emilpapa Δημοσ. 26 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας χρειάζομαι τη συμβουλή σας στο εξής: έχω δύο ίδιους δορυφορικούς δέκτες της Nova και δύο ίδιους της Cosmote και θέλω να τις ελέγξω απομακρυσμένα ir και να αλλάζω τα κανάλια τους αυτό το κάνω σήμερα με Global Cache cg-100 -18 και το οδηγεί ένα CRESTRON Mc 5. Η Nova άλλαξε αποκωδικοποιητές και δε λειτουργεί το παλιό remote control με αποτέλεσμα να πρέπει να γίνει επέμβαση στο CRESTRON. Δυστυχώς δε γνωρίζω να το κάνω και η εταιρεία μου είπε ότι δεν έχει όλο τον κώδικα έτσι λοιπόν έψαξα κάποιες άλλες λύσεις και είδα ότι το home assistant συνεργάζεται με το Global Cache cg-100 -18. Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει από αυτό και να με βοηθήσει σας ευχαριστώ θερμά. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2024 από emilpapa
bonamin Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2024 Η αλήθεια είναι φίλε μου, πως ψάχνεις κάτι σούπερ-συγκερκιμένο. Στο Official Integration του Global Caché GC-100 αναφέρεται: Αναφορά σε κείμενο Currently, only relays and ports configured to be digital inputs are supported in Home Assistant. For IR support, please use the iTach remote platform, but note that it will likely not function concurrently on the same GC100 due to limitations in the TCP socket server implementation used by Global Caché. Οπότε και είτε δεν θα βρεις άκρη, ή θα την βρεις δύκολα. Εγώ αν ήμουν εσύ θα κοιτούσα είτε για κάτι τέτοιο: Broadlink RM4 Pro που έχει και Official Integration, είτε για κάτι τέτοιο: Tuya RF Tranciever που δουλεύει με τα Tuya Integrations είτε αν δεν έχεις πρόβλημα να ψαχτείς και να γράψεις λίγο κώδικα θα κοιτούσα αυτό: ESP RF Transceiver Αν βέβαια διαλέξεις την 3η κατηγορία, μπορείς να προμηθευτείς και απο την Ελλάδα τόσο ESP αλλά και IR LEDs για να το φτιάξεις και μόνος σου. Αυτά. Αν και δεν βοήθησα σίγουρα, ελπίζω να σε έστριψα προς δρόμο που θα σε βγάλει κάπου. καλημέρα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις