vastegial_74 Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου Εγώ θα πάρω ηλεκτρικό μόνο όταν και αν, η μπαταρία γίνει universal, αποσπώμενη που θα πηγαίνεις στο βενζινάδικο θα στην βγάζουν και θα σου κουμπώνουν μια φορτισμένη. Όνειρα; ίσως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
menthol1979 Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 5 λεπτά πριν, vastegial_74 είπε Εγώ θα πάρω ηλεκτρικό μόνο όταν και αν, η μπαταρία γίνει universal, αποσπώμενη που θα πηγαίνεις στο βενζινάδικο θα στην βγάζουν και θα σου κουμπώνουν μια φορτισμένη. Όνειρα; ίσως. Ή όταν φορτίζει στο 10λεπτο βαριά-βαριά. Μέχρι τότε βενζινούλα μέχρι να σβήσει ο ήλιος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhm21911 Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2 ώρες πριν, atypicalcoder είπε Βασικά η Τεσλα έπαιζε μπάλα όσο ήταν μόνη της. Τώρα που μπήκαν οι "βετεράνοι" στο παιχνίδι, ε πως να το κάνουμε... άλλο τεσλα άλλο bmw. Και αντικειμενικά καλύτερο να είναι ένα τεσλα μοντέλο... η bmw είναι bmw. Είναι βετεράνος στα ηλεκτρικά η BMW ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvel Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 11 λεπτά πριν, dhm21911 είπε Είναι βετεράνος στα ηλεκτρικά η BMW ; αν και το βετεράνος δεν γράφτηκε για ηλεκτρικά, πότε νομίζεις ότι η bmw έφτιαξε ηλεκτρικό αυτοκίνητο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 14 λεπτά πριν, dhm21911 είπε Είναι βετεράνος στα ηλεκτρικά η BMW ; Σαν αυτοκινητοβιομηχανία εννοεί προφανώς. Αλλά και από την άλλη η ΒMW παρουσίασε το πρώτο της ηλεκτρικό αυτοκίνητο το 1972 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μονάχου. Θύμισέ μου που ήταν η Τέσλα τότε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
αποστόλης Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου Άσχετο αλλά έχω μπει σε όλα τα Tesla Η ποιότητα των υλικών της καμπίνας ΔΕΝ αντιστοιχούν σε premium υποτίθεται προϊόν. Αν εξαιρέσεις την οθόνη - tablet (που προσωπικά δε μου αρέσει) όλα τα αλλα δε μου έκανε κούκου. Πιο πολύ σαν fashion accessory μου φάνηκε παρά σαν αυτοκινητο. Βέβαια διακρίνω μια πτώση ποιότητας σε όλη την αυτοκινητοβιομηχανία. Μια c class w204 του 2007 έχει ΠΟΛΥ πιο ποιοτικό εσωτερικό από μια c class του τώρα. Αλλά η τωρινή έχει ένα σωρό οθόνες μπλιαχ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CoffeeDrink10 Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 3 hours ago, kirileman said: Οι οδηγοί Tesla ανάβουν φλας. 😁 hosts file για σένα: 127.0.0.1 4chan.org Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Σαν αυτοκινητοβιομηχανία εννοεί προφανώς. Αλλά και από την άλλη η ΒMW παρουσίασε το πρώτο της ηλεκτρικό αυτοκίνητο το 1972 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μονάχου. Θύμισέ μου που ήταν η Τέσλα τότε. Οπου ηταν και η apple οταν η motorola παρουσιαζε το πρωτο κινητο η οταν η kodak παρουσιαζε την πρωτη ψηφιακη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grayden Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 4 ώρες πριν, menthol1979 είπε Ή όταν φορτίζει στο 10λεπτο βαριά-βαριά. Μέχρι τότε βενζινούλα μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Στο 10λεπτο μπορείς να φορτίσεις 150-200 χιλιόμετρα και μιας και δεν είσαι από αυτούς που λένε "γέμισέ το μάστορα", με ηλεκτρικό θα ξοδεύεις λιγότερο χρόνο απ' ότι τώρα στο βενζινάδικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atypicalcoder Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Nabuko είπε Σαν αυτοκινητοβιομηχανία εννοεί προφανώς. Αλλά και από την άλλη η ΒMW παρουσίασε το πρώτο της ηλεκτρικό αυτοκίνητο το 1972 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μονάχου. Θύμισέ μου που ήταν η Τέσλα τότε. Ναι προφανώς. Ποιος δίνει 30κ ευρώ πόσο κάνει ένα τεσλα μόνο και μόνο για το ηλεκτρικό κομμάτι σε μια χώρα που η αυτόνομη οδήγηση δεν υφίσταται. Επεξ/σία 27 Αυγούστου από atypicalcoder Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grayden Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 6 λεπτά πριν, atypicalcoder είπε Ναι προφανώς. Ποιος δίνει 30κ ευρώ πόσο κάνει ένα τεσλα μόνο και μόνο για το ηλεκτρικό κομμάτι σε μια χώρα που η αυτόνομη οδήγηση δεν υφίσταται. Περίπου το 90% των αγοραστών και πρακτικά το 100% εκτός Αμερικής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhm21911 Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 6 ώρες πριν, Nabuko είπε Σαν αυτοκινητοβιομηχανία εννοεί προφανώς. Αλλά και από την άλλη η ΒMW παρουσίασε το πρώτο της ηλεκτρικό αυτοκίνητο το 1972 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μονάχου. Θύμισέ μου που ήταν η Τέσλα τότε. Το ότι το παρουσίασε δεν σημαίνει ότι έχει την τεχνογνωσία η ότι είναι βετεράνος στα ηλεκτρικά. Προφανώς και η BMW θα άρχισε να ασχολείται σοβαρά τα τελευταία χρόνια όπως και οι υπόλοιποι. Η Tesla ασχολείται αποκλειστικά με αυτό το κομμάτι και μόνο όμως. 6 ώρες πριν, nvel είπε αν και το βετεράνος δεν γράφτηκε για ηλεκτρικά, πότε νομίζεις ότι η bmw έφτιαξε ηλεκτρικό αυτοκίνητο; Ας έφτιαξε και 1821 , σοβαρά από ποτέ ασχολείται; Τα τελευταία χρόνια μαζί και με όλους τους υπόλοιπους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhm21911 Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 19 ώρες πριν, αποστόλης είπε Άσχετο αλλά έχω μπει σε όλα τα Tesla Η ποιότητα των υλικών της καμπίνας ΔΕΝ αντιστοιχούν σε premium υποτίθεται προϊόν. Αν εξαιρέσεις την οθόνη - tablet (που προσωπικά δε μου αρέσει) όλα τα αλλα δε μου έκανε κούκου. Πιο πολύ σαν fashion accessory μου φάνηκε παρά σαν αυτοκινητο. Βέβαια διακρίνω μια πτώση ποιότητας σε όλη την αυτοκινητοβιομηχανία. Μια c class w204 του 2007 έχει ΠΟΛΥ πιο ποιοτικό εσωτερικό από μια c class του τώρα. Αλλά η τωρινή έχει ένα σωρό οθόνες μπλιαχ Καταρχας τριζουν φρικτα ειδικα οταν στριβεις το τιμονι ακουγεται σαν παλια κουνια που ειχαμε στο χωριο. Τα πλαστικα ολα χτυπανε απεξω τα ακους δηλαδη. Η πτωση της ποιοτητας διακρινεται και στα mercedes που ηταν ανεκαθεν premium στα παντα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα