Προς το περιεχόμενο

Nova TV & Cosmote TV. Πως ακυρώνω το ένα από τα δύο χωρίς ακυρωτικά τέλη;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω Nova τηλέφωνο-internet και τηλεόραση. Με κάλεσαν λίγες μέρες πριν δημοσιοποιήσουν την συμφωνία με την Cosmote και ανανέωσαν την συνδρομή μου για δύο χρόνια (η συνδρομή μου έληγε μέσα Σεπτεμβρίου και με κάλεσαν τον Ιούνιο). Το πρόβλημα είναι πως έχω και COSMOTE TV και τώρα με την συμφωνία που έκαναν δεν με συμφέρει να έχω και τα δύο και να πληρώνω δύο συνδρομές.

Σκέφτηκα να διατηρήσω τον Cosmote TV γιατί έχει ένα κανάλι που με ενδιαφέρει και να διακόψω την Nova TV από το άλλο πακέτο. Μίλησα με την Nova και μου ζητάνε 120 ευρώ ακυρωτικά τέλη. Μπορώ να κάνω κάτι ν' αποφύγω αυτά τα τέλη ή πρέπει να τα πληρώσω;
Πιστεύω πως έπρεπε να υπήρχε μία πρόβλεψη για τους υφιστάμενους πελάτες και των δύο... 

• Haha 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ιδιο διλλημα εχουμε .

Και εμενα με πηραν τον Ιουνιο απο Νοβα ( απο δορυφορο ) και ανανέωσα για δυο χρονια. χωρις να ξερω την συμφωνια. Το συμβολαιο με τον cosmote TV ( απο δορυφορο ) ληγει τον Δεκεμβριο.

Το Νοβα εχει τα EUROSPORT ( ΤΕΝΝΙΣ US OPEN κτλ ) που δεν περιλαμβανονται αν δεν κανω λαθος στην συμφωνια  για ανταλλαγη

Internet και τηλ εχω απο Cosmote    και λογω προσφορας εστω μικρης για NETFLIX ισως κρατησω  μονο cosmote αν και με προβληματιζουν τα eurosport με θελω να τα εχω

Το έκαναν σε πολλούς αυτό με την ανανέωση όπως διαβάζω. Επίσης μου ζήτησαν 120 ευρώ για να διακόψω μόνο την Nova TV από το πακέτο που έχω με την Nova (τηλέφωνο-Internet-Τηλεόραση) . Την Cosmote δεν θέλω να την κόψω... ίσως κάποια στιγμή πλέον πάω μόνο στη Cosmote και με χάσει εντελώς από πελάτη η Nova .

14 ώρες πριν, nmamag είπε

Το ιδιο διλλημα εχουμε .

Και εμενα με πηραν τον Ιουνιο απο Νοβα ( απο δορυφορο ) και ανανέωσα για δυο χρονια. χωρις να ξερω την συμφωνια. Το συμβολαιο με τον cosmote TV ( απο δορυφορο ) ληγει τον Δεκεμβριο.

Το Νοβα εχει τα EUROSPORT ( ΤΕΝΝΙΣ US OPEN κτλ ) που δεν περιλαμβανονται αν δεν κανω λαθος στην συμφωνια  για ανταλλαγη

Internet και τηλ εχω απο Cosmote    και λογω προσφορας εστω μικρης για NETFLIX ισως κρατησω  μονο cosmote αν και με προβληματιζουν τα eurosport με θελω να τα εχω

To εγραψα και σε αλλο θεμα, εγω που ανανεωσα Ιουνιο νοβα τηλοραση μονο, μου ειπαν  οτι μπορω να το διακοψω χωρις πεναλτι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε

To εγραψα και σε αλλο θεμα, εγω που ανανεωσα Ιουνιο νοβα τηλοραση μονο, μου ειπαν  οτι μπορω να το διακοψω χωρις πεναλτι.

Ποτε στο ειπαν και που? 

Αυτο που μπορεις να διακοψεις ειναι τα εξτρα καναλια για το 3Ε. Μεχρι πριν λιγες μερες που ρωτησα τοσο σε καταστημα οσο και στο chat μου ειπαν 120Ε ειναι το penalty. Κι εγω Ιουνιο ανανεωσα.

Edit: Ξαναμιλησα μολις με την εξυπηρετηση. Δεν υπαρχει αυτο που λες. 120Ε κοστος διακοπης.

Επεξ/σία από stcp

16 λεπτά πριν, stcp είπε

Ποτε στο ειπαν και που? 

Αυτο που μπορεις να διακοψεις ειναι τα εξτρα καναλια για το 3Ε. Μεχρι πριν λιγες μερες που ρωτησα τοσο σε καταστημα οσο και στο chat μου ειπαν 120Ε ειναι το penalty. Κι εγω Ιουνιο ανανεωσα.

Edit: Ξαναμιλησα μολις με την εξυπηρετηση. Δεν υπαρχει αυτο που λες. 120Ε κοστος διακοπης.

Mιλησα προχτες το βραδυ με υπαλληλο της ΝΟΒΑ  και οταν τον ρωτησα ποσο ειναι το πεναλτι αν το διακοψω μου ειπε δεν θα εχετε πεναλτι.

1 ώρα πριν, @ngelos είπε

Που του μίλησες; Στο τηλέφωνο ή σε κατάστημα; Εμένα μου ζητάνε 120Ε και είναι και απότομοι σε φάση "Αυτό είναι κι αν σου αρέσει

Στο τηλεφωνο και να πω την αληθεια μου φανηκε παραξενο, θα τους ξαναπαρω μπας και επεσα σε ασχετο υπαλληλο να δω τι θα μου πουν.

Δεν υπαρχει παιδια. Μην ελπιζετε. Εχουμε συμβολαιο, η προσθηκη των καναλιων ειναι "προαιρετικη", δεν μεταβαλλονται δυσμενως οι οροι, δεν μπορουμε να το σπασουμε.

Tους ξαναπηρα τηλεφωνο και δυστυχως ετσι ειναι 120 ακατεβατα. Τους ανεφερα οτι υπαλληλος την προηγουμενη ημερα μου ειπε αλλο πραγμα,ζητησε συγγνωμη για το λαθος,  και μαλιστα ειχα κρατησει και το ονομα του και ζητησα να μιλησω μαζι του αλλα δεν. Προσωπικα  μαλλον θα το διακοψω .

Εγώ θα το κρατήσω και κάπου στον ένα χρόνο, μόλις με πάρουν για καμία προσφορά από cosmote θα φύγω από όλο το πακέτο (τηλέφωνο, Internet κλπ.) μόνο και μόνο γιατί θεωρώ άσχημο (για να μη πω κάτι χειρότερο) αυτό που έκαναν. Είμαι πάνω από 15 χρόνια πελάτης και ήθελα άλλη αντιμετώπιση. 

• Like 1

1 ώρα πριν, @ngelos είπε

Εγώ θα το κρατήσω και κάπου στον ένα χρόνο, μόλις με πάρουν για καμία προσφορά από cosmote θα φύγω από όλο το πακέτο (τηλέφωνο, Internet κλπ.) μόνο και μόνο γιατί θεωρώ άσχημο (για να μη πω κάτι χειρότερο) αυτό που έκαναν. Είμαι πάνω από 15 χρόνια πελάτης και ήθελα άλλη αντιμετώπιση. 

Eιδικα στην περιπτωση σου που εληγε σεπτεμβριο και σε πηραν απο Ιουνιο ναι ειναι πουστι@ πραγματικα.

• Like 1

11 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε

Eιδικα στην περιπτωση σου που εληγε σεπτεμβριο και σε πηραν απο Ιουνιο ναι ειναι πουστι@ πραγματικα.

Αυτό ήθελα να γράψω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, @ngelos είπε

Αυτό ήθελα να γράψω.

Λοιπον θα μας τρελανουν αυτοι.Αποφασισμενος να το διακοψω μολις καλεσα και μου ειπαν μπορω να παω σε καταστημα και να το διακοψω το συμβολαιο ατελως.Τι πινουν ρε αυτοι στην νοβα ελεος....

Update

Πηγα στο καταστημα,η υπαλληλος μου ειπε οτι  θα κανεις αιτημα διακοπης με αιτιολογια οτι εχω κοσμοτε τβ και οτι ανανεωσα λιγο πριν ανακοινωθει η συμφωνια νοβα κοσμοτε και θα περιμενω απαντηση εντος μηνος.Επισης μου εδωσε πολυ καλη προσφορα για 300 οπτικη  συν τβ και δωρο 6 μηνες τηλ ιντερνετ στα 47 ευρω.Παγωσα λιγο την διακοπη για να το σκεφτω αν και φαινεται εξαιρετικη προσφορα.

Επεξ/σία από Menelaos83

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...