Προς το περιεχόμενο

Μαζικό άνοιγμα σελίδων στο dock

vagosofron

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, νέος χρήστης mac os. Σε windows με Chrome, είχα διάφορους φακέλους με σελίδες στην taskbar και με ενα κλικ στο φάκελο που ήθελα με την ροδέλα του ποντικιού, άνοιγαν ταυτόχρονα οι σελίδες του φακέλου. Μπορώ να κάνω το ίδιο και στο dock? Ξέρω οτι μπορείς να έχεις συντομεύσεις ιστοσελίδων εκεί, απλά με ενδιαφέρει να εχω κάποιες μαζί να ανοίγουν ταυτόχρονα, ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 hours ago, digitalarchive said:

ισως με καποιο shorcut :_)

Πω ρε τι έγραψες! Τα είχα ξεχάσει τα shortcuts ( τα οποία χρησιμοποιώ σε iphone εν το μεταξύ🤣).  Θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ.

Edit... δεν γινεται με shortcut.

Επεξ/σία από vagosofron

Στις 26/8/2024 στις 8:54 ΜΜ, vagosofron είπε

Καλησπέρα, νέος χρήστης mac os. Σε windows με Chrome, είχα διάφορους φακέλους με σελίδες στην taskbar και με ενα κλικ στο φάκελο που ήθελα με την ροδέλα του ποντικιού, άνοιγαν ταυτόχρονα οι σελίδες του φακέλου. Μπορώ να κάνω το ίδιο και στο dock? Ξέρω οτι μπορείς να έχεις συντομεύσεις ιστοσελίδων εκεί, απλά με ενδιαφέρει να εχω κάποιες μαζί να ανοίγουν ταυτόχρονα, ευχαριστώ.

Δεξί κλικ στο φάκελο και open in new tabs 

5 hours ago, Mp@mp1s said:

Δεξί κλικ στο φάκελο και open in new tabs 

Μάλλον εννοείς φάκελο στην bookmark του chrome. Εκεί ανοίγουν πιο εύκολα κάνοντας κλικ πάνω στο φάκελο και έχοντας πατημένο το command. Εμένα με ενδιαφέρει αν μπορώ να βάλω links σε φάκελο στο dock και να τα ανοίγω απευθείας από εκεί.

Δημιουργείς ένα κενό φάκελο στην επιφανεία εργασίας τον τραβάς στο Dock μέσα στο φάκελο τραβάς το φάκελο με τα bookmarks στον κενο φάκελο και τα ανοίγεις απο εκει απλά πρέπει να τα επιλέξεις όλα δεν ανοιγεί σαν φάκελος 

• Thanks 1

2 hours ago, Mp@mp1s said:

Δημιουργείς ένα κενό φάκελο στην επιφανεία εργασίας τον τραβάς στο Dock μέσα στο φάκελο τραβάς το φάκελο με τα bookmarks στον κενο φάκελο και τα ανοίγεις απο εκει απλά πρέπει να τα επιλέξεις όλα δεν ανοιγεί σαν φάκελος 

Σε ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω!

Στις 8/9/2024 στις 12:35 ΠΜ, vagosofron είπε

Εκεί ανοίγουν πιο εύκολα κάνοντας κλικ πάνω στο φάκελο και έχοντας πατημένο το command.

ή σκετο middle click σε ποντίκι ή triple tap σε touchpad

https://github.com/artginzburg/MiddleClick-Sonoma

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...