Προς το περιεχόμενο

Εχεις smartphone καρτοκινητο free2go στην nova ,χρεωση 2 ευρ για Mobile Internet Daily…(μιας ημερας)…

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχεις smartphone καρτοκινητο free2go  στην nova ,χρεωση 2 ευρ για Mobile Internet Daily…(μιας ημερας)…

Δειτε με ποιον τροπο οι εταιριες κινητης τηλεφωνιας βρισκουν τροπους να βαζουν χερι στην τσεπη μας…(πιθανον να το εφαρμοζουν και οι λοιπες).

Ερχεται λοιπον η nova ,(σε συναντηση επιπεδου) στις αρχες ιουνιου του 2024 και λεει πρεπει να αυξησουμε τα εσοδα μας,πρεπει να βρουμε τροπο τροπους να τους τα παρουμε …εκει λοιπον πεταγεται  το σαινι,εγω κυριε διευθυντα λεει ..τι προταση εχεις παιδι μου ???

Θεωρω κυριε διευθυντα ότι πρεπει να τους αυξησουμε τις τιμες των παγιων της κινητης..

Το σκεφτεται λιγακι ,καλη προταση αλλα αφησε την από φθινοπωρο ,να εχουν γυρισει από τις διακοπες τους..

Πεταγεται το άλλο σαινι με τα σπιρακια..τοτε αφου λετε αλλαγες των παγιων από φθινοπωρο ,ας ασχοληθουμε με τα καρτοκινητα free2go αρχιζει το καλοκαιρι ,ότι και να τους χρεωσουμε δεν θα παρουν μυρωδια …..

Τι προτεινεις παιδι μου????
Οσοι εχουν smartphone (τωρα ολοι σχεδον ολοι εχουν ), να τους χρεωνουμε 2 ευρ για Mobile Internet Daily ,αμα βλεπουμε ότι δεν εχουν υπολοιπο δεδομενων ,αλλα εχουν χρηματα στον λογαριασμο τους…

Και πως θα τους τα παρουμε αν εχουν κλειστα τα δεδομενα τους???

Μισο λεπτο να φωναξω το υπευθυνο του τεχνικου τμηματος να τον ρωτησουμε…

Ιδρωμενος μετα από λιγο ερχεται και αυτος ,σαινι με τα μαλακια του καρφακια …

Δεν μου λες ρωταει ο διευθυντης πως μπορουμε να τους χρεωσουμε για data ,αλλα να εχουν κλειστα τα δεδομενα ??

Τα κινητα επικοινωνουν με τις κεραιες μας ,αρα ενας ογκος δεδομενων πανω από τα 100 κβ ,και με απεργοποιημενα τα δεδομενα τους και χωρις να το εχουν ζητησει,εμεις μπορουμε να τους χρεωσουμε….και να βαλουμε τα ευρ στην τσεπη μας….

Μπραβο παιδι μου …

Μα κυριε καποιοι θα παραπονεθουν για αυτές τις χρωσεις …

Οσοι το παρουν ειδηση( και πιστευω ότι λιγοι θα είναι αυτοι )και παραπονεθουν ,για μια φορα θα τους επιστεψουμε τα 2 ευρ  ,και θα τους πουμε να καλεσουν το 13800 (κοστος 0,25 )να ζητησουν απενεργοποιηση των δεδομενων τους…

Αντε λοιπον φτιαχτε τον καινουργιο τιμακατολογο ,να είναι σε ισχυ από τα μεσα ιουνιου…

Μα κυριε καποιοι μπορουν να κνηθουν εναντιων μας …

Μην ανησυχειται ,εδώ είναι ελλαδα και και ο καθενας κανει ότι θελει ….Τις τιμες τις αποφασιζουμε εμεις μαζι με τους αλλους παροχους

Εδώ το ιδιο κρατος βρισκει τροπους να να χρεωνει τους πολιτες (προστμα παντος ειδους ), και θα νοιαστουν για τα 2 ευρ ???…

Αντε τελειωσαμε για σημερα ,γιατι εχω άλλο ραντεβου  στην αισθητικο μου

Χα χα χα …..

ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ FREE2GO ΑΠΟ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ:

Χρέωση Mobile Internet Daily    2€/1GΒ για 1 ημέρα **

** Εφαρμόζεται σε περίπτωση μη ενεργής προπληρωμένης υπηρεσίας για χρήση mobile Internet και μετά την κατανάλωση δεδομένων

100kb, ενώ σε περίπτωση μη επαρκούς διαθέσιμου χρηματικού υπολοίπου για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας Mobile Internet
Daily, εφαρμόζεται χρέωση €0,10 /ΜΒ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ενας ακομα χρηστης , που βγηκε κατω απο την πετρα που κοιμοταν και ανακαλυψε το 2 ευρω την μερα  ανα 1gb  , που ισχυει εδω και καιρο , δεν ειχε ενεργοποιημενο πακετο δεδομενων , την πατησε , και ειπε να κανει τον συγγραφεα σε ποστ για να κλαφτει ...

• Like 1
  • Haha 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...