Luciddream Δημοσ. 27 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 8 hours ago, bill999r said: Εγώ στην επαρχία δίνω 40 ευρώ το μήνα για απλό γυμναστηριο. Βασικά πριν φύγω από Αθήνα δεν πίστευα ότι παίζει να δώσω ποτέ πάνω από 150 άντε 180 ευρώ το χρόνο για γυμναστήριο αλλά να που όλα γίνονται. Ναι και εδώ κοντά μου σε ένα που ενώ είναι καλό και 3όροφο δεν το βλέπει ήλιος είναι σε μίζερο σημείο κάπου τόσο έχει.. νομίζω 50 τον μήνα. Καλά τα βάρη αλλά δεν μου φτάνουν με τίποτα.. με 3 μέρες cross training (η μία το σάββατο) και άλλες 3 μέρες πολεμικές τέχνες είμαι κάπως ευχαριστημένος.. το απόλυτο δεν νομίζω να το βρω ποτέ όσο δουλεύω 8+ ώρες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 11 hours ago, Raki-meze said: Στο ίντερνετ βρίσκω μόνο με 78€. Η προσφορά με τα 68€ υπάρχει στα γυμναστήρια; ηταν σε αφισα στο yava καλλιθεας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raki-meze Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 16 ώρες πριν, poulinos είπε ηταν σε αφισα στο yava καλλιθεας Πήγα ρώτησα. Τα 68€ είναι για άτομα που είναι ήδη μέλη ή ήταν έστω κάποια στιγμή στο παρελθόν. Διαφορετικά, είναι στα 78€ η προσφορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 'Ή βρες ένα μέλος να σε προτείνει, το κάθε μέλος μπορεί να βάλει 2 άλλους στα 68€ 😉 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
janus5555 Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου Επαρχία και εγώ, αυτές τις μέρες που μου λήγει το ετήσιο σκεφτόμουν και συζητούσα ακριβώς αυτό, ότι οι τιμές ξέφυγαν, δεν μπορώ να καταλάβω για ποιό λόγο. Δε νομίζω να δώσανε αυξήσεις στα παιδιά που δουλεύουν μέσα για να πω ότι αυξήθηκαν τα λειτουργικά και σίγουρα δε βλέπω καινούριο εξοπλισμό ή καλύτερη περιποίηση του χώρου. Να έχουνε φτάσει σε σημείο να λένε ο μήνας 50€ και 300€ ο χρόνος για απλό σιδεράδικο! Τουλάχιστον στη γνωστή αλυσίδα με τα 68€ ήξερες την ποιότητα και την κατάσταση που θα έβρισκες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatoskylo8 Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου Εγώ έδινα 80 ευρώ σε τύπου functional training όμως ήμασταν 3 άτομα τη φορά. Πολλά λεφτά αλλά είναι μονόδρομος για ανθρώπους σαν και εμένα που δεν γουστάρουν τα μεγάλα γυμναστήρια, όργανα κτλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ardi21 Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Στο Alter life που ειμαι εγω, αν κανεις ετησια συνδρομη στο ομαδικο με trx κτλ, βγαινει γυρω στα 50 ευρω τον μηνα. Τουλαχιστον αυτη ηταν η τιμη περυσι, φετος δεν ξερω αν εχει ανεβει. Στο απλο γυμναστηριο με τα μηχανηματα, ειναι ακομα πιο φθηνα. Δεν ξερω τι απαιτησεις εχεις, αλλα προσωπικα ειμαι αρκετα ευχαριστημενος γιατι στο συγκεκριμενο πακετο παντα υπαρχει καποιος απο πανω σου που να σου λεει τι και πως να το κανεις και το πολυ να ειναι 8 ατομα ταυτοχρονα στις ασκησεις μαζι με 2 γυμναστες. Οποτε καθε γυμναστης παιρνει το πολυ 4 ατομα και τα παρακολουθει συνεχως. Η προπονηση ειναι 1 ωρα, 30 λεπτα ασκησεις και αλλα 30 διαδρομος. Υπαρχει και μια αλλη αιθουσα που ειναι αρκετα πιο δυσκολη οπου κανεις μια ωρα μονο ασκησεις με χρονο. Μπορεις να κλεισεις οπου θες με οποιο συνδιασμο θες, 6 φορες την εβδομαδα. Τα 3 ραντεβου / εβδομαδα τα κλεινεις απο την εφαρμογη, ενω αν θες περισσοτερα πρεπει να παρεις τηλεφωνο. Επεξ/σία 29 Αυγούστου από ardi21 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Αυγούστου Moderators Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 4 λεπτά πριν, ardi21 είπε Στο Alter life που ειμαι εγω, αν κανεις ετησια συνδρομη στο ομαδικο με trx κτλ, βγαινει γυρω στα 50 ευρω τον μηνα. Τουλαχιστον αυτη ηταν η τιμη περυσι, φετος δεν ξερω αν εχει ανεβει. Στο απλο γυμναστηριο με τα μηχανηματα, ειναι ακομα πιο φθηνα. Δεν ξερω τι απαιτησεις εχεις, αλλα προσωπικα ειμαι αρκετα ευχαριστημενος γιατι στο συγκεκριμενο πακετο παντα υπαρχει καποιος απο πανω σου που να σου λεει τι και πως να το κανεις και το πολυ να ειναι 8 ατομα ταυτοχρονα στις ασκησεις μαζι με 2 γυμναστες. Οποτε καθε γυμναστης παιρνει το πολυ 4 ατομα και τα παρακολουθει συνεχως. Η προπονηση ειναι 1 ωρα, 30 λεπτα ασκησεις και αλλα 30 διαδρομος. Υπαρχει και μια αλλη αιθουσα που ειναι αρκετα πιο δυσκολη οπου κανεις μια ωρα μονο ασκησεις με χρονο. Μπορεις να κλεισεις οπου θες 6 φορες την εβδομαδα. Πανω που πηγαινα να γράψω αυτο ακριβως! 50 ευρω βγαινει, ανανέωσα χθες, 12 + 1 μηνες δωρο. Εχει ανεβει λιγο, πέρυσι ετρεχε προσφορα 12+3 και εβγαινε γυρω στα 43 αν θυμάμαι καλα. Εγω κανω 2 φορές το πρόγραμμα που ανεφερες και 2 φορες pilates και μπορω να πω πως ακομα και για το pilates μονο πχ, σε σχεση με τις τιμές που κυκλοφορούν, ειναι πολυ decent. Το δικό μου δεν εχει κλασικο γυμναστήριο δυστυχώς, είναι και καλα boutique, αν είχε και τετοιο θα ηταν τοπ για μενα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ardi21 Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 41 minutes ago, stormrain said: Πανω που πηγαινα να γράψω αυτο ακριβως! 50 ευρω βγαινει, ανανέωσα χθες, 12 + 1 μηνες δωρο. Εχει ανεβει λιγο, πέρυσι ετρεχε προσφορα 12+3 και εβγαινε γυρω στα 43 αν θυμάμαι καλα. Εγω κανω 2 φορές το πρόγραμμα που ανεφερες και 2 φορες pilates και μπορω να πω πως ακομα και για το pilates μονο πχ, σε σχεση με τις τιμές που κυκλοφορούν, ειναι πολυ decent. Το δικό μου δεν εχει κλασικο γυμναστήριο δυστυχώς, είναι και καλα boutique, αν είχε και τετοιο θα ηταν τοπ για μενα. Εγω ειχα κανει το 12 + 2 περυσι και βγαινει 45 ευρω. Ουτε το δικο μου gym εχει κανονικο γυμναστηριο. Μονο boutique. To empower παντως που κανεις 1 ωρα ασκησεις ειναι θανατος. Επεξ/σία 29 Αυγούστου από ardi21 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
b1LLy23 Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 45 ευρώ το μήνα στην επαρχία που είμαι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Αυγούστου Moderators Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 9 ώρες πριν, ardi21 είπε Εγω ειχα κανει το 12 + 2 περυσι και βγαινει 45 ευρω. Ουτε το δικο μου gym εχει κανονικο γυμναστηριο. Μονο boutique. To empower παντως που κανεις 1 ωρα ασκησεις ειναι θανατος. Καλα το empower το εχω κανει κανα δυο φορες, μετα βγαινω με την σπληνα στο χερι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου Υπάρχει κουπόνι για τα Yava από ΔΕΗ rewards. Όποιος το θέλει να του το στείλω. δε θα το χρησιμοποιήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aromeo Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου Μήπως ξέρει κάποιος για Γλυφάδα εκτός από Holmes αν υπάρχει κάτι πιο VFM αλλά να παραμένει ανθρώπινο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
intruder99 Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου Στην Ξάνθη η μηνιαία συνδρομή για απλό γυμναστήριο είναι συνήθως 35-40 ευρώ, ενώ αν πάρεις ετήσια συνδρομή βρίσκεις και με 200 ευρώ. Για ομαδικά προγράμματα κτλ. δεν γνωρίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ardi21 Δημοσ. 30 Αυγούστου Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 8 hours ago, stormrain said: Καλα το empower το εχω κανει κανα δυο φορες, μετα βγαινω με την σπληνα στο χερι Εγώ έχω κάνει καμία δεκαριά φορές. Την μια είχα κάνει το λάθος και είχα φάει 1-1.30 ώρα πριν. Ε στο 20 λεπτό έφυγα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα