Προς το περιεχόμενο

Μini PC Ninkear N4 | AMD Ryzen 7 4800U | 16 GB RAM | 512 GB SSD | Windows 11 | 223 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, devaggos είπε

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις @Antretng και @fagoura. Απο bios οπως ειπα δεν εχω advanced tab και δεν βρηκα τροπο να το ξεκλειδώσω καπως.
Από windows προτεινουν να βαλεις το Maximum processor state στο 99% αλλά αυτό έριχνε εντελως τα ρολογια στα 1,7ghz και ειχε διαφορά στο performance.

Απόκρυψη περιεχομένων

image.png.8754f02484559335406b2848a194ae36.png

Η καλύτερη λύση που βρήκα τελικά είναι μια αλλαγή στο registry όπως δειχνει εδώ στο βίντεο, που σε ενεργοποιεί μια εξτρά επιλογη στα power options των windows και εμφανίζεται αυτό: 

Απόκρυψη περιεχομένων

image.png.3eaa9e8485f928750683359d3a731d0e.png

Το οποίο ήταν by default στο Aggressive. Το έκανα disabled και παιζει πολυ καλυτερα, με ρολόγια από 2 εως 3ghz 

Τα εγραψα σε περίπτωση που θέλει και κάποιος άλλος να κανει τέτοιες ρυθμίσεις :) 

Αυτο ειναι αντιστοιχο του eco mode το οποιο δεν στο εμφανιζε σαν ρυθμισεις. Παλι καλα που το εμφανισες εστω ετσι.

Οποτε σε ενοχλουσε το ανεμιστηρι του soc ή του κουτιου; Εγω σκεψου ενα GMKtec M6 (με τον Ryzen 5 6600H) αυτο που ενοχλουσε ηταν το 40ρι ανεμιστηρι και οχι του soc. Μηπως αλλαζοντας και εσυ το ανεμιστηρακι με πλαστικες βίδες ή κανοντας καμια πατεντα με 120ρι απο πανω (συνηθως χωραει) εβρισκες την υγεία σου.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εγω εχω θεμα με ανεμιστηρακι (το πηρα για ενα φιλο).

Και παλι ομως για την τιμη του ειναι τρελο vfm, τοσο που σκεφτομαι να παρω και εγω ενα.

Ξερετε αν το εχουν ξαναβγαλει σε κατω απο 200 ευρω ξανα?

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Antretng είπε

Αυτο ειναι αντιστοιχο του eco mode το οποιο δεν στο εμφανιζε σαν ρυθμισεις. Παλι καλα που το εμφανισες εστω ετσι.

Οποτε σε ενοχλουσε το ανεμιστηρι του soc ή του κουτιου; Εγω σκεψου ενα GMKtec M6 (με τον Ryzen 5 6600H) αυτο που ενοχλουσε ηταν το 40ρι ανεμιστηρι και οχι του soc. Μηπως αλλαζοντας και εσυ το ανεμιστηρακι με πλαστικες βίδες ή κανοντας καμια πατεντα με 120ρι απο πανω (συνηθως χωραει) εβρισκες την υγεία σου.

ενα ανεμιστηρα πρεπει αν εχει για ολα αποτι κτλβαινω

Spoiler

MiNi-PC-N4-4600H-__10.jpg?v=1732947304

MiNi-PC-N4-4600H-__11.jpg?v=1732947302

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, devaggos είπε

ενα ανεμιστηρα πρεπει αν εχει για ολα αποτι κτλβαινω

Απόκρυψη περιεχομένων

MiNi-PC-N4-4600H-__10.jpg?v=1732947304

MiNi-PC-N4-4600H-__11.jpg?v=1732947302

Αν ειναι οντως ετσι, οι μνημες παιζει να μην εχουν καθολου air flow.

Τεσπα. Κυνηγαμε mini pc με δυνατα specs αλλα τελικα, επειδη δεν ειναι για πολλα ζορισματα, δεν θα διαφερει τοσο η χρηση απο ενα με N100 που θα ηταν και αθορυβο στη τελικη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...