Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας πούμε ότι πάτε σε ένα μαγαζί και ο υπάλληλος δεν σας κόβει απόδειξη διότι την "ξέχασε".

Θα την ζητήσετε πίσω?

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
38 minutes ago, alexvi said:

Ας πούμε ότι πάτε σε ένα μαγαζί και ο υπάλληλος δεν σας κόβει απόδειξη διότι την "ξέχασε".

Θα την ζητήσετε πίσω?

16378.jpg

• Like 1
  • Haha 3
Δημοσ.
21 minutes ago, poulinos said:

16378.jpg

Μα κύριε μου, με την ΦΗΜ εστιατορίου δεν μπορώ να βγάλω την τελική απόδειξη χωρίς να πληρώσετε πρώτα, γιατί κλειδώνει με τον τρόπο πληρωμής.

True story. 

• Sad 1
Δημοσ.
17 minutes ago, Skrobo said:

Μα κύριε μου, με την ΦΗΜ εστιατορίου δεν μπορώ να βγάλω την τελική απόδειξη χωρίς να πληρώσετε πρώτα, γιατί κλειδώνει με τον τρόπο πληρωμής.

True story. 

αν εννοεις αυτο που σκεφτομαι ισχυει.πχ πηγα να βγαλω κατι κλειδια.πατησε το ποσο  50 ευρω και πατησε καρτα.εστειλε το 50 αρικο στο pos και αφου πληρωσα βγηκε η αποδειξη μονη της χωρις να κανει κατι.δηλαδη η ταμειακη πηρε το οκ απο το pos οτι πληρωσα

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Skrobo είπε

True story. 

Βασικα ισχυει. Θεωρητικα στην εστιαση, με την παραγγελια πρεπει να πληρωνετε για να ειναι και οι 2 μεριες νομιμες. Καλο? Αφου η αποδειξη πρεπει να υπαρχει στο τραπεζι, αλλα για να βγει αποδειξη πρεπει να πληρωσεις αφου πλεον εχουν συνδεθει τα pos. (Λιγα μαγαζια εχουν ανοιχτα τραπεζια, το οποιο ειναι και παλι νομιμο να φερνουν το δελτιο στο τραπεζι. Ωστοσο, η φορολογικη αποδειξη δεν μπορει να βγει πριν την πληρωμη) 

2 λεπτά πριν, lector είπε

Οχι, αν ειναι διατεθειμενος να κοψει κατι.

Η τιμη ειναι ηδη κομμενη ;) 

• Haha 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Η τιμη ειναι ηδη κομμενη ;) 

Οποτε εκει ρωτας "με ΦΠΑ ή ανευ;" και αναλογως την απαντηση πραττεις.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, lector είπε

Οποτε εκει ρωτας "με ΦΠΑ ή ανευ;" και αναλογως την απαντηση πραττεις.

Δεν καταλαβες. Ενα μαγαζι που σε χρεωνει 2.5 ευρω καφε, εχει υπολογισμενο ηδη το κερδος του. Αν ζητησουν ολοι αποδειξη, θα παει 3 για να κρατησει το ιδιο κερδος ;) 

• Haha 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Neptu είπε

καλύτερες τιμές ζητάμε με οποιονδήποτε τρόπο..... Χεστήκ@με για τις αποδείξεις

ΕΤΣΙ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΕΛΛΗΝΑ.
ΟΧΙ ΜΠΡΑΒΟ!

• Thanks 1
  • Haha 4
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Δεν καταλαβες. Ενα μαγαζι που σε χρεωνει 2.5 ευρω καφε, εχει υπολογισμενο ηδη το κερδος του. Αν ζητησουν ολοι αποδειξη, θα παει 3 για να κρατησει το ιδιο κερδος ;) 

Νομιζω οτι σε τετοια μικρα νουμερα ειναι αδιαφορο το αν θα ζητησει αποδειξη ο καταναλωτης και το αν θα γινει συνεννοηση για το ΦΠΑ και την αποδειξη. 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

ΕΤΣΙ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΕΛΛΗΝΑ.
ΟΧΙ ΜΠΡΑΒΟ!

Ευχαριστώ ρε Σταμάτη,

50€ με απόδειξη ή 30-40€ χωρίς; Εδώ σας θέλω μάγκες.  Για εμένα δε τίθεται καν ζήτημα

Spoiler

Εννοείται με 50€ απόδειξη. 

images.png.d129233406e0e61d876f2a44f1f9f56b.png

• Haha 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...