predator Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Καλησπεριζω το φορουμ και χρονια πολλα. εχω ενα περιεργο θεμα με τα routers που δινει δωρεαν ο παροχος Nova. εχω δοκιμασει συνολικα 3, ZTE ZXHN H288A, huawei DN8245V και ZTE ZXHN H268N. ολα παρουσιαζουν το ιδιο προβλημα. ενω η συνδεση στο Dslam ειναι σταθερη και το wifi παιζει κανονικα, αποφασιζουν σε random στιγμες να αποσυνδεσουν το LAN. αυτο μου δημιουργει μεγαλο προβλημα επειδη στο work from home setup που εχω απαιτειται συνδεση με LAN. εχω ενα cisco switch και στη συνεχεια αλλο ενα cisco meraki στο δικτυο. φταιει σιγουρα κατι στα router γιατι με το ιδιο ακριβως setup οταν δινω internet απο wifi forwarder που πιανει απο το κινητο μου το Mobile hotspot και στη συνεχεια ριχνω LAN στο switch παιζει αψογα. φταινε τα φτηνα κινεζικα router? να αγορασω κανενα της προκοπης, και αν ναι ποιο? η παιζει μια ρυθμιση να δωσει λυση στο προβλημα μου? οποιος θελει και μπορει ας δωσει τα φωτα του. Επεξ/σία 27 Αυγούστου από predator Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα