Προς το περιεχόμενο

Γυμναστήρια και τιμές

Luciddream

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

37 λεπτά πριν, imr είπε

Ειχα να παω γυμναστηριο γυρω στα 6 χρονια, απο το καλοκαιρι κανω ερευνα στην περιοχη μου και πραγματικα οι επιλογες ειναι κακες.

Ημουν μεταξυ κλασικου σιδεραδικου και alterlife, τελικα κατεληξα να πληρωσω παραπανω για holmes, (85 τον μηνα με εταιρικη προσφορα). Αντιστοιχα alterlife η πολλα crosstraining rooms ηταν στα 50 τον μηνα. Το σιδεραδικο 170 τον χρονο 

Με 3 φορες που εχω παει το βασικο αρνητικο ειναι οτι τις ωρες αιχμης εχει αρκετο κοσμο.

Οπως ειπε καποιος ειναι πολυ βασικο να ειναι κοντα στο σπιτι, με τα holmes εχω το θετικο οτι βολευουν 2 γυμναστηρια για σπιτι δουλεια.

Παλια πηγαινα για χρονια golden gym και ημουν αρκετα ευχαριστημενος, δεν ξερω πως ειναι τωρα αλλα δεν τα κοιταξα καν λογω αποστασης

Μου φαινεται τεραστιο το ποσο 130 ευρω (ετσι διαβασα καπου) το μηνα για Holmes. Και στην τιμή αυτη ειναι μονο το κλασικό γυμναστήριο ή και έξτρα πχ pilates reformen, trx? Απορω πως μαζεύει τοσο κόσμο, ενω ειναι τοσο ακριβο! Εχω ξαναδιαβάσει πως εχει τόσο κοσμο που δεν μπορεις να κανεις.  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

17 ώρες πριν, polaki είπε

Όπως όλα τα πράγματα και τις υπηρεσίες, αν θες να κανεις κάτι σοβαρό για τον εαυτό σου θα το πληρώσεις. 

Τα Yava και λοιπά ξεπλυνάδικα μην τα αναφέρετε καν, απορώ ειλικρινά που υπάρχει ακόμα κόσμος που πηγαίνει.

Από εκεί και πέρα επειδή ο καθένας μας είναι διαφορετικός, ζητήστε να κάνετε ένα δοκιμαστικό και ιδανικά τις ώρες που θα πηγαίνετε, για να δείτε και τί παίζει από κόσμο. 

Ότι και να πει κάποιος εδώ, αν δεν το δει ο καθένας μόνος του τί άκρη να βγάλει;

Σημαντικό επίσης είναι και το πάρκινγκ, μην το υποτιμάτε. 1000 φορές ένα γυμναστήριο που παρκάρεις εύκολα, παρα να βγάζεις το χτικιο για να παρκάρεις 4 τετράγωνα πιο κάτω. 

Ανάλογα τις ανάγκες σου.. ας πούμε εγώ θέλω απλά έναν χώρο με βάρη οπότε για μένα τύπου yava golds gym κλπ μια χαρά είναι

32 minutes ago, artist1 said:

Μου φαινεται τεραστιο το ποσο 130 ευρω (ετσι διαβασα καπου) το μηνα για Holmes. Και στην τιμή αυτη ειναι μονο το κλασικό γυμναστήριο ή και έξτρα πχ pilates reformen, trx? Απορω πως μαζεύει τοσο κόσμο, ενω ειναι τοσο ακριβο! Εχω ξαναδιαβάσει πως εχει τόσο κοσμο που δεν μπορεις να κανεις.  

Ναι τα 130 ειναι υπερβολικα.

Ανα περιοδους βγαζει προσφορες πχ για 6μηνο κτλ, εμενα μου βγαινει 85 που και αυτα τα θεωρω ακριβα

Εχει σιγουρα το κολυμβητηριο που αξιζει και διαφορα ομαδικα απο τα οποια ομως δεν εχω εμπειρια.

Κοσμο μαζευει γιατι στην ουσια δεν ειναι τοσο μεγαλο (και υπαρχουν πολλοι που τα σκανε)

Εψαχνα στην ουσια κατι καλυτερο απο σιδεραδικο/yava/mega gym κτλ και δυστυχως δεν υπηρχε τπτ στην περιοχη μου εκτος απο τα alterlife (που δεν βολευουν και πολυ λογω τοποθεσιας)

• Like 1

1 ώρα πριν, imr είπε

Παλια πηγαινα για χρονια golden gym και ημουν αρκετα ευχαριστημενος, δεν ξερω πως ειναι τωρα αλλα δεν τα κοιταξα καν λογω αποστασης

Στο Γαλατσι απογευμα δεν πλησιαζεις καν απο τον κοσμο. Πρωι αν θες πριν τη δουλεια ειναι οκ.

2 minutes ago, SagoniasSlutRos said:

Στο Γαλατσι απογευμα δεν πλησιαζεις καν απο τον κοσμο. Πρωι αν θες πριν τη δουλεια ειναι οκ.

Τελευταια φορα που πηγα (Νεα Ιωνια)  ηταν πριν 8 χρονια και δεν υπηρχε θεμα ακομα και το απογευμα.

Δεν θυμαμαι ποσο ειχε τοτε αλλα ηταν τσιμπημενο για την εποχη

• Moderators
1 ώρα πριν, imr είπε

σιγουρα το κολυμβητηριο που αξιζει και διαφορα ομαδικα απο τα οποια ομως δεν εχω εμπειρια.

Ειναι καλο γυμναστήριο, κλαμπ βασικα, αυτο προωθει και πραγματικά εχει εξαιρετικους χωρους (με ενα δυο αρνητικα αλλα ίσως τα εχου  διορθωσει πλεον). 

Πηγαινα μεχρι τον COVID στο Συνταγμα και μπορω να πω οτι και τα ομαδικα τους ηταν καλα, εξαρτάται βέβαια και ποιος τα εκανε, αλλα ενα bodyκατι ηταν σουπερ, οπως και το spinning. 

• Like 1

Στις 4/9/2024 στις 3:22 ΜΜ, Luciddream είπε

Κάποτε πήγαινα Μελέκο 09:00 πριν την δουλειά και μετά τις 23:00 το βράδυ και ήταν τέλεια. Μετά μπούκωσε και αυτό και άρχισε να κλείνει πιο νωρίς. Μετά έκλεισε τελείως, στο τσακ πρόλαβα να ακυρώσω την ανανέωση. Τώρα δυστυχώς μόνο απόγευμα έχω χρόνο όπως οι περισσότεροι. Λέω να πάω να γραφτώ σήμερα στην μια πολεμική τέχνη και βλέπουμε..

Κι εγω εκει πηγαινα, και ευτυχως εχασα 2-3 μηνες συνδρομη μονο.

• Like 1

2 ώρες πριν, artist1 είπε

130 είναι το πιο ακριβό από τα 3 πακέτα που μπορείς να πάρεις. Έχει και με 110 και με 90. Δες τα εδώ

• Like 1

1 hour ago, Ducatista said:

Ανάλογα τις ανάγκες σου.. ας πούμε εγώ θέλω απλά έναν χώρο με βάρη οπότε για μένα τύπου yava golds gym κλπ μια χαρά είναι

Προφανώς ανάλογα τις ανάγκες, ΑΛΛΑ είναι γνωστό ότι τα Υava με προσφορές 50€ το χρόνο θα μαζέψουν άπειρο κόσμο, 9 στους 10 δεν θα ξαναπατήσουν ποτέ (απλά ικανοποιούν το ψυχολογικό "Εγώ γράφτηκα" της υπόθεσης), αλλά ακόμα και αυτός ο 1 να πατάει τις ώρες που θα είσαι και εσύ, θα γίνεται χαμός. 

Τα βάρη που λες δεν είναι μόνο οι αλτήρες. Χρειάζεται σε κάποιες ασκήσεις και να κάτσεις σε πάγκο για να βγάλεις τις ασκήσεις. Αν δεν υπάρχουν πάγκοι, είναι θέμα. Όπως επίσης πόσα πχ 12κιλα θα υπάρχουν? 3 σετ? 4? αποκλείεται παραπάνω. 

Άρα ακόμα και μόνο για βάρη να πηγαίνει κάποιος, οποιοδήποτε διάστημα μεταξύ 18:00 και 22:00 είναι πολύ προβληματικό. 

Φυσικά δε συζητάμε να κάνει κάποιος όργανα σε τέτοια gyms. Όταν περιμένεις 3 και 4 άτομα μπροστά σου για να κάνεις ένα όργανο, σοβαρή προπόνηση δεν κάνεις.

Ξαναλέω αναφέρομαι στις ώρες αιχμής.

2 hours ago, artist1 said:

Το τεράστιο ποσό σου φαίνεται γιατί δεν είναι μες τις προτεραιότητες σου. Τί εννοώ, εμένα μου φαίνεται τεράστειο ποσό το να δώσω πχ 50€ για μία έξοδο, μιας και μες το μήνα θα πρέπει να κάνω 4 οπότε αμέσως αμέσως μιλάμε για 200€ το μήνα μόνο για διασκέδαση 4 Σάββατα βράδυ. 

Τα 130 αρχικά είναι το πιο μεγάλο τους πακέτο, έχουν και πιο οικονομικά, σίγουρα βέβαια αρκετά υψηλότερα από τους υπόλοιπους. Σαν χώρος, θεωρώ ότι μπορεί να συγκριθεί σε "ομορφιά" μόνο με το Megagym, που είναι άλλη φάση όμως. 

Να το θέσω απλά, επειδή κάποτε πήγαινα. Εκεί πας για τις γνωριμίες, και όταν λέω γνωριμίες εννοώ κυρίως για δουλειά. Έχω περάσει και από το Gym Tonic, και το Holmes αλλά και το Mega Gym στη Γλυφάδα. Στο Holmes έκανα γνωριμίες που τα άλλα 2 gyms μαζί δεν πιάνουν, πολύ απλά γιατί το κοινό που πάει εκεί είναι σε μέσες άκρες αρκετά πιο ευκατάστατο. 

Υπό αυτό το πρίσμα λοιπόν, και αν κάποιος ενδιαφέρεται ΚΑΙ για το socializing, θα στα βγάλει x10 τα λεφτά. 

Αν μιλάμε αποκλειστικά και μόνο για ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ και τίποτα άλλο, οτιδήποτε πέραν του περσοναλάδικου είναι απλά για να λες ότι γυμνάζομαι. Οπότε φυσικά εκεί τα νούμερα ξεφεύγουν, αλλά ξεφεύγει και το αποτέλεσμα. 

Προσωπικά, και for what's worth που λένε και στο χωριό μου, σταμάτησα το Megagym (το οποίο υπεραγαπούσα) όταν έκλεισε το Vari Sports Club και ήρθαν οι μισοί πελάτες του σε εμάς. Μόλις έλειξε η συνδρομή μου πριν 1.5 χρόνο απλά δεν ξαναπήγα. 

• Thanks 1

Στην επαρχία είναι τραγικό ακόμα να υπάρχουν τοσο χαμηλής οργάνωσης και ποιότητας γυμναστηρια.Νομίζω ότι σε Αθήνα Θεσσαλονίκη, Πατρα ,Λάρισσα Βόλο πχ ...το επίπεδο γυμναστηριών σίγουρα είναι καλό.Σ ένα γυμναστηριο πρέπει να υπάρχουν πολλά όρια που πρέπει να τηρούνται πέρα απο υγιεινη..αναλογία ατόμων και επίπεδο αθλούμενων.

8 ώρες πριν, polaki είπε

Προφανώς ανάλογα τις ανάγκες, ΑΛΛΑ είναι γνωστό ότι τα Υava με προσφορές 50€ το χρόνο θα μαζέψουν άπειρο κόσμο, 9 στους 10 δεν θα ξαναπατήσουν ποτέ (απλά ικανοποιούν το ψυχολογικό "Εγώ γράφτηκα" της υπόθεσης), αλλά ακόμα και αυτός ο 1 να πατάει τις ώρες που θα είσαι και εσύ, θα γίνεται χαμός. 

Τα βάρη που λες δεν είναι μόνο οι αλτήρες. Χρειάζεται σε κάποιες ασκήσεις και να κάτσεις σε πάγκο για να βγάλεις τις ασκήσεις. Αν δεν υπάρχουν πάγκοι, είναι θέμα. Όπως επίσης πόσα πχ 12κιλα θα υπάρχουν? 3 σετ? 4? αποκλείεται παραπάνω. 

Άρα ακόμα και μόνο για βάρη να πηγαίνει κάποιος, οποιοδήποτε διάστημα μεταξύ 18:00 και 22:00 είναι πολύ προβληματικό. 

Φυσικά δε συζητάμε να κάνει κάποιος όργανα σε τέτοια gyms. Όταν περιμένεις 3 και 4 άτομα μπροστά σου για να κάνεις ένα όργανο, σοβαρή προπόνηση δεν κάνεις.

Ξαναλέω αναφέρομαι στις ώρες αιχμής.

Το τεράστιο ποσό σου φαίνεται γιατί δεν είναι μες τις προτεραιότητες σου. Τί εννοώ, εμένα μου φαίνεται τεράστειο ποσό το να δώσω πχ 50€ για μία έξοδο, μιας και μες το μήνα θα πρέπει να κάνω 4 οπότε αμέσως αμέσως μιλάμε για 200€ το μήνα μόνο για διασκέδαση 4 Σάββατα βράδυ. 

Τα 130 αρχικά είναι το πιο μεγάλο τους πακέτο, έχουν και πιο οικονομικά, σίγουρα βέβαια αρκετά υψηλότερα από τους υπόλοιπους. Σαν χώρος, θεωρώ ότι μπορεί να συγκριθεί σε "ομορφιά" μόνο με το Megagym, που είναι άλλη φάση όμως. 

Να το θέσω απλά, επειδή κάποτε πήγαινα. Εκεί πας για τις γνωριμίες, και όταν λέω γνωριμίες εννοώ κυρίως για δουλειά. Έχω περάσει και από το Gym Tonic, και το Holmes αλλά και το Mega Gym στη Γλυφάδα. Στο Holmes έκανα γνωριμίες που τα άλλα 2 gyms μαζί δεν πιάνουν, πολύ απλά γιατί το κοινό που πάει εκεί είναι σε μέσες άκρες αρκετά πιο ευκατάστατο. 

Υπό αυτό το πρίσμα λοιπόν, και αν κάποιος ενδιαφέρεται ΚΑΙ για το socializing, θα στα βγάλει x10 τα λεφτά. 

Αν μιλάμε αποκλειστικά και μόνο για ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ και τίποτα άλλο, οτιδήποτε πέραν του περσοναλάδικου είναι απλά για να λες ότι γυμνάζομαι. Οπότε φυσικά εκεί τα νούμερα ξεφεύγουν, αλλά ξεφεύγει και το αποτέλεσμα. 

Προσωπικά, και for what's worth που λένε και στο χωριό μου, σταμάτησα το Megagym (το οποίο υπεραγαπούσα) όταν έκλεισε το Vari Sports Club και ήρθαν οι μισοί πελάτες του σε εμάς. Μόλις έλειξε η συνδρομή μου πριν 1.5 χρόνο απλά δεν ξαναπήγα. 

Είχα την χαρά να κάνω σε πάρα πολλά γυμναστήρια στην Αθήνα από κατι σιδεραδικα  σε κυψέλη και πέριξ και σε νέα Φιλαδέλφεια στο Καραϊσκάκη στον πύργο τον Αθηνών και πολλά ακόμη τα 4 -5 χρόνια που ήμουν στην Αθήνα και σε κάποια από αυτά έχω δουλέψει.. ποτέ μου δεν είχα θέμα στο να κάνω σοβαρή γυμναστική όπως λες!  είναι γεγονός πως 5-10 είναι το πικ των αθλούμενων αλλά αν δεν μπορείς να πας άλλη ώρα άνετα κανείς άνετα και σε εκείνη την ώρα αρκεί να προσαρμόσεις το πρόγραμμα σου  υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να γίνει αυτό....

8 ώρες πριν, KOPENHAGEN_1 είπε

Στην επαρχία είναι τραγικό ακόμα να υπάρχουν τοσο χαμηλής οργάνωσης και ποιότητας γυμναστηρια.Νομίζω ότι σε Αθήνα Θεσσαλονίκη, Πατρα ,Λάρισσα Βόλο πχ ...το επίπεδο γυμναστηριών σίγουρα είναι καλό.Σ ένα γυμναστηριο πρέπει να υπάρχουν πολλά όρια που πρέπει να τηρούνται πέρα απο υγιεινη..αναλογία ατόμων και επίπεδο αθλούμενων.

Είμαστε αρκετά μακριά από αυτο... Αλλά υπάρχουν ποιοτικά γυμναστήρια που προσφέρουν ποιοτική προπόνηση και υπηρεσίες εκτός Αθηνών

2 minutes ago, Ducatista said:

Είχα την χαρά να κάνω σε πάρα πολλά γυμναστήρια στην Αθήνα από κατι σιδεραδικα  σε κυψέλη και πέριξ και σε νέα Φιλαδέλφεια στο Καραϊσκάκη στον πύργο τον Αθηνών και πολλά ακόμη τα 4 -5 χρόνια που ήμουν στην Αθήνα και σε κάποια από αυτά έχω δουλέψει.. ποτέ μου δεν είχα θέμα στο να κάνω σοβαρή γυμναστική όπως λες!  είναι γεγονός πως 5-10 είναι το πικ των αθλούμενων αλλά αν δεν μπορείς να πας άλλη ώρα άνετα κανείς άνετα και σε εκείνη την ώρα αρκεί να προσαρμόσεις το πρόγραμμα σου  υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να γίνει αυτό....

Δεν έχω τόση εμπειρία από διαφορετικά γυμναστήρια, από αυτά που έχω βρεθεί οι ώρες 6-9 είναι μακραν πολύ δύσκολες και προσωπικά εγώ δεν έκανα σοβαρή προπόνηση, σε σχέση με αυτήν που έκανα άλλες ώρες όπως πχ Σάββατο ή τις ελάχιστες που λόγω άδειας ή ημι-αργίας κατάφερα και πήγα πρωινό-μεσημεριανές.

Βεβαια ξαναλέω δεν είναι όλα τα γυμναστήρια ίδια.

Στις 9/9/2024 στις 11:42 ΜΜ, leonidas1269 είπε

Aκριβως οπως τα λες...επιτελους να μπει ενας κοφτης στα ατομα που μπορει να κανει εγγραφη...δηλ αν αυριο βαλει ενα γυμναστηριο τιμη 50 ευρω για 1 χρονο και πανε 1500 ατομα δεν πρεπει το κρατος να εχει ενα οριο?Καταλαβαινω οτι το γυμναστηριο δεν τον νοιαζει αλλα τον πελατη δεν πρεπει να τον προστατεψει καποιος...?Και τι παει να πει πανε σπαστα?Δηλ αν για τον α η β λογο αποφασισουν να πανε ολοι μαζι το απογευμα τι θα γινει?

Θα ηταν το ιδανικο.Αρα μιλας για μεγιστα 50 μελη εγγραφη -μην τυχει και πανε και οι 50 την ιδια ωρα.Διαιρεσε το με 5000€(που δεν φτανουν ) να δεις ποσα θελεις το μηνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...