artist1 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 6 ώρες πριν, Ntinaras είπε Δεν εχω παει σε γιαβα, εχω παει μονο σε τοπικα. Μονος μου συμπληρωνα τις αιτησεις, δε μου εχουν ζητησει ποτε ταυτοτητα. Αυτο ειναι το σωστό! Απο που και ως που να ζητάνε ταυτότητα. Αστυνομία ειναι; Απορώ νομικά αν στέκει. Αν ξερει καποιος να μας πει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου On 09/09/2024 at 18:07, ptriv1 said: YAVA Μακριά, πηγαίνω στης Λυκόβρυσης το γυμναστήριο είχα πάρει πέρισυ την ετήσια συνδρομή με 58 ευρώ τα περισότερα όργανα είναι σπασμένα με ταμπελάκια επάνω τους ότι δεν λειτουργούν και δεν υπάρχει κλιμαστισμός στον χώρο (ειδικά μετά τον Μαϊο και μετά λιώσαμε) να μην μιλήσω για καθαριότητα με βρώμικους χώρους και απαράδεκτο προσωπικό. ειχα παει και εκει μαλλον οταν ηταν σε καλυτερη κατασταση.δυστυχως δεν περιμενω πολλα απο Yava,planet fitness,joe weider κτλ. χωρις κλιματισμο... αυτα ειναι. On 09/09/2024 at 20:30, vasilllis said: ποτε τα κανεις ολα αυτα?εγω μια και δεν προλαβαινω.. εε μολις βαλουμε μακρυμανικα τελος.Απο Πασχα παλι. ισχυει αυτο.το summer ολοι ερχονται. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatoskylo8 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Ξέρετε κάποιο γυμναστήριο στα Β.Π. (ιδανικά Χαλάνδρι, Μαρούσι, Αγία Παρασκευή) που να έχει stair master; Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου από Gatoskylo8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου On 21/09/2024 at 16:43, Gatoskylo8 said: Ξέρετε κάποιο γυμναστήριο στα Β.Π. (ιδανικά Χαλάνδρι, Μαρούσι, Αγία Παρασκευή) που να έχει stair master; υπηρχε στα planet fitness βριλησσια αναπαυσεως.πλεον εχει αλλαξει ονομασια.ειχε δυο κιολας.πολυ ωραιο. On 09/09/2024 at 22:27, vasilllis said: Δεν βρισκω και λογικη παντως να πηγαινεις να γραφεσαι σε 2-3 σχολες-δραστηριοτητες γιατι βαριεσαι να κανεις τα ιδια .Ετσι δεν μαθαινεις τιποτα και δεν γινεσαι καλος σε τιποτα. εξαρτατε τι θες στην ζωη σου.εχω κανει πολλα διαφορετικα hobby.αναμεικτα τα συναισθηματα. δεν μετανιωσα για κανενα βεβαια.καποια τα πηγα στα ακρα καποια αλλα απλα ασχοληθηκα λιγο.δεν ξερω αν γυρνουσα το χρονο πισω αν θα το αλλαζα αυτο.καθε hobby δινει κατι διαφορετικο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geomrk Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου @stormrain γνωμη για το total make over στο alterlife? Εισαι ικανοποιημενος απτην προπονηση με αντιστασεις; ή θα ήθελες περισσοτερη; π.χ εγω ερχομενος απο κροσφιτ, θελω αρκετες αντιστασεις(βαρακια,kettlebell,μπαρες κτπλ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Moderators Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, geomrk είπε @stormrain γνωμη για το total make over στο alterlife? Εισαι ικανοποιημενος απτην προπονηση με αντιστασεις; ή θα ήθελες περισσοτερη; π.χ εγω ερχομενος απο κροσφιτ, θελω αρκετες αντιστασεις(βαρακια,kettlebell,μπαρες κτπλ) Koιτα, για τα δικα μου standards ειναι ικανοποιητικοτατο. Φυσικα το φτιαχνεις οπως θελεις, ο trainer ειναι εκει και σου δινει τις ασκησεις που εχει βγαλει, εσυ ρυθμιζεις αν θα κανεις πιεση στηθους με 20kg ή με 30kg ξερωγω, τα reps κλπ. Αντιστοιχα ρυθμιζεις και τις ασκησεις με βαση το ποσο pro εισαι. Παντως εχει διαφορες αντιστασεις, δεν θα σου πω οτι μου εχουν λειψει Ομως crossfit δεν ειναι σε καμια περιπτωση. Αντιστοιχο ειναι το Empower, οπου εκει πας σε πιο απαιτητικες καταστασεις. Πηγαινε κανε ενα δοκιμαστικο αν θελεις και στα δυο για να δεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geomrk Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, stormrain είπε Koιτα, για τα δικα μου standards ειναι ικανοποιητικοτατο. Φυσικα το φτιαχνεις οπως θελεις, ο trainer ειναι εκει και σου δινει τις ασκησεις που εχει βγαλει, εσυ ρυθμιζεις αν θα κανεις πιεση στηθους με 20kg ή με 30kg ξερωγω, τα reps κλπ. Αντιστοιχα ρυθμιζεις και τις ασκησεις με βαση το ποσο pro εισαι. Παντως εχει διαφορες αντιστασεις, δεν θα σου πω οτι μου εχουν λειψει Ομως crossfit δεν ειναι σε καμια περιπτωση. Αντιστοιχο ειναι το Empower, οπου εκει πας σε πιο απαιτητικες καταστασεις. Πηγαινε κανε ενα δοκιμαστικο αν θελεις και στα δυο για να δεις Έκανα σήμερα το empower δοκιμαστικό και δεν με ικανοποίησε να σου πω την αλήθεια, ήταν οριακά 0 αντιστάσεις,την δευτέρα θα πάω και για το TMO ! Βέβαια δεν ξέρω αν έτυχα στην μέρα γιατί κάναμε κυκλικό,δεν ξέρω πως είναι το όχι κυκλικό για παράδειγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Moderators Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 13 λεπτά πριν, geomrk είπε Έκανα σήμερα το empower δοκιμαστικό και δεν με ικανοποίησε να σου πω την αλήθεια, ήταν οριακά 0 αντιστάσεις,την δευτέρα θα πάω και για το TMO ! Βέβαια δεν ξέρω αν έτυχα στην μέρα γιατί κάναμε κυκλικό,δεν ξέρω πως είναι το όχι κυκλικό για παράδειγμα. Εmpower δεν εχω αποψη γιατι εχω κανει ελαχιστες φορες σε κυκλικο και δεν το χω, ξεψυχαω απο ενα σημειο και μετα. Εγω παντως την Δευτερα θα τους το ελεγα πως θελεις περισσοτερη εμφαση σε αντιστασεις κλπ για να σου δωσουν τις αναλογες ασκησεις, γιατι παρατηρω πως οσους πανε δοκιμαστικο, τους πανε χαλαρα (που εχει μια βαση) για να μην τους φοβισουν (αν και φανταζομαι πως ειναι και πως θα σε "κοψουν"). Στο Κεντρο θα πας παρεμπιπτοντως? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geomrk Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, stormrain είπε γιατι παρατηρω πως οσους πανε δοκιμαστικο, τους πανε χαλαρα (που εχει μια βαση) για να μην τους φοβισουν (αν και φανταζομαι πως ειναι και πως θα σε "κοψουν"). Η αλήθεια είναι ότι φαίνομαι παραπάνω από αρχάριος και μου έδειχνε παραλλαγές για να είναι πιο δύσκολο, αλλά και πάλι δεν με τράβηξε η φύση του προγράμματος σαν φιλοσοφία το συγκεκριμένο άρα θα κάνω αυτό που λες για το ΤΜΟ! Γιατί το πλασάρουν σαν εξατομικευμένο άρα δεν μπορεί να πάει λάθος,θεωρητικά πάντα! 5 λεπτά πριν, stormrain είπε Στο Κεντρο θα πας παρεμπιπτοντως? Στου Κορυδαλλού για προγράμματα και μου είπε αν θέλω να πηγαίνω στης Νίκαιας για όργανα μόνο(Επειδή στου Κορυδαλλού δεν έχει όργανα ελεύθερα) Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου από geomrk 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Moderators Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 7 λεπτά πριν, geomrk είπε Η αλήθεια είναι ότι φαίνομαι παραπάνω από αρχάριος και μου έδειχνε παραλλαγές για να είναι πιο δύσκολο, αλλά και πάλι δεν με τράβηξε η φύση του προγράμματος σαν φιλοσοφία το συγκεκριμένο άρα θα κάνω αυτό που λες για το ΤΜΟ! Γιατί το πλασάρουν σαν εξατομικευμένο άρα δεν μπορεί να πάει λάθος,θεωρητικά πάντα! Στου Κορυδαλλού για προγράμματα και μου είπε αν θέλω να πηγαίνω στης Νίκαιας για όργανα μόνο(Επειδή στου Κορυδαλλού δεν έχει όργανα ελεύθερα) Πες εντυπωσεις την Δευτερα για την εξατομικευση απο περιεργεια! Ρωτησα για το Κεντρο γιατι εκει θα ηξερα να σου πω ακριβως τι παιζει αναλογα με το ποιος trainer θα σε αναλαμβανε. Καλη φαση παντως αυτο που σου ειπαν για Νικαια ελευθερα οργανα (αν σε βολευει φυσικα ως περιοχη) γιατι εμεις στο Κεντρο εχουμε μονο τα προγραμματα και θα μου αρεσε να πηγαινα και για κανενα ελευθερο που και που για ποικιλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ardi21 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, geomrk said: Η αλήθεια είναι ότι φαίνομαι παραπάνω από αρχάριος και μου έδειχνε παραλλαγές για να είναι πιο δύσκολο, αλλά και πάλι δεν με τράβηξε η φύση του προγράμματος σαν φιλοσοφία το συγκεκριμένο άρα θα κάνω αυτό που λες για το ΤΜΟ! Γιατί το πλασάρουν σαν εξατομικευμένο άρα δεν μπορεί να πάει λάθος,θεωρητικά πάντα! Στου Κορυδαλλού για προγράμματα και μου είπε αν θέλω να πηγαίνω στης Νίκαιας για όργανα μόνο(Επειδή στου Κορυδαλλού δεν έχει όργανα ελεύθερα) Alter life Κορυδαλλου παω και γω. Δεν ξερω σε τι επιπεδο εισαι αλλα απο βαρακια πχ στο ΤΜΟ εχει μεχρι 12.5 η 15 κιλα αν δεν κανω λαθος. Δηλαδη αν θες παραπανω, δεν... Προσωπικα ειμαι μια χαρα καλυμμενος αλλα μου εχει φανει περιεργο γιατι η αληθεια ειναι οτι αυτα τα κιλα ειναι χαμηλα για καποιους που ειναι προχωρημενοι, υποθετω. Αλλα μαλλον τα πιο πολλα κιλα τα εχουν στο open gym γι'αυτο σου ειπε να πας Νικαια. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου από ardi21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Moderators Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, ardi21 είπε Alter life Κορυδαλλου παω και γω. Δεν ξερω σε τι επιπεδο εισαι αλλα απο βαρακια πχ στο ΤΜΟ εχει μεχρι 12.5 η 15 κιλα αν δεν κανω λαθος. Δηλαδη αν θες παραπανω, δεν... Εκτος και αν εχουν και πιο βαρια και δεν τα βγαζουν στην αιθουσα γιατι δεν τα χρησιμοποιουν συχνα. Οντως? Σε εμας φτανει σιγουρα μεχρι τα 25kg και παιζει και παραπανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ardi21 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, stormrain said: Οντως? Σε εμας φτανει σιγουρα μεχρι τα 25kg και παιζει και παραπανω. Λες να μην τα εχω δει τοσο καιρο? Θα ξανατσεκαρω. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου από ardi21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Moderators Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, ardi21 είπε Λες να μην τα εχω δεια τοσο καιρο? Δεν νομιζω αλλα θα ξανατσεκαρω. Οχι, δεν το λεω για να σε αμφισβητησω, απλως μου κανει τρομερη εντυπωση, δεν ειναι λογικο να εχει οριο τα 2x15Kg για τις πιεσεις στηθους πχ, παραειναι λιγα τα κιλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ardi21 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, stormrain said: Οχι, δεν το λεω για να σε αμφισβητησω, απλως μου κανει τρομερη εντυπωση, δεν ειναι λογικο να εχει οριο τα 2x15Kg για τις πιεσεις στηθους πχ, παραειναι λιγα τα κιλα. Οχι οντως μπορει να μην τα εχω προσεξει γιατι δεν με ενδιαφερει, αντε να παω 10 σε πιεσεις 😋 Και μενα τοσο καιρο μου εχουν φανει πολυ λιγα και με εβαλες σε σκεψεις τωρα. Παντως 1 χρονο τωρα δεν εχω δει κανεναν να κανει πανω απο 12.5. Δεν ξερω αν ειναι ο Κορυδαλλος αλλα γενικα ολοι ειμαστε αρχαριοι-μετριοι. Δεν εχω δει κανεναν που να ξεχωριζει ξεκαθαρα. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου από ardi21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα