Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάποτε παρακολουθούσα για πλάκα ένα γκρουπ crypto στο  Telegram (Συνήθως είναι με Ινδούς). Διασκέδαζα με τις σαχλαμάρες που έλεγαν GM/GN, Lambo Wen, To the moon κλπ κλπ και με το δουλικό τρόπο που συζητούσαν μεταξύ τους . Μεγάλη απογοήτευση ήταν που δεν πρόλαβα να δω το Rag Pull, μπήκα μια μέρα και είχανε φύγει οι περισότεροι. Να ξέρεις οτι αν  έχεις "επενδύσει" και δεν γνωρίζεις πότε είναι το rug pull, το θύμα είσαι εσύ ο ίδιος.

Δημοσ.

ολα αυτα τα δεκαδες παιχνιδια εμφανιστηκαν μετα το μεγαλο επιτυχημενο πειραμα/παιχνιδι του notcoin.

Τοτε μοιραστηκε χρημα απλά επειδη ησουν κλικερ. Διχως να βαλεις λεφτα, πηρες λεφτα(Εγω πηρα γυρω στα ογδοντα ευρω). Ολα αυτα τα παιχνιδια περιμενουν/υποσχονται οτι θα κανουν airdrop/listing αρα και θα μοιρασουν χρημα... Μεχρι να βαρεθεις να κανεις κλικ εσυ και οι υπολοιποι.

Δημοσ.
Στις 27/8/2024 στις 9:40 ΠΜ, thermaikos4 είπε

ολα αυτα τα δεκαδες παιχνιδια εμφανιστηκαν μετα το μεγαλο επιτυχημενο πειραμα/παιχνιδι του notcoin.

Τοτε μοιραστηκε χρημα απλά επειδη ησουν κλικερ. Διχως να βαλεις λεφτα, πηρες λεφτα(Εγω πηρα γυρω στα ογδοντα ευρω). Ολα αυτα τα παιχνιδια περιμενουν/υποσχονται οτι θα κανουν airdrop/listing αρα και θα μοιρασουν χρημα... Μεχρι να βαρεθεις να κανεις κλικ εσυ και οι υπολοιποι.

Κάτι σαν το pi δηλαδή ?

Δημοσ.
Στις 27/8/2024 στις 9:40 ΠΜ, thermaikos4 είπε

δλδ καποιος που εχει εικονικα χρηματα εκει πως τα εξαργυρωνει σε πραγματικα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...