SUPERSONIC_1983 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 Καλησπέρα, μόλις αγόρασα το oneplus nord 3 από κοτσοβολο και παρατηρησα ότι οι γνήσιες ταινίες του κουτιού είναι κομμένες και από πάνω έχουν μπει άλλες, πήγα από κει το έδειξα, φέραν κ τα άλλα δύο που είχαν απόθεμα κ ήταν ίδια κ επίσης πήραμε τηλ σε άλλο κατάστημα που είχε 6 σε αποθεμα κ ήταν όλα έτσι.. Τι να κάνω να πάρω τα χρήματα πίσω η να το κρατήσω.... Έχει κάποιος άποψη η την ίδια εμπειρία!!!
koutsis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 11 minutes ago, SUPERSONIC_1983 said: Καλησπέρα, μόλις αγόρασα το oneplus nord 3 από κοτσοβολο και παρατηρησα ότι οι γνήσιες ταινίες του κουτιού είναι κομμένες και από πάνω έχουν μπει άλλες, πήγα από κει το έδειξα, φέραν κ τα άλλα δύο που είχαν απόθεμα κ ήταν ίδια κ επίσης πήραμε τηλ σε άλλο κατάστημα που είχε 6 σε αποθεμα κ ήταν όλα έτσι.. Τι να κάνω να πάρω τα χρήματα πίσω η να το κρατήσω.... Έχει κάποιος άποψη η την ίδια εμπειρία!!! Να το κρατήσεις. Πιθανόν τα ανοίγουν όταν έρχονται για έλεγχο ή να βάλουν κάτι μέσα από την αντιπροσωπεία. Εφόσον είναι όλα το ίδιο τι νόημα έχει να το επιστρέψεις; 🤔 Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2024 από koutsis
SUPERSONIC_1983 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 8 ώρες πριν, koutsis είπε Να το κρατήσεις. Πιθανόν τα ανοίγουν όταν έρχονται για έλεγχο ή να βάλουν κάτι μέσα από την αντιπροσωπεία. Εφόσον είναι όλα το ίδιο τι νόημα έχει να το επιστρέψεις; 🤔 Ξέρω και γωνμηπως συμβαίνει κάτι σε όλα , παραεισαγωγη ,εκθεσιακά ....τι να πω
Fotia Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 Αντιπροσωπεία δεν έχουν στην Ελλάδα να τα άνοιξαν ..
GATE123 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, SUPERSONIC_1983 είπε Ξέρω και γωνμηπως συμβαίνει κάτι σε όλα , παραεισαγωγη ,εκθεσιακά ....τι να πω Εάν είναι από Κίνα θα το καταλάβεις μέσω του IMEI. Θα το βρεις πίσω στο κουτί. Κάνε ένα τσεκατιρσμα εδώ https://www.imei.info/ Θα σου βγάλει όλες τις πληροφορίες. Εάν δεις ότι είναι από EUR είσαι καλυμμένος από εγγύηση και τα σχετικά. Μέχρι και η επίσημη ιστοσελίδα της OnePlus θα το δεχτεί. Εάν πάλι όχι τότε το πας πίσω. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2024 από GATE123
SUPERSONIC_1983 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2024 Στις 28/8/2024 στις 10:13 ΠΜ, GATE123 είπε Εάν είναι από Κίνα θα το καταλάβεις μέσω του IMEI. Θα το βρεις πίσω στο κουτί. Κάνε ένα τσεκατιρσμα εδώ https://www.imei.info/ Θα σου βγάλει όλες τις πληροφορίες. Εάν δεις ότι είναι από EUR είσαι καλυμμένος από εγγύηση και τα σχετικά. Μέχρι και η επίσημη ιστοσελίδα της OnePlus θα το δεχτεί. Εάν πάλι όχι τότε το πας πίσω. Αδερφέ καταρχήν ευχαριστώ, δεύτερον το βάζω το imei αλλά δεν μου γράφει από πού είναι , βέβαια το κουτί γράφει απ' έξω Κίνα αλλά όλα εκεί φτιάχνονται μου είπαν απ' τον Κωτσόβολο, επίσης εγώ έχω την έκδοση 12/256 και στο imeiου βγάζει ότι είναι 8/128....τι φάση ? Στις 28/8/2024 στις 12:07 ΠΜ, Fotia είπε Αντιπροσωπεία δεν έχουν στην Ελλάδα να τα άνοιξαν .. Τα έχει η oppo ,μήπως πηγαίνουν εκεί κ τα ανοίγουν να βάλουν κάτι , δεν ξέρω ειλικρινά....μου κάνει εντύπωση!!!
GATE123 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2024 4 ώρες πριν, SUPERSONIC_1983 είπε Αδερφέ καταρχήν ευχαριστώ, δεύτερον το βάζω το imei αλλά δεν μου γράφει από πού είναι , βέβαια το κουτί γράφει απ' έξω Κίνα αλλά όλα εκεί φτιάχνονται μου είπαν απ' τον Κωτσόβολο, επίσης εγώ έχω την έκδοση 12/256 και στο imeiου βγάζει ότι είναι 8/128....τι φάση ? Ωραία. Το επόμενο βήμα είναι να μπεις στην επίσημη ιστοσελίδα της OnePlus και να τους ρωτήσεις. Μπορείς να γράψεις στα ελληνικά θα σου απαντήσουν. Δώσε και το IMEI εάν χρειαστεί. https://www.oneplus.com/gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα