Προς το περιεχόμενο

Γυμναστήρια και τιμές

Luciddream

Προτεινόμενες αναρτήσεις

54 λεπτά πριν, polaki είπε

Δεν έχω τόση εμπειρία από διαφορετικά γυμναστήρια, από αυτά που έχω βρεθεί οι ώρες 6-9 είναι μακραν πολύ δύσκολες και προσωπικά εγώ δεν έκανα σοβαρή προπόνηση, σε σχέση με αυτήν που έκανα άλλες ώρες όπως πχ Σάββατο ή τις ελάχιστες που λόγω άδειας ή ημι-αργίας κατάφερα και πήγα πρωινό-μεσημεριανές.

Βεβαια ξαναλέω δεν είναι όλα τα γυμναστήρια ίδια.

δεν έχεις άδικο αυτές τις ώρες (ανάλογα και την εποχή) γίνεται χαμός...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, vasilllis είπε

Θα ηταν το ιδανικο.Αρα μιλας για μεγιστα 50 μελη εγγραφη -μην τυχει και πανε και οι 50 την ιδια ωρα.Διαιρεσε το με 5000€(που δεν φτανουν ) να δεις ποσα θελεις το μηνα.

Άρα η λύση είναι να κανείς εγγραφή και να μην πηγαίνεις ουσιαστικά το απόγευμα γιατί δεν μπορείς να κανείς γυμναστική ;Εσυ το θεωρείς σωστό αυτό ; Να πληρώνεις κάτι που ουσιαστικά δεν μπορείς να το έχεις αν ο ελεύθερος σου χρόνος είναι το απόγευμα ; Και δεν μιλάω για γυμναστήρια τύπου Java με 50 ευρώ το χρόνο …Μιλάω για τύπου Icon που το φτάσανε 400 ευρώ το χρόνο και το απόγευμα γίνεται πόλεμος …Είπαμε αν είχαν λίγο συναίσθηση θα βάζανε ένα πλαφόν ,αλλά όλα για το κέρδος …

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά το πρόβλημα είναι η ελλειπής ενημέρωση που γίνεται απο το εκάστοτε γυμναστήριο.Εγω συγκεκριμένα πηγαίνω Yava επειδή είναι καλή τιμή 50-70€ το χρόνο,για μόνο βάρη που θέλω,και είναι κι ανοιχτό μέχρι τη 1.Το πρόβλημα είναι η ενημέρωση των ασκούμενων κι οι γυμναστές που είναι άφαντοι,κι όταν εμφανίζονται τρέχουν να γαμπρίσουν με τις γκόμενες.Πολλές φορές βλέπω άτομα να χρησιμοποιούν λάθος ένα μηχάνημα και μετά να καταπιάνονται με το κινητό.Αν είναι ένας μπορείς να παίξεις εναλλάξ και όλα οκ,αλλά αν είναι 4-5 τότε κλάφτα Χαράλαμπε.Θυμάμαι χαρακτηριστικά μια μέρα ήθελα να κάνω άρσεις τετρακεφάλων κι ήταν μια παρέα τριών πιτσιρικάδων και το είχαν πόση ώρα για να κάνουν γλουτιαίους.Και μια άλλη φορά άλλοι τρείς είχαν πιάσει την ελεύθερη πρέσα τετρακέφαλων κι έκαναν 500 σετ ο καθένας ξεκινώντας με 70 πχ κιλά κι ανεβάζωντας σταδιακά.Το γεγονός λοιπόν ότι δεν ενημερώνονται πως δεν θα γίνουν σούπερμαν κάνοντας 50 σετ τη μέρα είναι κρίσιμο για την έυρυθμη λειτουργία του γυμναστηρίου.

Εδώ η ευθύνη είναι της  διοίκησης που δεν λαμβάνει μέτρα ώστε οι γυμναστές να εφαρμόζουν τους κανόνες,όπως η χρήση ενός μηχανήματος με προβλεπόμενο τρόπο,αλλά κι επιβολή της πετσέτας που κάποιοι αμελούν σκοπίμως και  συστηματικώς.Ειδικά τις περιόδους που γίνεται χαμός στο γυμναστήριο όπως αρχές-τέλη καλοκαιριού και μετά τις γιορτές των χριστουγέννων θα έπρεπε να είναι υπ ατμών.Για καθαριότητα δεν θα μιλήσω γιατί όντως έχει θέματα αλλά σ'αυτά που πάω εγω σκάνε και πολλοί αλλοδαποί οι οποίοι κυριολεκτικά είναι απολίτιστοι.Η πλειοψηφία αυτών είτε πετάει τα σκουπίδια όπου να'ναι είτε συμπεριφέρεται με άσχημο τρόπο προς τον εξοπλισμό,απο όργανα μέχρι ερμάρια.Για να μην σχολιάσω το γεγονός πως παρατάνε άδεια μπουκάλια με σαμπουάν και αρκετές φορές ακόμα και τα ΒΡΑΚΙΑ τους χύμα μέσα στα ντούς.

Θα μου πείς τώρα ότι υπάρχουν επιλογές να πάω αλλού ΑΛΛΑ το ωράριο δεν μου αρκεί και τα χρήματα είναι πολλά για αυτό που ζητάω.Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγω αφιερώνω στο γυμναστήριο περίπου 8 ώρες τη βδομάδα δηλαδή 32 το μήνα ή αλλιώς 384 τον χρόνο.Χωρίς φυσικά να υπολογίσω μέρες που βαριέμαι η δεν μπορώ να πάω.Οπότε κάτι 300-400άρια που ζητάνε πολλοί μου φαίνονται βουνό.Πολλά γυμναστήρια παρέχουν πολλές υπηρεσίες και δεν φτιάχνουν ξεχωριστά πακέτα για να καλύψουν όλες τις ανάγκες.Θυμάμαι μια φορά είχα πάει στα alterlife και η ετήσια συνδρομή ήταν fix επειδή συμπεριλάμβανε πολλά μέσα απο προγράμματα (pilates κτλ) μέχρι υπηρεσίες (sauna κτλ).

Επεξ/σία από Saggitaro
  • Like 1

On 09/09/2024 at 20:19, leonidas1269 said:

Δυστηχως μετα το covid κλεισανε αρκετα που ειχαν ελευθερα βαρη(π.χ. Planet) και ειχαν μια σχετικα καλη τιμη.Αυτο ειχε ως αποτελεσμα ολος αυτος ο κοσμος που θελει γυμναστηριο με βαρη κ οχι τα ημι-`personal να αναγκαστει να παει σε πιο ακριβες λυσεις τυπου icon. Δυστηχως πλεον σε ωρα αιχμης απλα δεν μπορεις να κανεις γυμναστικη στα βαρη απο τον κοσμο που εχει....Πηγαινα στο icon στο χαλανδρι και καθημερινες 6-9 το απογευμα ειχε απιστευτο κοσμο,περιμενες στην ουρα να κανεις βαρη με οργανα...Περα απο αυτο εκει που πληρωνες 250 το χρονο το πηγε στα 400!!!! Ειπαμε σχεδον παιζουν μπαλα μονοι τους τωρα στα γυμναστηρια με βαρη και κανουν οτι θελουν.....Δυστηχως ετσι ειναι τα πραγματα..Οσο για τα Alterlife ειναι σε τι γυμναστη θα πετυχεις...Γενικα αυτα με τα γκρουπακια ειναι λιγο τζοκερ,περα οτι καποιος που θελει να κανει Σαββατοκυριακο συνηθως ειναι κλειστα..

Τα Alterlife ειναι ανοιχτα Σαββατο εως 5.30. Κυριακη κλειστα. Τωρα οσον αφορα τον γυμναστη υποθετω πως ισχυει αλλα εγω εκει που παω ολοι ειναι μια χαρα. Και ενας φιλος που πηγαινε σε αλλη περιοχη παλι ευχαριστημενος ηταν και συνεχιζει.

On 10/09/2024 at 10:21, unforgiven said:

Τα κάναμε εναλλάξ: Οι μισοί ασκήσεις, και οι άλλοι μισοί αερόβια, που δεν χρειάζεται επίβλεψη. Και στο μισάωρο αλλάζαμε.

Αυτο ηταν λογω covid μαλλον. Τωρα δεν λειτουργουν ετσι. Εχει δυο γυμναστες.

• Like 1

5 ώρες πριν, ardi21 είπε

Τα Alterlife ειναι ανοιχτα Σαββατο εως 5.30. Κυριακη κλειστα. Τωρα οσον αφορα τον γυμναστη υποθετω πως ισχυει αλλα εγω εκει που παω ολοι ειναι μια χαρα. Και ενας φιλος που πηγαινε σε αλλη περιοχη παλι ευχαριστημενος ηταν και συνεχιζει.

Αυτο ηταν λογω covid μαλλον. Τωρα δεν λειτουργουν ετσι. Εχει δυο γυμναστες.

Συμφωνώ ότι είναι θέμα γυμναστή ,είναι γεγονός πάντως πως γυμναστήριο που να έχει όργανα να μπορείς να πας όποτε θέλεις (χωρίς να κλείσεις ραντεβού ) και να είναι ανοιχτό κ το Σαβ/κο χωρίς να γίνεται χαμός το απόγευμα (κ ουσιαστικά να μην μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα όργανα ) δεν υπάρχει ,ακόμα κ αν πληρώσεις 400 ευρώ το χρόνο ..Κλείσανε πολλά λόγω Covid και τα λίγα που μείνανε ανεβάσανε τις τιμές στο θεό η το γυρίσανε σε γκρουπάκια χωρίς όργανα …Δυστηχως ..

20 ώρες πριν, leonidas1269 είπε

Άρα η λύση είναι να κανείς εγγραφή και να μην πηγαίνεις ουσιαστικά το απόγευμα γιατί δεν μπορείς να κανείς γυμναστική ;Εσυ το θεωρείς σωστό αυτό ; Να πληρώνεις κάτι που ουσιαστικά δεν μπορείς να το έχεις αν ο ελεύθερος σου χρόνος είναι το απόγευμα ; Και δεν μιλάω για γυμναστήρια τύπου Java με 50 ευρώ το χρόνο …Μιλάω για τύπου Icon που το φτάσανε 400 ευρώ το χρόνο και το απόγευμα γίνεται πόλεμος …Είπαμε αν είχαν λίγο συναίσθηση θα βάζανε ένα πλαφόν ,αλλά όλα για το κέρδος …

Διπλα μου εχει ενα γυμναστηριο-κροσφιταδικο με ραντεβου .Περσι ηταν 70€/μηνα (δεν θυμαμαι αν ηταν καθημερινα) σε μικρα γκρουπακια. Υπηρχε(επειδη εχουν περασει 10 χρονια απο τοτε )  και γυμναστηριο "ανθρωπινο" με λιγο κοσμο και πετσετουλες στα μηχανηματα και ωραια ντους και γυμναστη απο πανω σου,αλλα ειχε 300€/μηνας ΤΟΤΕ. Περιοχη ψυχικο.

• Haha 1

54 λεπτά πριν, vasilllis είπε

Διπλα μου εχει ενα γυμναστηριο-κροσφιταδικο με ραντεβου .Περσι ηταν 70€/μηνα (δεν θυμαμαι αν ηταν καθημερινα) σε μικρα γκρουπακια. Υπηρχε(επειδη εχουν περασει 10 χρονια απο τοτε )  και γυμναστηριο "ανθρωπινο" με λιγο κοσμο και πετσετουλες στα μηχανηματα και ωραια ντους και γυμναστη απο πανω σου,αλλα ειχε 300€/μηνας ΤΟΤΕ. Περιοχη ψυχικο.

για πες μου διευθυνση αν κ φοβαμαι οτι ειναι ενα που σαββατο κλεινει απο τις 4 το απογευμα κ κυριακη ειναι κλειστο....Αν λεμε για το ιδιο ειναι καλο με λιγο κοσμο (πηγαινα παλια) αλλα με ωραριο τραπεζας(για αυτο σταματησα)

8 ώρες πριν, leonidas1269 είπε

για πες μου διευθυνση αν κ φοβαμαι οτι ειναι ενα που σαββατο κλεινει απο τις 4 το απογευμα κ κυριακη ειναι κλειστο....Αν λεμε για το ιδιο ειναι καλο με λιγο κοσμο (πηγαινα παλια) αλλα με ωραριο τραπεζας(για αυτο σταματησα)

Πανε πολλα χρονια και δεν χαθει με τον ανθρωπο. Κωστας λεγοταν αυτος και εκανε περσοναλ !

Στα alterlife ζητάνε προσωπικά δεδομένα πχ όνομα πατρός ημερομηνία γέννησης, ταυτότητα οταν πας να γραφτείς;

Γιατι το βρίσκω πολύ άσχημο...πουλάνε τα προσωπικά δεδομένα μας καποια γυμναστήρια σε εταιρείες του εξωτερικου.

5 ώρες πριν, artist1 είπε

Στα alterlife ζητάνε προσωπικά δεδομένα πχ όνομα πατρός ημερομηνία γέννησης, ταυτότητα οταν πας να γραφτείς;

Γιατι το βρίσκω πολύ άσχημο...πουλάνε τα προσωπικά δεδομένα μας καποια γυμναστήρια σε εταιρείες του εξωτερικου.

Δωσε ψευτικα

Μπαμπης σουγιας

γεννημενος το 1899

ονομα πατρος : conan

• Haha 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/9/2024 στις 12:33 ΜΜ, artist1 είπε

Μου φαινεται τεραστιο το ποσο 130 ευρω (ετσι διαβασα καπου) το μηνα για Holmes. Και στην τιμή αυτη ειναι μονο το κλασικό γυμναστήριο ή και έξτρα πχ pilates reformen, trx? Απορω πως μαζεύει τοσο κόσμο, ενω ειναι τοσο ακριβο! Εχω ξαναδιαβάσει πως εχει τόσο κοσμο που δεν μπορεις να κανεις.  

130 έχει αν κάνεις μηνιαίο πρόγραμμα, όχι το ετήσιο 

Μαζεύει κόσμο γιατί έχει τις καλύτερες εγκαταστάσεις στην Ελλάδα, φουλ καθαριότητα, μηχανήματα (πρόσφατα στην Γλυφάδα έφεραν ολοκαινουριο εξοπλισμό της technogym με διαδρόμους κόστους 15-25.000 για παραδειγμα) , πισίνα, τζακουζι, χαμαμ, σάουνα, 2 πετσετες ανά check in, αποδυτήρια με φουλ παροχες, όλα τα ομαδικά προγράμματα, trx, parking 

Όταν κάτι κροσφιταδικα ζητάνε 70-80 συνδρομή, τα λεφτά του χολμς ειναι απόλυτα δικαιολογημενα

Επεξ/σία από margaritagr
  • Like 1

• Moderators
1 ώρα πριν, doll είπε

Καλημέρα. Ενδιαφέρομαι για ετήσια σε alterlife. Υπάρχει κάποια προσφορά ή κάτι άλλο? Σε black friday βγάζουν κάτι διαφορετικό?

Γενικα βγαζουν συνέχεια προσφορές, παρε μια τιμή απο αυτο της περιοχής σου, αλλα παρακολουθα και τα σοσιαλ τους, συνήθως εκει τα ανακοινώνουν πρώτα.

3 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Δωσε ψευτικα

Μπαμπης σουγιας

γεννημενος το 1899

ονομα πατρος : conan

δεν ζητάνε ταυτότητα οταν πας να παρεις την κάρτα; Στα yava ζητανε !

1 ώρα πριν, artist1 είπε

δεν ζητάνε ταυτότητα οταν πας να παρεις την κάρτα; Στα yava ζητανε !

Δεν εχω παει σε γιαβα, εχω παει μονο σε τοπικα.

Μονος μου συμπληρωνα τις αιτησεις, δε μου εχουν ζητησει ποτε ταυτοτητα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...