Luciddream Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Άνοιξε ένα κοντά μου σχετικά το είδα σε μια διαφήμιση στο Instagram, λέω για να μπω να δώ.. 85 ευρώ για 3 προπονήσεις την βδομάδα σε group.. Αν κάνεις 6μηνο βγαίνει στα 70. Το personal 50 ευρώ την φορά. Εκεί περίπου είναι οι τιμές σε όλα όσα κοιτάω στην Αθήνα. Σήμερα λέω να γραφτώ σε αυτό που έκανα πέρυσι που τουλάχιστον σε αυτά τα λεφτά είναι απεριόριστο.. και βλέπουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 25 λεπτά πριν, Luciddream είπε personal 50 ευρώ την φορά 🥲🥲🥲 Μήπως να γίνουμε personal ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου το Alter Life, προσφερει μια πολυ καλη υπηρεσια για τα λεφτα που ζηταει Εμενα μου βγαινει 46 το μηνα και σε αυτην την συνδρομη εχεις ενα πεντακαθαρο περιβαλλον με πεντακαθαρα αποδυτηρια, γκρουπ των 8-10 ατομων με 2 γυμναστες που ειναι συνεχεια απο πανω σου, λειτουργια 6 μερες την εβδομαδα, και μεσα σε Χριστουγεννα-Πασχα ειχα παει με τις παλαιοτερες συνδρομες των 48 ευρω στα Υava Ψυχικου και Αμαρουσιου. Μην τα ξαναλεω, εχουν ηδη αναφερθει, μονο και μονο λογω βρωμιας και δυσωδιας, δεν ξαναπατησα. Το αποκορυφωμα ηταν οταν ενα πρωινο που το τυπακι που θελει να λεγεται γυμναστης, εβαλε τραπ στην διαπασων και οταν του εκανα παραπονα, μου ειπε "Αμα θελω"😃 Θεωρω παντως οτι το Νο1 κριτηριο για την επιλογη γυμναστηριου ειναι η εγγυτητα στο σπιτι σου. Οσο πιο κοντα ειναι, τοσο πιο πολυ θα σε τραβηξει να πας τις μερες που θα βαριεσαι 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raki-meze Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Στις 28/8/2024 στις 1:38 ΜΜ, Dante80 είπε 'Ή βρες ένα μέλος να σε προτείνει, το κάθε μέλος μπορεί να βάλει 2 άλλους στα 68€ 😉 Αυτό θα κάνω , ευχαριστώ. Δεν μου άρεσε και ιδιαίτερα το περιβάλλον , αλλά εντάξει τι να λέμε τώρα. 68€ τον χρόνο και κάνεις την δουλειά σου. (Αυτή που θέλω εγώ τέλος τέλος πάντων) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου On 28/08/2024 at 13:30, Raki-meze said: Πήγα ρώτησα. Τα 68€ είναι για άτομα που είναι ήδη μέλη ή ήταν έστω κάποια στιγμή στο παρελθόν. Διαφορετικά, είναι στα 78€ η προσφορά. δεν ειδα να λεει μικρα γραμματα απο κατω οσο θυμαμαι.αλλα ναι ολο καποιον βρισκεις να σε προτεινει. και εγω νομιζω την πρωτη φορα καπως ετσι ειχα γραφτει.μετα ειχαν παιξει και συνδρομες σε καλυτερη τιμη αν πηγαινανε δυο ατομα μαζι κτλ κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Εχουν ξεφυγει οι τιμες παιδια περα απο γυμναστηρια στυλ yava που πονταρουν στις ατελειωτες συνδρομες απο ατομα που δεν θα πατησουν ποδι οποτε απο εκει το κερδος. Προσωπικα μεχρι 14-15 πηγαινα γυμναστηριο 20 το μηνα εποχες 2005 μετα το στρατο 2010 πηρα δικα μου οργανα παγκο με μπαρα κτλ μονοζυγο ειχε και ο πατερας μου μεγαλο πολυοργανο απο παλιοτερα εχει καθε ασκηση πανω συν διαδρομο την τελευταια 5ετια και κυριολεκτικα κανω οποτε γουσταρω κατεβαινω βαζω οτι μουσικη θελω χωρις ακουστικα και γενικα δεν υπαρχει κατι καλυτερο. Κοστος ολα μαζι 400 ο διαδρομος και 300 η μπαρα με τα κιλα + 20 το μονοζυγο και ακομα 30 το 16αρι Kettlebell + 30 2 βαρακια που εχω 12.5 κιλα το καθενα. Και το πολυοργανο που υπηρχε. Ενα κοστος ολα μαζι στο 1000αρικο. Με 40 να σας βαλω το μηνα που ζητανε εδω επαρχια ο πιο φθνος για 3 φορες τη βδομαδα μιλαμε σε 2 χρονια αποσβεση τα παντα. Και σας μενουν ολα τα οργα + κανετε οποτε γουσταρετε εσεις και οση ωρα θελετε δεν υπαρχει κανενας περιορισμος σε τιποτα. Χειμωνα θελω να βαρεσω 2ωρο? Θα το κανω. Καλοκαιρι 1 μηνα δεν κατεβαινω λογο δουλειας επισης κανενα προβλημα. Εγιναν μαγκες το καθε γυμναστηριο και ζητανε 50 και 60 ευρω το μηνα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, Arkin said: Εχουν ξεφυγει οι τιμες παιδια περα απο γυμναστηρια στυλ yava που πονταρουν στις ατελειωτες συνδρομες απο ατομα που δεν θα πατησουν ποδι οποτε απο εκει το κερδος. Προσωπικα μεχρι 14-15 πηγαινα γυμναστηριο 20 το μηνα εποχες 2005 μετα το στρατο 2010 πηρα δικα μου οργανα παγκο με μπαρα κτλ μονοζυγο ειχε και ο πατερας μου μεγαλο πολυοργανο απο παλιοτερα εχει καθε ασκηση πανω συν διαδρομο την τελευταια 5ετια και κυριολεκτικα κανω οποτε γουσταρω κατεβαινω βαζω οτι μουσικη θελω χωρις ακουστικα και γενικα δεν υπαρχει κατι καλυτερο. Κοστος ολα μαζι 400 ο διαδρομος και 300 η μπαρα με τα κιλα + 20 το μονοζυγο και ακομα 30 το 16αρι Kettlebell + 30 2 βαρακια που εχω 12.5 κιλα το καθενα. Και το πολυοργανο που υπηρχε. Ενα κοστος ολα μαζι στο 1000αρικο. Με 40 να σας βαλω το μηνα που ζητανε εδω επαρχια ο πιο φθνος για 3 φορες τη βδομαδα μιλαμε σε 2 χρονια αποσβεση τα παντα. Και σας μενουν ολα τα οργα + κανετε οποτε γουσταρετε εσεις και οση ωρα θελετε δεν υπαρχει κανενας περιορισμος σε τιποτα. Χειμωνα θελω να βαρεσω 2ωρο? Θα το κανω. Καλοκαιρι 1 μηνα δεν κατεβαινω λογο δουλειας επισης κανενα προβλημα. Εγιναν μαγκες το καθε γυμναστηριο και ζητανε 50 και 60 ευρω το μηνα. σε λιγο το 50-60 θα φαινεται φτηνο.εβλεπα για callisthenics. 10 ευρω το μαθημα.για απεριοριστες φορες 130 ευρω το μηνα και δεν μπορεις να πας σε ωρες αιχμης κτλ .130 ευρω το μηνα? δεν ξερω μου φαινονται οχι απλα πολλα αλλα εξωφρενικα πολλα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 7 λεπτά πριν, poulinos είπε σε λιγο το 50-60 θα φαινεται φτηνο.εβλεπα για callisthenics. 10 ευρω το μαθημα.για απεριοριστες φορες 130 ευρω το μηνα και δεν μπορεις να πας σε ωρες αιχμης κτλ .130 ευρω το μηνα? δεν ξερω μου φαινονται οχι απλα πολλα αλλα εξωφρενικα πολλα. Ειναι εξωφρενικό το ποσο εμένα και τα 40 το μήνα μου φαίνονται υπερβολικά για 3 φορές τη βδομάδα δηλαδή 12 φορες το μήνα 1 2 ώρες το πολύ βγαίνει 3 ευρώ τη φορά. Κάπου όπα δηλαδή. Ανέκαθεν προτείνω αυτό που έχω κάνει 15 χρόνια εφόσον υπάρχει ο χώρος εννοείται σου λύνει τα χέρια στα πάντα. Συν ότι τα μηχανήματα τα πιάνεις μόνο εσύ και όχι άλλοι 50 χιλιάδες άνθρωποι. Έχω ακούσει για γυμναστήρια που έχουν 2 3 διαδρόμους σου λένε έχεις 20 λεπτά μετά ανεβαίνει ο επόμενος και ζητάνε και 50 το μήνα. Εγώ μπορεί να θέλω να κάνω 2 ώρες διάδρομο τόσα λεφτά ζητάνε. Μόνο yava και αυτά μόνο σε ώρες που δεν έχει κόσμο εκεί στα 70 80 το χρόνο ειναι λογικές τιμές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 8 minutes ago, Arkin said: Ειναι εξωφρενικό το ποσο εμένα και τα 40 το μήνα μου φαίνονται υπερβολικά για 3 φορές τη βδομάδα δηλαδή 12 φορες το μήνα 1 2 ώρες το πολύ βγαίνει 3 ευρώ τη φορά. Κάπου όπα δηλαδή. Ανέκαθεν προτείνω αυτό που έχω κάνει 15 χρόνια εφόσον υπάρχει ο χώρος εννοείται σου λύνει τα χέρια στα πάντα. Συν ότι τα μηχανήματα τα πιάνεις μόνο εσύ και όχι άλλοι 50 χιλιάδες άνθρωποι. Έχω ακούσει για γυμναστήρια που έχουν 2 3 διαδρόμους σου λένε έχεις 20 λεπτά μετά ανεβαίνει ο επόμενος και ζητάνε και 50 το μήνα. Εγώ μπορεί να θέλω να κάνω 2 ώρες διάδρομο τόσα λεφτά ζητάνε. Μόνο yava και αυτά μόνο σε ώρες που δεν έχει κόσμο εκεί στα 70 80 το χρόνο ειναι λογικές τιμές. isxyei αυτο με τους διαδρομους.σε ωρες αιχμης παρακαλω για 20 λεπτα το διαδρομο.παω σε yava.Παω αρκετα βραδυ για να μην εχει κοσμο αλλιως γινεται λαικο προσκυνημα. εδωσα 50 ευρω για ενα χρονο. ειχα παει Crossfit για λιγους μηνες. ηταν 50 ευρω το μηνα.δεν το λες φτηνο. σιγουρα μελλοντικα αν βρω καποιο γυμναστηριο στα 30 ευρω το μηνα θα φυγω απο τα yava που ειναι 10 ευρω το μηνα.αν βρω κατι με λιγοτερο κοσμο και ποιο ποιοτικο και οχι με τα μισα οργανα χαλασμενα θα το προτιμησω και ας δινω 350 το χρονο αντι για 100. και στο σπιτι ειναι καλη φαση αρκει να εχεις χωρο παντα. Ps οχι οτι αμα κανεις 2 ωρες διαδρομο θα σου πει κανεις τιποτα. προσπαθω να πηγαινω 5 φορες την εβδομαδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) On 27/08/2024 at 09:04, Raki-meze said: Στο ίντερνετ βρίσκω μόνο με 78€. Η προσφορά με τα 68€ υπάρχει στα γυμναστήρια; Φανταζομαι τα 10 ευρω ειναι για την εγγραφη εαν δεν εισαι μελος; Αλλα σε τετοια γυμναστηρια, ουτε δωρεαν θα πηγαινα.. Εκτος εαν ηταν ανοικτα 24ωρο και πηγαινα τα χαραματα. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου από Witcher1st 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, Arkin είπε 80 το χρόνο ειναι λογικές τιμές εντάξει κ 80 ευρώ το χρόνο δεν το θεωρώ και νορμάλ τιμή για ένα γυμναστήριο με νορμάλ αριθμό ασκουμένων. Δηλαδή πως θα βγάλει το γυμναστήριο τα έξοδα του από τέτοια ποσά; Πιστεύω ότι 20-30 ευρώ το μήνα είναι μια καλή τιμή που και στο γυμναστήριο θα επιτρέψει να λειτουργήσει άνετα και σωστά και στον ασκούμενο να κάνει οικονομικά την γυμναστική του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 4 minutes ago, Witcher1st said: Φανταζομαι τα 10 ευρω ειναι για την εγγραφη εαν δεν εισαι μελος; Αλλα σε τετοια γυμναστηρια, ουτε δωρεαν θα πηγαινα.. Εκτος εαν ηταν ανοικτα 24ωρο και πηγαινα τα χαραματα. αν πας παραξενες ωρες ειναι μια χαρα.ολοι πλακωνουν 17.00 με 22.00. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 12 hours ago, poulinos said: αν πας παραξενες ωρες ειναι μια χαρα.ολοι πλακωνουν 17.00 με 22.00. Τοτε βολευει τους περισσοτερους, ειναι η αληθεια. Δε νομιζω κανεις να γουσταρει να περιμενει στη σειρα για να κανει καποιο οργανο. Βεβαια υπαρχουν και οι τουριστες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 13 hours ago, poulinos said: αν πας παραξενες ωρες ειναι μια χαρα.ολοι πλακωνουν 17.00 με 22.00. Κάποτε πήγαινα Μελέκο 09:00 πριν την δουλειά και μετά τις 23:00 το βράδυ και ήταν τέλεια. Μετά μπούκωσε και αυτό και άρχισε να κλείνει πιο νωρίς. Μετά έκλεισε τελείως, στο τσακ πρόλαβα να ακυρώσω την ανανέωση. Τώρα δυστυχώς μόνο απόγευμα έχω χρόνο όπως οι περισσότεροι. Λέω να πάω να γραφτώ σήμερα στην μια πολεμική τέχνη και βλέπουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου On 04/09/2024 at 15:22, Luciddream said: Κάποτε πήγαινα Μελέκο 09:00 πριν την δουλειά και μετά τις 23:00 το βράδυ και ήταν τέλεια. Μετά μπούκωσε και αυτό και άρχισε να κλείνει πιο νωρίς. Μετά έκλεισε τελείως, στο τσακ πρόλαβα να ακυρώσω την ανανέωση. Τώρα δυστυχώς μόνο απόγευμα έχω χρόνο όπως οι περισσότεροι. Λέω να πάω να γραφτώ σήμερα στην μια πολεμική τέχνη και βλέπουμε.. Πριν τις 09:00 και μετα τις 23:00 πραγματι ειναι ωραια.το 17:00 με 21:00/22:00 ειναι αστα να πανε. On 04/09/2024 at 14:55, Witcher1st said: Τοτε βολευει τους περισσοτερους, ειναι η αληθεια. Δε νομιζω κανεις να γουσταρει να περιμενει στη σειρα για να κανει καποιο οργανο. Βεβαια υπαρχουν και οι τουριστες.. ισχυει.ο αλλος σου λεει σχολαω 17:00 θα παω λιγο πιο μετα ή απευθειας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα