geo9419 Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου Ασχολούμαι πάνω απο 25 χρονια με το ιντερνετ και τους υπολογιστές. Τέτοιο πράγμα δεν μου εχει ξανασυμβεί. Ξαφνικά ενώ έκανα πλοήγηση μέσω WiFi μου κόπηκε το ιντερνετ. Έκανα switch off και on το wifi αμέσως αλλά τίποτα. Από το κινητό μου όλα λειτουργούσαν άψογα άρα δεν ειχε πρόβλημα η σύνδεση και το router. Δοκίμασα restart λαπτοπ δυο φορές, restart router, καλώδιο ethernet δεν ήθελε με τίποτα να μπει στο router. Δοκίμασα να μπω και στο δίκτυο του γείτονα που εχω τους κωδικούς τίποτα. (γίνοταν η συνδεση αλλά ιντερνετ νεκρό) Στην αρχή νόμιζα οτι χάλασε η κάρτα Wifi αλλά το Ethernet δεν λειτουργούσε και αυτό. Κάνω ενα windows update σε μια αναβάθμιση που μου είχε ερθει την προηγούμενη εβδομάδα κάνει restart και το ιντερνετ επανερχετε κανονικά. Δεν ήταν οτι μου μπλόκαρε το ιντερνετ αλλά ότι δεν μπορούσα να μπώ στο router μου. Θα παιδευόμουνα όλο το βραδυ με τις μακακιες τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου Εμ βέβαια. Τι νόμιζες; Αν δεν κάνεις το update το σύστημα σου δεν είναι προστατευμένο οπότε κινδυνεύει όλο το οικιακό σου δίκτυο και κατ επέκταση όλο το ίντερνετ. Οπότε άλλη φορά να κάνεις όλα τα updates στην ώρα τους, σαν καλό παιδί. 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα