hoakin1981 Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου Χαιρετώ την παρέα, μια ερώτηση προς τους ειδικούς παρακαλώ. Στα πλαίσια σταδιακής ανανέωσης του συστήματος που έχω πήρα μια καινούργια οθόνη των 1440p προς αντικατάσταση της παλιάς που πήγαινε μέχρι 1080p. Η ερώτηση είναι η εξής. Γίνεται η νέα, επώνυμη, καλύτερη, γρηγορότερη, μεγαλύτερη οθόνη να απεικονίζει τα παιχνίδια χειρότερα από την παλιά στα 1080p? Ρωτάω γιατι (προσωρινά τουλάχιστον) το υπόλοιπο σύστημα παραμένει οπότε δεν μπορώ να ανέβω σε ανάλυση στα παιχνίδια προς το παρόν. Στα Windows έχω επιλέξει 1440p και όλα καλά, αλλά όταν τρέξει ένα παιχνίδι και πέσει η ανάλυση στα 1080 μέσω ρύθμισης τότε αρχίζει πιξέλιασμα κλπ. Είμαι σίγουρος ότι τα γραφικά ήταν καλύτερα πρίν. Παίζει η νέα οθόνη να είναι καλύτερη μόνο στην native ανάλυση της και παρακάτω να είναι μάπα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keravnos21 Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 9 ώρες πριν, hoakin1981 είπε Παίζει η νέα οθόνη να είναι καλύτερη μόνο στην native ανάλυση της και παρακάτω να είναι μάπα? Απαντησες μονος σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Εγώ παιδιά, πήρα αυτη: LG UltraGear 27GR75Q-B IPS HDR Gaming Monitor 27" QHD 2560x1440 165Hz με Χρόνο Απόκρισης 1ms GTG Την έχω συνδυάσει με 5600 και 4060 gpu Tα βίντεο στο ΥΤ που είναι 1080p, τα δείχνει χειρότερα από μιά 1680x1050 ΑOC 19" που αντικατέστησε Στα 1440p, έχω blur σε μερικά βίντεο όταν κινείται η κάμερα Δεν διορθώνεται με Motion Blur Reduction Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα