predator Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπεριζω το φορουμ και χρονια πολλα. εχω ενα περιεργο θεμα με τα routers που δινει δωρεαν ο παροχος Nova. εχω δοκιμασει συνολικα 3, ZTE ZXHN H288A, huawei DN8245V και ZTE ZXHN H268N. ολα παρουσιαζουν το ιδιο προβλημα. ενω η συνδεση στο Dslam ειναι σταθερη και το wifi παιζει κανονικα, αποφασιζουν σε random στιγμες να αποσυνδεσουν το LAN. αυτο μου δημιουργει μεγαλο προβλημα επειδη στο work from home setup που εχω απαιτειται συνδεση με LAN. εχω ενα cisco switch και στη συνεχεια αλλο ενα cisco meraki στο δικτυο. φταιει σιγουρα κατι στα router γιατι με το ιδιο ακριβως setup οταν δινω internet απο wifi forwarder που πιανει απο το κινητο μου το Mobile hotspot και στη συνεχεια ριχνω LAN στο switch παιζει αψογα. φταινε τα φτηνα κινεζικα router? να αγορασω κανενα της προκοπης, και αν ναι ποιο? η παιζει μια ρυθμιση να δωσει λυση στο προβλημα μου? οποιος θελει και μπορει ας δωσει τα φωτα του. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2024 από predator
predator Δημοσ. Κυριακή στις 03:55 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 03:55 μμ (επεξεργασμένο) δυστυχως το προβλημα παραμενει. σε τακτα χρονικα διαστηματα, περιπου μια φορα την ημερα, παρατηρειται το φαινομενο το router να κολαει. δηλαδη κανει freeze. δεν ανταποκρινεται ουτε αμα πατησω το hard reset ουτε αμα βγαλω το καλωδιο τηλεφωνου. ολα τα λαμπακια πρασινα αλλα δεν κανει τιποτα, ουτε internet δινει. μονο μετα απο reboot ξανακουμπωνει και παιζει κανονικα το internet μεχρι την επομενη αποσυνδεση. εχω φερει τεχνικο στο σπιτι που εχει μετρησει την γραμμη και δεν εχει βρει καποιο προβλημα. το στειλαμε σα βλαβη στο ΟΤΕ που αλλαξανε πορτα στο DSLAM και ουτε απο εκει λενε οτι υπαρχει προβλημα. γενικα εκανα οτι περναει απο το χερι μου, δοκιμασα 3 διαφορετικα router, αλλαξα ολα τα καλωδια, μεχρι και ειδικο UPS της APC πηρα για να παιρνει σωστα και χωρις διακοπη ρευματα το router. απο το support της nova μου ειπαν το επικο, οτι αμα δεν υπαρχουνε πανω απο 4 αποδυνδεσεις το 48αωρο για εκεινους δεν θεωρεται οτι υπαρχει προβλημα. σαν info να πω οτι μιλαμε για 100αρα γραμμη σε χαλκο. εχετε καποια λυση να μου προτεινεται η κατι να δοκιμασω? καθε αποψη και γνωμη δεκτη. Επεξ/σία Κυριακή στις 04:03 μμ από predator
atheatos Δημοσ. Δευτέρα στις 06:22 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:22 πμ Κάποιο βραχυκλωμα στην γραμμή του χαλκού ? Μπορεί να μην είναι τίποτα σοβαρό αλλά τα ρουτερ να τρώνε σκάλωμα από αυτό. Το ups έχει προστασία τηλεφωνικής σύνδεσης. Αν είναι περνά τον χαλκό από εκεί.πρώτα και μετά στο ρουτερ. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιου είδους φίλτρου που να ελέγχει την τάση στην γραμμή του χαλκού. 14 ώρες πριν, predator είπε σαν info να πω οτι μιλαμε για 100αρα γραμμη σε χαλκο.
predator Δημοσ. Δευτέρα στις 07:30 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 07:30 μμ καλη παρατηρηση. αυριο που θα ερθει τεχνικος στον χωρο μου για ελεγχο θα του το πω. αλλιως εγω με τη τροπο μπορω να ελεγξω τον χαλκο που ερχεται απο την καμπινα εως το σπιτι μου? σε ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα