vagosofron Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου Καλησπέρα, νέος χρήστης mac os. Σε windows με Chrome, είχα διάφορους φακέλους με σελίδες στην taskbar και με ενα κλικ στο φάκελο που ήθελα με την ροδέλα του ποντικιού, άνοιγαν ταυτόχρονα οι σελίδες του φακέλου. Μπορώ να κάνω το ίδιο και στο dock? Ξέρω οτι μπορείς να έχεις συντομεύσεις ιστοσελίδων εκεί, απλά με ενδιαφέρει να εχω κάποιες μαζί να ανοίγουν ταυτόχρονα, ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digitalarchive Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου ισως με καποιο shorcut :_) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagosofron Δημοσ. 30 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 7 hours ago, digitalarchive said: ισως με καποιο shorcut :_) Πω ρε τι έγραψες! Τα είχα ξεχάσει τα shortcuts ( τα οποία χρησιμοποιώ σε iphone εν το μεταξύ🤣). Θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ. Edit... δεν γινεται με shortcut. Επεξ/σία 31 Αυγούστου από vagosofron Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mp@mp1s Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Στις 26/8/2024 στις 8:54 ΜΜ, vagosofron είπε Καλησπέρα, νέος χρήστης mac os. Σε windows με Chrome, είχα διάφορους φακέλους με σελίδες στην taskbar και με ενα κλικ στο φάκελο που ήθελα με την ροδέλα του ποντικιού, άνοιγαν ταυτόχρονα οι σελίδες του φακέλου. Μπορώ να κάνω το ίδιο και στο dock? Ξέρω οτι μπορείς να έχεις συντομεύσεις ιστοσελίδων εκεί, απλά με ενδιαφέρει να εχω κάποιες μαζί να ανοίγουν ταυτόχρονα, ευχαριστώ. Δεξί κλικ στο φάκελο και open in new tabs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagosofron Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 5 hours ago, Mp@mp1s said: Δεξί κλικ στο φάκελο και open in new tabs Μάλλον εννοείς φάκελο στην bookmark του chrome. Εκεί ανοίγουν πιο εύκολα κάνοντας κλικ πάνω στο φάκελο και έχοντας πατημένο το command. Εμένα με ενδιαφέρει αν μπορώ να βάλω links σε φάκελο στο dock και να τα ανοίγω απευθείας από εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mp@mp1s Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Δημιουργείς ένα κενό φάκελο στην επιφανεία εργασίας τον τραβάς στο Dock μέσα στο φάκελο τραβάς το φάκελο με τα bookmarks στον κενο φάκελο και τα ανοίγεις απο εκει απλά πρέπει να τα επιλέξεις όλα δεν ανοιγεί σαν φάκελος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagosofron Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2 hours ago, Mp@mp1s said: Δημιουργείς ένα κενό φάκελο στην επιφανεία εργασίας τον τραβάς στο Dock μέσα στο φάκελο τραβάς το φάκελο με τα bookmarks στον κενο φάκελο και τα ανοίγεις απο εκει απλά πρέπει να τα επιλέξεις όλα δεν ανοιγεί σαν φάκελος Σε ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
somt Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Στις 8/9/2024 στις 12:35 ΠΜ, vagosofron είπε Εκεί ανοίγουν πιο εύκολα κάνοντας κλικ πάνω στο φάκελο και έχοντας πατημένο το command. ή σκετο middle click σε ποντίκι ή triple tap σε touchpad https://github.com/artginzburg/MiddleClick-Sonoma 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα