Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Για συγγενικό μου πρόσωπο κοιτάω αγορά κινητού μέχρι 1000 ευρώ. Η αγορά θα γίνει με δόσεις οπότε δεν ψάχνουμε μεταχειροσμενο. Καλό θα ήταν να δέχεται επέκταση μνήμης ή τουλάχιστον να έχει αρκετό αποθηκευτικό χώρο. Επειδή θα χρησιμοποιηθεί ίσως και σαν δεύτερη κάμερα βοηθητική σε βίντεο για YouTube (οι λήψεις δεν θα γίνονται με σελφι) καλό θα ήταν να έχει αξιοπρεπές κάμερα. 

Έχουμε δει το s23+ αλλά δεν ξέρω καθόλου αν είναι καλό καθώς εδώ και μερικά χρόνια χρησιμοποιώ iPhone. Για iPhone δεν ξέρω καθώς ίσως υπάρχει θέμα στην μεταφορά αρχείων στο pc μετά; (Αν και γίνεται με το iCloud) απλά πρόσφατα είχα θέμα με την αναπαραγωγή αρχείων στον υπολογιστή. Δεν υποστηριζόταν ο τύπος αρχείου. 

Τι έχετε να προτείνετε; Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.
46 minutes ago, mrvaggos said:

Καλησπέρα. Για συγγενικό μου πρόσωπο κοιτάω αγορά κινητού μέχρι 1000 ευρώ. Η αγορά θα γίνει με δόσεις οπότε δεν ψάχνουμε μεταχειροσμενο. Καλό θα ήταν να δέχεται επέκταση μνήμης ή τουλάχιστον να έχει αρκετό αποθηκευτικό χώρο. Επειδή θα χρησιμοποιηθεί ίσως και σαν δεύτερη κάμερα βοηθητική σε βίντεο για YouTube (οι λήψεις δεν θα γίνονται με σελφι) καλό θα ήταν να έχει αξιοπρεπές κάμερα. 

Έχουμε δει το s23+ αλλά δεν ξέρω καθόλου αν είναι καλό καθώς εδώ και μερικά χρόνια χρησιμοποιώ iPhone. Για iPhone δεν ξέρω καθώς ίσως υπάρχει θέμα στην μεταφορά αρχείων στο pc μετά; (Αν και γίνεται με το iCloud) απλά πρόσφατα είχα θέμα με την αναπαραγωγή αρχείων στον υπολογιστή. Δεν υποστηριζόταν ο τύπος αρχείου. 

Τι έχετε να προτείνετε; Ευχαριστώ πολύ

Αν δεν θες iphone, S24 Ultra 

Δημοσ.

Βγαίνει πολύ πάνω από αυτό που θέλει να δώσει. Και όπως είπα κοιτάμε καινούργιο για αγορά Μ δόσεις.

8 ώρες πριν, koutsis είπε

Αν δεν θες iphone, S24 Ultra 

Δημοσ.

You.gr απαράδεκτο. Γίνεται θ παραγγελία για το 512 και ενώ ήταν άμεσα διαθέσιμο όπως έγραφε, σήμερα έστειλαν μήνυμα ότι θα έρθει Οκτώβριο. Και άλλαξαν όλα τα κινητά τώρα σε κατόπιν παραγγελίας

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mrvaggos είπε

You.gr απαράδεκτο. Γίνεται θ παραγγελία για το 512 και ενώ ήταν άμεσα διαθέσιμο όπως έγραφε, σήμερα έστειλαν μήνυμα ότι θα έρθει Οκτώβριο. Και άλλαξαν όλα τα κινητά τώρα σε κατόπιν παραγγελίας

Αν θες γράψε και από που το παραγγείλατε τελικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά από εκεί ξανά. Αλλά το 256. Το οποίο χθες δεν ήταν διαθέσιμο. Ελπίζω μην γίνει καμιά στραβή πάλι. Προσωπικά έχω αγοράσει κι άλλες φορές από το κατάστημα αλλά δεν είχα θέμα ποτέ. Δεν ξέρω τι και πως. Αυτή τη φορά έγινε μέσω τηλεφώνου η αγορά. 

8 λεπτά πριν, ostvarivanje είπε

Αν θες γράψε και από που το παραγγείλατε τελικά.

Επεξ/σία από mrvaggos
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mrvaggos είπε

Τελικά από εκεί ξανά. Αλλά το 256. Το οποίο χθες δεν ήταν διαθέσιμο. Ελπίζω μην γίνει καμιά στραβή πάλι. Προσωπικά έχω αγοράσει κι άλλες φορές από το κατάστημα αλλά δεν είχα θέμα ποτέ. Δεν ξέρω τι και πως. Αυτή τη φορά έγινε μέσω τηλεφώνου η αγορά. 

Καλημέρα και ευχαριστώ πολύ. Σε ρώτησα γιατί το σκέφτομαι και εγώ και θα ήθελα να έχω μια εικόνα ποια θεωρούνται έμπιστα καταστήματα εντός skroutz. 

Δημοσ.

Αλλιώς, και το s23u είναι πολύ καλή αγορά. Δεν έχει μεγάλη διαφορά στα χαρακτηριστικά, ίσως και σχεδόν καθόλου. Οπότε αν το βρίσκει κανείς σε πολύ φτηνότερη τιμή από το s24u, συμφέρει. 

Επίσης, αν το 256 με το 512 έχουν μόνο 100Ε διαφορά, νομίζω είναι κρίμα να πάρει κανείς το 256. 

Από περιέργεια έριξα μια ματιά στο you.gr και βλέπω ότι η διαθεσιμότητα αλλάζει με τα χρώματα. 

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο το 256 είναι διαθέσιμο. Όλα τα άλλα γράφει κατόπιν παραγγελίας. Είναι κρίμα απλα έχει και 24 άτοκες. Και στη δικιά μας περίπτωση είναι άμεση η ανάγκη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, mrvaggos είπε

Μόνο το 256 είναι διαθέσιμο. Όλα τα άλλα γράφει κατόπιν παραγγελίας. Είναι κρίμα απλα έχει και 24 άτοκες. Και στη δικιά μας περίπτωση είναι άμεση η ανάγκη

To μωβ και το γκρι 512 λέει 4-7 εργάσιμες. (Αν βέβαια το λένε αλήθεια...) 

Spoiler

Screenshot_20240828_103706_Chrome.jpg

Επεξ/σία από sattack
Δημοσ.

Έβλεπα μόνο απέξω. Δεν μπήκα μέσα. Αλλά ο αδερφός μου που πήρε τηλέφωνο δεν τον είπαν κάτι γιατί ρώτησε και για άλλα χρώματα. Δεν πειράζει. Ότι έγινε. Μικρό το κακό

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...