλου και ελέγχου γνησιότητας των στοιχείων μου. Τους λέω στείλτε μου πρώτα εσείς το 1 εκ. μειωμένο κατά 0.5% με τα έξοδα που θέλετε και είμαστε κομπλέ. Και εσενα ο πρίγκιπας;;; Νομιζα οτι ηταν μονο σε εμενα και οτι ειχαμε κατι μοναδικο με αυτον... Δεν το πιστευω... Επεξ/σία 28 Αυγούστου από gorge18 1 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις