Προς το περιεχόμενο

Γυμναστήρια και τιμές

Luciddream

Προτεινόμενες αναρτήσεις

On 05/09/2024 at 15:55, poulinos said:

Πριν τις 09:00 και μετα τις 23:00 πραγματι ειναι ωραια.το 17:00 με 21:00/22:00 ειναι αστα να πανε.

ισχυει.ο αλλος σου λεει σχολαω 17:00 θα παω λιγο πιο μετα ή απευθειας.

Ακομη και σε αλυσιδες, το 17.00-21.00 θα ηταν μια χαρα, υπο μια προϋποθεση... να μην εχουν το καταραμενο το κινητο στα χερια αναμεσα στα σετ!

• Haha 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πάντως από όσα ακολουθώ σχετικα με ομαδικά τύπου πολεμικές τέχνες κτλπ, μόνο η σχολή με το παρκουρ είδα ότι έβγαλε μια καλή προσφορά. Για 6 μήνες βγαίνει περίπου στα 37 ευρώ τον μήνα. Μακάρι να είχα χρόνο να πήγαινα και εκεί :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/8/2024 στις 10:06 ΜΜ, ardi21 είπε

Στο Alter life που ειμαι εγω, αν κανεις ετησια συνδρομη στο ομαδικο με trx κτλ, βγαινει γυρω στα 50 ευρω τον μηνα. Τουλαχιστον αυτη ηταν η τιμη περυσι, φετος δεν ξερω αν εχει ανεβει. Στο απλο γυμναστηριο με τα μηχανηματα, ειναι ακομα πιο φθηνα.

Alterlife εγώ πληρώνω περίπου ένα 400άρι το χρόνο για open gym και empower. Να πω την αλήθεια το προτιμώ από το κλασικό γυμναστήριο, ιδιαίτερα στην επαρχία που ζητάνε 250-300 για κλασικό (το alterlife ειναι σίγουρα φτηνότερο στο open gym αλλά εχει κόσμο).

Ιδίως αμα πέφτει ώρα που πάει κάποιος και είναι μόνο 1-2 άτομα στο τμήμα τα σπάει.

Το πακέτο με ΤΜΟ (το TRX λογικά) και Empower νομίζω είναι 500άρι και παίζουν και πρόμο.

Επεξ/σία από zygorito

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, zygorito said:

Alterlife εγώ πληρώνω περίπου ένα 400άρι το χρόνο για open gym και empower. Να πω την αλήθεια το προτιμώ από το κλασικό γυμναστήριο, ιδιαίτερα στην επαρχία που ζητάνε 250-300 για κλασικό (το alterlife ειναι σίγουρα φτηνότερο στο open gym αλλά εχει κόσμο).

Ιδίως αμα πέφτει ώρα που πάει κάποιος και είναι μόνο 1-2 άτομα στο τμήμα τα σπάει.

Το πακέτο με ΤΜΟ (το TRX λογικά) και Empower νομίζω είναι 500άρι και παίζουν και πρόμο.

Περυσι ηταν 550. Εγω ειχα παρει 2 μηνες free επειδη ηταν καινουργιο το γυμναστηριο, οποτε μου εβγαινε 40 ευρω τον μηνα. Φετος δεν ξερω αν θα δωσουν κατι. Λογικα 1 μηνα θα τον δινουν.

Επεξ/σία από ardi21

• Moderators
38 λεπτά πριν, ardi21 είπε

Περυσι ηταν 550. Εγω ειχα παρει 2 μηνες free επειδη ηταν καινουργιο το γυμναστηριο, οποτε μου εβγαινε 40 ευρω τον μηνα. Φετος δεν ξερω αν θα δωσουν κατι. Λογικα 1 μηνα θα τον δινουν.

Δινουν 1 μηνα πραγματι. Τοσο πληρωσα κι εγω και εχει και το pilates μεσα. Νομιζω χωρις το pilates ειναι καπου στα 400.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 minutes ago, stormrain said:

Δινουν 1 μηνα πραγματι. Τοσο πληρωσα κι εγω και εχει και το pilates μεσα. Νομιζω χωρις το pilates ειναι καπου στα 400.

Εννοεις ΤΜΟ + empower 400 ευρω? Απ'οτι θυμαμαι περυσι που ειχα κανει την συνδρομη δεν υπηρχε αυτος ο συνδιασμος. Ηταν μονο 550 ολα μαζι. Η εκανα βλακεια εγω και δεν ειχα καταλαβει καλα. Γιατι εμενα δεν με ενδιαφερει καθολου pilates.🫤

Επεξ/σία από ardi21

1 λεπτό πριν, ardi21 είπε

Εννοεις ΤΜΟ + empower 400 ευρω? Απ'οτι θυμαμαι περυσι που ειχα κανει την συνδρομη δεν υπηρχε αυτος ο συνδιασμος. Ηταν μονο 550 ολα μαζι. Η εκανα βλακεια εγω και δεν ειχα καταλαβει καλα. Γιατι εμενα δεν με ενδιαφερει καθολου pilates.

€400 empower, €500 tmo+empower και ένα μήνα δώρο δηλαδή 13 σύνολο αν τα πληρώσεις μπροστά το κοίταξα πάλι. Και το κλασικό μαζί εννοείται.

2 minutes ago, zygorito said:

€400 empower, €500 tmo+empower και ένα μήνα δώρο δηλαδή 13 σύνολο αν τα πληρώσεις μπροστά το κοίταξα πάλι. Και το κλασικό μαζί εννοείται.

Οποτε το εριξαν 50 ευρω απ'οτι καταλαβαινω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, ardi21 είπε

Οποτε το εριξαν 50 ευρω απ'οτι καταλαβαινω.

Εκτός αν το €50 ήταν λόγω ανανέωσης πριν λήξει η τρέχουσα συνδρομή (ανανέωσα λίγες μέρες πριν λήξει δλδ).

Επεξ/σία από zygorito

Just now, zygorito said:

Εκτός αν το €50 ήταν λόγω ανανέωσης πριν λήξει η τρέχουσα συνδρομή (λίγες μέρες πριν δλδ).

Ναι μπορει. Γιατι με ειχαν παρει πριν κανα μηνα να ανανεωσω πριν ληξει αλλα δεν το εκανα γιατι δεν ηθελα να δεσμευτω εκεινη την στιγμη.

• Moderators
30 λεπτά πριν, ardi21 είπε

Εννοεις ΤΜΟ + empower 400 ευρω? 

Νομιζω ναι κατι τετοιο επαιζε. Δεν το θυμαμαι και σιγουρα ομως, θα το ρωτησω την Δευτερα που θα παω παλι απο περιεργεια. 

Ψιλοοφφτοπικ, αλλα δωσε μια ευκαιρια στο pilates παρεμπιπτοντως, ειδικα το cadillac εχει κατι τρομερες ασκησεις που συνδυαστικα με το ΤΜΟ ειναι ο,τι πρεπει :)

Ρε παιδιά σε όλα αυτά τα γυμναστήρια της σειράς (Mega, Alterlife, Yava κτλ) μπορείτε να κάνετε κανονικά γυμναστική;

Στο δικό μου γυμναστήριο, τις ώρες 18.00 με 21.00 έχει τόσο πολύ κόσμο που είναι πρακτικά αδύνατο να γυμναστείς.... Σε κάθε όργανο περιμένουν άλλοι δυο τρεις, τις περισσότερες φορές αναγκάζομαι να αντικαταστήσω την άσκηση που θέλω να κάνω με κάποια άλλη, τους χρόνους ξεκούρασης ανάμεσα στις ασκήσεις δεν καταφέρνω να τους κρατήσω ποτέ καθώς είτε περιμένω να αδειάσει κάποιο όργανο ή θέλει να κάποιος άλλος εναλλάξ μαζί μου και τις περισσότερες φορες οι αθλούμενοι δεν έχουν καν πετσέτα.

Πέρισυ είχα δώσει 169 για 12 μήνες, φέτος μου ζητάνε 209, αλλά η αλήθεια είναι πως πέρισυ μου το βγάλανε ξινό. Έχω αρχίσει να σκέφτομαι να πάω σε κάποιο που είναι πιο ακριβό μπας και με εξυπηρετήσει.

2 ώρες πριν, sotirisl είπε

Ρε παιδιά σε όλα αυτά τα γυμναστήρια της σειράς (Mega, Alterlife, Yava κτλ) μπορείτε να κάνετε κανονικά γυμναστική;

Στο δικό μου γυμναστήριο, τις ώρες 18.00 με 21.00 έχει τόσο πολύ κόσμο που είναι πρακτικά αδύνατο να γυμναστείς.... 

Για κανονικό γυμναστήριο πάντα πήγαινα μικρό συνοικιακό. Alterlife πέρσι έκανα max πρόγραμμα αλλά τελικά pilates μπήκα 2 φορές και tmo 10. Κυρίως empower που είναι cross training. Γενικά στο open gym έχει ψιλοχαμο και εκεί πάω 22:00-22:45 συνήθως καπάκι από πρόγραμμα. Πάντως tmo είναι μέχρι 4-5 άτομα και empower μέχρι 7-8.

On 06/09/2024 at 16:27, Natm said:

Ακομη και σε αλυσιδες, το 17.00-21.00 θα ηταν μια χαρα, υπο μια προϋποθεση... να μην εχουν το καταραμενο το κινητο στα χερια αναμεσα στα σετ!

να πω οτι εχεις αδικο δεν εχεις. ειμαι των 2 παρακατω αποψεων

α.θες να χαλαρωσεις με το κινητο? οκ σηκω απο το μηχανημα και χαλαρωσε.το κανω και εγω. καμια φορα ειδικα αν εχει ζεστη βγαινω και στο μπαλκονι για λιγο.

β.επισης βλεπω καποια ατομα να κανουν βαρη πχ σε ενα μηχανημα και το κινητο να το εχουν παρατησει πχ στον παγκο για στηθος. jesus ρε παιδια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαι εγώ θελω να βρω αλλο γυμναστήριο αλλα όπως φαίνεται μονο τα yava και τα alterlife εχουν μηχανήματα! Βρήκα κατι συνοικιακά και δεν έχουν κανονικά μηχανήματα :( Δεν ξέρω τι να κάνω πλέον. Τα yava...ασχολίαστο. Στα alterlife δεν εχω πάει αλλα διαβάζω παντού πως δεν αξιζουν τα χρήματα τους και πως διάφοροι πιάνουν τα μηχανήματα με τις ώρες. Και εγώ κάνω λίγα πράγματα και φεύγω δεν με νοιάζουν ουτε τα ντουζ αν ειναι καθαρά πχ δεν θα κανω ντουζ εκει.

Επεξ/σία από artist1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...