karydis Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου Καλησπέρα insomniacs! είμαι σε ανεύρεση mini pc με σκοπό να το έχω σαν κύρια χρήση media player σε home cinema και για να κατεβάζω περιεχόμενο! τα δυο-τρια πράγματα που θέλω να έχει και δυσκολεύομαι να τα βρω είναι οτι θα ήθελα να μπορεί να πάρει ρεύμα απο ενα usb c καθώς εχω ενα dock station που χρησιμοποιώ για το λαπτοπ για να μπορώ ευκολα να το παίρνω αποτην tv και να το πηγαίνω στο γραφείο μου που έχω 2 οθόνες και γενικά με ενα καλώδιο να κανω όλα! το δεύτερο ειναι να είναι όσο πιο ήσυχο γίνεται για να μην ακουγεται οταν παιζει μια ταινία κλπ κλπ. Να έχει δυαντότητα αλλαγης δίσκου και να έχει αξιοπρεπη RAM για να μην εχω προβλήματα σε 4k μετάδοση κλπ! Πιστεύω ενα Pcακι με κάποιον intel n95-n100 θα ήταν μια χαρα και να μην έχει μεγαλη κατανάλωση. Αν ομως υπάρχει και κάτι καλύτερο ευπρόσδεκτη οποιαδήποτε πρόταση. Για την ώρα μου έχουν γυαλίσει τα acemagic, chewi και bmax που πληρούν καποιες προυποθέσεις αλλα νομιζω δεν εχω βρει κάποιο που να τα κάνει όλα! ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα